Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Forum Kuralları
Misafirler için soru ve paylaşım bölümü
Hakkımı helal etmiyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="gülen yüz" data-source="post: 73389" data-attributes="member: 5576"><p>Selamun aleykum, hayırlı günler. Benim bir sevdiğim var yıllardır onu seviyorum ondan önce yada sonra kimse olmadı. yıllarca beni aşağıladı, köpek yerine koydu, çok ağlttı beni. Onun yüzünden hayata küstüm yıllar böyle geçti ağlamakla. Sonra bana umut verdiİ evlenicem dedi, bununla ilgili birsürü hayal kurduk. Bırakmam falan daha neler, güvendim ona zina yaptık daha o gece bıraktı beni çok pişman oldum, tövbe ettim vicdan azabı duyuyorum, aklıma geldikçe ağlıyorum. Onun umru değil, öldür kendini almam seni diyor. Şuan baskasıyla çıkıyor, bu hikayenin sonu ne olur? O hep mutlu, ben ağlıyorum o hiç acı çekmeyecek mi? Hayatımı mahvetti evlenemicem, bir yuvam olmayacak. Hakkı mı helal etmiyorum ona, cezasını çeker mi? Bana yaptıklarının bedelini öder mi? Şimdiden sağolun Allah c.c razı olsun.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gülen yüz, post: 73389, member: 5576"] Selamun aleykum, hayırlı günler. Benim bir sevdiğim var yıllardır onu seviyorum ondan önce yada sonra kimse olmadı. yıllarca beni aşağıladı, köpek yerine koydu, çok ağlttı beni. Onun yüzünden hayata küstüm yıllar böyle geçti ağlamakla. Sonra bana umut verdiİ evlenicem dedi, bununla ilgili birsürü hayal kurduk. Bırakmam falan daha neler, güvendim ona zina yaptık daha o gece bıraktı beni çok pişman oldum, tövbe ettim vicdan azabı duyuyorum, aklıma geldikçe ağlıyorum. Onun umru değil, öldür kendini almam seni diyor. Şuan baskasıyla çıkıyor, bu hikayenin sonu ne olur? O hep mutlu, ben ağlıyorum o hiç acı çekmeyecek mi? Hayatımı mahvetti evlenemicem, bir yuvam olmayacak. Hakkı mı helal etmiyorum ona, cezasını çeker mi? Bana yaptıklarının bedelini öder mi? Şimdiden sağolun Allah c.c razı olsun. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Forum Kuralları
Misafirler için soru ve paylaşım bölümü
Hakkımı helal etmiyorum
Alt