Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Hakimiyet Allah'in mi milletin mi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 28596" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Allah RAZI olsun iki kardesimizde kendince hakli..</span></p><p><span style="color: black">Meftun.. kardesim acizligimizi ne kadar da guzel anlatmis..</span></p><p><span style="color: black">simdi ben bu siruya cevap yorum yazmak icin Google amcaya..John ..Tonny amcama fikir sorabilirim..danisabilirim..ama yaopmiyacagim.. </span></p><p><span style="color: black">Cok sukur benim de inancim.. imanim.. amacim..gayem aklim var..</span></p><p><span style="color: black">Mazide bir cocugu himayeme almak istedigimde Hayir himaye olmaz evladlik alabilirsin demislerdi..</span></p><p><span style="color: black">Ama nasil alayim Rabbim islamda Evladlik yook diyor..</span></p><p><span style="color: black">Sistem Ya evladlik alirsin..yada kilise alir.. baska yol yordam yok deyip butun kapilari yuzumuze kapatinca..</span></p><p><span style="color: black">bunu sikayet icin mahkemeye basvurduk..</span></p><p><span style="color: black">Ben Muslimanim!Dinime aykiri bir sey yapamam.. Bu benim Dini inancimdir..</span></p><p><span style="color: black">diye yuksek mahkemeye ciktik..</span></p><p><span style="color: black">hakim yasli bir Hanim..bir KADIN idi..</span></p><p><span style="color: black">sebebini sordu..</span></p><p><span style="color: black">cunku Alemlerin Rabbi olan Allah..God..cc.her insanin aslinin.. ozunun.. neslinin gercek kimliginin korunmasinin istedigi icin.. dinimizde evladlik yoktur dedim..</span></p><p><span style="color: black">tmm dedi o zaman bebegi birak..kilise alacak..</span></p><p><span style="color: black">O da olmaz dedim..</span></p><p><span style="color: black">cunku Annesi bu bebegi dogar dogmaz resmi olarak bana emanet etmistir.. Emanette hiyanetlik edemem!!Bu bize yakismaz dedim..</span></p><p><span style="color: black">Hakim olan Kadinda... Donde ve dediki..</span></p><p><span style="color: black">Dininiz cook guzel mis.. Takdir ettim..ama burada BATI sistemi ve kanunlari gecerli..</span></p><p><span style="color: black">eger Sen ve sizler bir musliman toplumu olarak.. kendi kanunlariniz ile yonetilmek.. yargilanmak isterseniz Anayasaya bir Basvuru yapabilirsiniz..</span></p><p><span style="color: black">yani bu sizin elinizde bizim degil.. dediginde bir musliman olarak O An ki utancimi anlatamam..</span></p><p><span style="color: black">bizler hep isteriz ama hic bir gaye.. calisma.. fedakarlik.. emek mucadele .. cihad yoktur..Affett bizi Allahim</span></p><p><span style="color: black">.. <!-- /haber --></span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 28596, member: 1049"] [COLOR=black]Allah RAZI olsun iki kardesimizde kendince hakli.. Meftun.. kardesim acizligimizi ne kadar da guzel anlatmis.. simdi ben bu siruya cevap yorum yazmak icin Google amcaya..John ..Tonny amcama fikir sorabilirim..danisabilirim..ama yaopmiyacagim.. Cok sukur benim de inancim.. imanim.. amacim..gayem aklim var.. Mazide bir cocugu himayeme almak istedigimde Hayir himaye olmaz evladlik alabilirsin demislerdi.. Ama nasil alayim Rabbim islamda Evladlik yook diyor.. Sistem Ya evladlik alirsin..yada kilise alir.. baska yol yordam yok deyip butun kapilari yuzumuze kapatinca.. bunu sikayet icin mahkemeye basvurduk.. Ben Muslimanim!Dinime aykiri bir sey yapamam.. Bu benim Dini inancimdir.. diye yuksek mahkemeye ciktik.. hakim yasli bir Hanim..bir KADIN idi.. sebebini sordu.. cunku Alemlerin Rabbi olan Allah..God..cc.her insanin aslinin.. ozunun.. neslinin gercek kimliginin korunmasinin istedigi icin.. dinimizde evladlik yoktur dedim.. tmm dedi o zaman bebegi birak..kilise alacak.. O da olmaz dedim.. cunku Annesi bu bebegi dogar dogmaz resmi olarak bana emanet etmistir.. Emanette hiyanetlik edemem!!Bu bize yakismaz dedim.. Hakim olan Kadinda... Donde ve dediki.. Dininiz cook guzel mis.. Takdir ettim..ama burada BATI sistemi ve kanunlari gecerli.. eger Sen ve sizler bir musliman toplumu olarak.. kendi kanunlariniz ile yonetilmek.. yargilanmak isterseniz Anayasaya bir Basvuru yapabilirsiniz.. yani bu sizin elinizde bizim degil.. dediginde bir musliman olarak O An ki utancimi anlatamam.. bizler hep isteriz ama hic bir gaye.. calisma.. fedakarlik.. emek mucadele .. cihad yoktur..Affett bizi Allahim .. <!-- /haber --> [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Hakimiyet Allah'in mi milletin mi?
Alt