Hakkımı helal etmiyorum

gülen yüz

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleykum, hayırlı günler. Benim bir sevdiğim var yıllardır onu seviyorum ondan önce yada sonra kimse olmadı. yıllarca beni aşağıladı, köpek yerine koydu, çok ağlttı beni. Onun yüzünden hayata küstüm yıllar böyle geçti ağlamakla. Sonra bana umut verdiİ evlenicem dedi, bununla ilgili birsürü hayal kurduk. Bırakmam falan daha neler, güvendim ona zina yaptık daha o gece bıraktı beni çok pişman oldum, tövbe ettim vicdan azabı duyuyorum, aklıma geldikçe ağlıyorum. Onun umru değil, öldür kendini almam seni diyor. Şuan baskasıyla çıkıyor, bu hikayenin sonu ne olur? O hep mutlu, ben ağlıyorum o hiç acı çekmeyecek mi? Hayatımı mahvetti evlenemicem, bir yuvam olmayacak. Hakkı mı helal etmiyorum ona, cezasını çeker mi? Bana yaptıklarının bedelini öder mi? Şimdiden sağolun Allah c.c razı olsun.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Aleykum selam hayırlı günler ahh kardeşim Size Sevgisi, Saygisi olmiyan birini niye hayattinizda bunca yil tutunuz..?
Neyse Allah cc. Yar ve yardimciniz olsun Sizleri Aff etsin..
Bu hikayenin sonu ne olur bunu Rabbim bilir !ama er ya da geç
Eden bulur...
bazen biz sabırsız davranıyoruz haklı olarak, canımızı yakanın hemen canı yansın istiyoruz ama her şeyin bir zamanı var ..
Rabbimin Adalettinden hiç şüpheniz olmasın..
Hayirli Gunler...

Üst Alt