Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Hakimiyet Allah'in mi milletin mi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 28594" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Hz Asiye Firavun'un sarayının göbeğine "Hakimiyyet Allah'ındır...!" yazdıramadı ama Rabb'in onu Kur'an'ında andı...</span></p><p><span style="color: black">Burada ne anlaşılıyor...</span></p><p><span style="color: black">Yani her bir nefer İslan Devleti kuracak diye bir şey yoktur... Her bir insan kendine düşen görevi yapacaktır... Mes'ele budur... </span></p><p><span style="color: black">Mecliste öyle değil de böyle yazıyormuş, yani ne denmek isteniyor ben orayı anlayamadım... Yazsın yazanlar düşünsün bana ne...</span></p><p><span style="color: black">Benim bir gücüm ve kuvvetim var o gücüm ve kuvvetim nisbetinde çalışmak...</span></p><p> </p><p><span style="color: black">Bu tür konu başlıkların altında genellikle "vur abalıya" mantığı hakimdir..</span></p><p> </p><p><span style="color: black">Orada başta Recep Tayyip ERDOĞAN ve onunla bereber bir sürü müslüman vardır... </span></p><p> </p><p><span style="color: black">Onlara verip veriştireceksiniz... Ki birileri mutmain olsun...</span></p><p> </p><p><span style="color: black">Yukarıdaki bir kadeşimiz demiş ki...</span></p><p> </p><p><span style="color: black">Konuşsam boş....</span></p><p> </p><p><span style="color: black">Ha onu bileydik... Allah razı olsun... Teşekkürler... <!-- /haber --></span></p><p> </p><p><span style="color: black">(Meftun kardesimizden Alinti)</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 28594, member: 1049"] [COLOR=black]Hz Asiye Firavun'un sarayının göbeğine "Hakimiyyet Allah'ındır...!" yazdıramadı ama Rabb'in onu Kur'an'ında andı...[/COLOR] [COLOR=black]Burada ne anlaşılıyor...[/COLOR] [COLOR=black]Yani her bir nefer İslan Devleti kuracak diye bir şey yoktur... Her bir insan kendine düşen görevi yapacaktır... Mes'ele budur... [/COLOR] [COLOR=black]Mecliste öyle değil de böyle yazıyormuş, yani ne denmek isteniyor ben orayı anlayamadım... Yazsın yazanlar düşünsün bana ne...[/COLOR] [COLOR=black]Benim bir gücüm ve kuvvetim var o gücüm ve kuvvetim nisbetinde çalışmak...[/COLOR] [COLOR=black] [/COLOR] [COLOR=black]Bu tür konu başlıkların altında genellikle "vur abalıya" mantığı hakimdir..[/COLOR] [COLOR=black] [/COLOR] [COLOR=black]Orada başta Recep Tayyip ERDOĞAN ve onunla bereber bir sürü müslüman vardır... [/COLOR] [COLOR=black] [/COLOR] [COLOR=black]Onlara verip veriştireceksiniz... Ki birileri mutmain olsun...[/COLOR] [COLOR=black] [/COLOR] [COLOR=black]Yukarıdaki bir kadeşimiz demiş ki...[/COLOR] [COLOR=black] [/COLOR] [COLOR=black]Konuşsam boş....[/COLOR] [COLOR=black] [/COLOR] [COLOR=black]Ha onu bileydik... Allah razı olsun... Teşekkürler... <!-- /haber -->[/COLOR] [COLOR=black] [/COLOR] [COLOR=black](Meftun kardesimizden Alinti)[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Hakimiyet Allah'in mi milletin mi?
Alt