Merhaba arkadaşlarr... kendmce birşeyler düşündüm ne kadar iyi ettim bilmiyorum sizlerlede paylaşmak istedim.. madem ki burası tanışma köşesi her gelen bir iki cümlede olsa kendinden bahsedip çekip gidiyor.. ama biz daha dogrusu ben kendi adıma konuşayım fazla detaycı oldugum için bir iki cümle beni tadmin etmiyor 
mesela şöyle birşey yapsak.. ben kendimi burada tanıtsam.. sonra sitede tanımak istedıgım merak ettigim kişiyi söylesem o kişide kendısını tanıtsa nasıl olur? ben başlayayım bakalım bismillahirrahmanirrahim diyorumm... umarım anlaşılmışımdır
Ben nickimde de görüldügü gibi Esra
22 yaşında çocuk ruhlu deli dolu gülümsetmesini seven ama bir türlü gülümseyemeyen Allahın sevgili bir kuluyum.. iki yıllık üni. bitirdim 2 ay olcak yaklaşık.. şuandada evde oturmaktayım.. 5 kardeşiz 2. numarayım en çok ezilen ve yıpranan bendeniz
annemi severim ama nedense annemin beni sevdigine kendımi inandıramam.. hep tartısırız küseriz cünkümm.. üni hayatında evde uzaktım o vakıtler degerlıydım suanda öle degıl ama neyseee annem hep oglum der ama bir türlü anlayamaz kızların daha degerli oldugunu neyse saglık olsun bunada sükür ilerde ne olsa anlayacak kimn daha degerli olabilecegini
annemi hiç ama hiç üzmek istemem ama gel gör ki inatla üzerime gelir damarıma basar.. bende çok sinirli oldugum için hemen parlarım sonra üzülürüm.. burclara inanmam ama terazıyım dengesızım bir türlü dengeyi saglayamıyorumm.. hep iyiligimden kaybederim.. hep ezilirim.. hıc hayır demesını bılmem bilemem.. cok duygusalımdırda ıkı acıklı kelime okuyayım hemen oturur aglarım bu huyumuda hiç sevmem.. yalnız kalmayı o kadar çok severim ki ama 5 kardeşle yalnız kalmak neredeyse mucize gibi birşey olur.. yalnız kaldıkca RABBİMle konusurum namazmı kılarım ve kuranımı okur ıcımı huzurr doldururum.. geceleri yatarken Rabbımle konusurum bazen ona küserim bazen aglarım sızlarım bazende mutlu mutlu umutlu uyurum sabha hersey düzelecekmiş gibi ama sabah olur hersey aynı devam eder..
geceleri uyuyamam nedense suanda bile saat 4 bucuk.. haliyle gündüzleride kalkamam öglen kalkarım sonra bir bakarım ki hemencecık gece olmuş hiçbirsey anlamam günümden..
kısa ve öz deli doluyumdur bu huylarımdan ne zaman vazgececegım hiç bilmiyorum
insanların bana güzel dualar ettıklerınde mutlu olurum.. güzel yürekli insanlar güzel dualar ederler cünküü..birde çenem çok düşüktür konuştukca konuşurum suandada oldugu gibi
bu arada kastamnluyum ama dep depli degılılm
bu siteye nerdeyse 2 bucuk aydır üyeyim bir çok yazı okudum ve dikkatımı çeken her daim Gönülsızım abla oluyor
sonrasında benimle sürekli ugrasan ekrem abi ve serdar abi geliyor
gönül sızımın o yazdıklarına hele ki o kalın tonla yazdıgı mısralara hayranlıkla bakıyorum ve okuyorum. bir insan bu kadar bilgili bu kadar islama düşkün bu kadar yardımcı olabilir mi diyorum bazen.. ama hakkında pek bildigim birsey yok.. bazı yazılarında yurt dısında oturdugunu koruyucu annelik yaptıgını ve bir çok yararlı işlerde bulundugunu okudum ama tam detaylı birşey bilmiyorum.. ekrem abinin ıse torunları oldugunu okudum ve cok sasrdım
yani en çok Gönülsızımı.. ekrem abi ve serdar abiyi merak ediyorum..
herkesin bir tane kişiyi tanıma hakkı oldugu için ben Gönülsızım diyorum utngc.. ve yeni konumuz hayırlara vesile olsun diyorum
bnim el attıgım iş pek hayırlı olmaz ama bakalım
hayırlı geceler diliyorum hepinizee ve GÖNÜL SIZIMI dinlemek üzere buraya davet ediyorum 

mesela şöyle birşey yapsak.. ben kendimi burada tanıtsam.. sonra sitede tanımak istedıgım merak ettigim kişiyi söylesem o kişide kendısını tanıtsa nasıl olur? ben başlayayım bakalım bismillahirrahmanirrahim diyorumm... umarım anlaşılmışımdır
Ben nickimde de görüldügü gibi Esra
geceleri uyuyamam nedense suanda bile saat 4 bucuk.. haliyle gündüzleride kalkamam öglen kalkarım sonra bir bakarım ki hemencecık gece olmuş hiçbirsey anlamam günümden..
kısa ve öz deli doluyumdur bu huylarımdan ne zaman vazgececegım hiç bilmiyorum
gönül sızımın o yazdıklarına hele ki o kalın tonla yazdıgı mısralara hayranlıkla bakıyorum ve okuyorum. bir insan bu kadar bilgili bu kadar islama düşkün bu kadar yardımcı olabilir mi diyorum bazen.. ama hakkında pek bildigim birsey yok.. bazı yazılarında yurt dısında oturdugunu koruyucu annelik yaptıgını ve bir çok yararlı işlerde bulundugunu okudum ama tam detaylı birşey bilmiyorum.. ekrem abinin ıse torunları oldugunu okudum ve cok sasrdım
herkesin bir tane kişiyi tanıma hakkı oldugu için ben Gönülsızım diyorum utngc.. ve yeni konumuz hayırlara vesile olsun diyorum