Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Öykü-Hikaye-Kıssadan hisse
hacı cav cav
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 48108" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Allah </span><span style="color: black">RAzi olsun Mubrek yazilariniz O kadar guzel gizemli ve SIR incileri sanki her birini cozdugumde yeni bir kesfe sanki yeni bir KAPI bulmusum gibi..</span></p><p><span style="color: black"> beni daha deruni mekanlara goturmekte...</span></p><p><span style="color: black">ama Bugun cmt Gunu benim Alisveris gunum..Yahu Mubarek ben anliyamadim gitti Ya paranin..zamanin bereketin bereketi yok oldu yada ..</span></p><p><span style="color: black">Bizler cok fazla yiyor veya lukse kacip yiyecekleri israf ediyoruz..</span></p><p><span style="color: black">Yasamak icin yemiyoruz sanki yemek ve karnimizi TIKA BASA doyurmak icin yasiyoruz..</span></p><p><span style="color: black">yedikce daha fazla yiyesimiz geliyor ve ortaya obis sismanlik hastaligi cikiyor..</span></p><p><span style="color: black">demem o ki o kadar cok alisveris yiyecek alirim bir hafta sonra iki buzdolabi da hava esiyor..</span></p><p><span style="color: black">eskiden analarimiz gram ile alisveris yapardi ve hersey bereketli mi idi yeterdi simdi her sey suslu kutularda..paketlerde kavonozlarda ama ici bos sanki actiginda ucup gidiyor hersey..</span></p><p><span style="color: black">cocuklarimizda suslu paketlerdeki yiyecekleri begeniyorlar sanki hersey dis gorunuze ve reklam ile beyinlerine isleniyor sanki...</span></p><p><span style="color: black">Hamd olsun calisiyorum duzenli bir isim ve gelirim var..</span></p><p><span style="color: black">bu sozum bana su hadisi serifi hatirlatti </span></p><p><span style="color: black">Peygamber Efendimiz (asv) buyuruyor:</span></p><p> </p><p><span style="color: black">“Allah katında amellerin en makbulü az da olsa devam üzere yapılanıdır.”</span></p><p><span style="color: black">sürekli yapılan az ibâdet, bir müddet sonra kesilen çok ibadetten daha hayırlıdır. ..</span></p><p></p><p><span style="color: black">yani insanin hayatta kalabilmesi icin damla damlada olsa devamliligin gerektigini..anliyorum..</span></p><p></p><p><span style="color: black">"Anlatır durursun zairden bir elinde def. Beni nezaman duyacaksın kara gözüm...</span></p><p><span style="color: black">Duymasam defi sana vururmuyum hiç hacı cavcav...</span></p><p><span style="color: black">Ilim sana böylemi öğretti kara gözüm . Benimde sana var iki çift sözüm . Buyur hacıvatım. Diyorumki 7 milyar insana 7 milyar mehdi gerek . Her insan .sırda , ruhta kalp de ehad olmadıkça bu iş çözülmez...</span></p><p><span style="color: black">Nasıl çözülecek bu iş hacıvatım. Her yerden mantar gibi mehdi bitiyor. Biz diyoruzki mehdilik müşade makamı."</span></p><p></p><p><span style="color: black">aynen her yerde mantar gibi mehdi bittiginden insanlar buyuk bir celiskide..celiski ,zan ,suphe,vesvese insan aklini sapikliga da goturup kendini de kaybedebilir..</span></p><p><span style="color: black">dikkat dikkat ortalikta Ruhsuz bedenler dolasmakta..</span></p><p><span style="color: black">neyse Alisverise cikmaliyim Selamet ile Hayra kalin..</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 48108, member: 1049"] [COLOR=black]Allah [/COLOR][COLOR=black]RAzi olsun Mubrek yazilariniz O kadar guzel gizemli ve SIR incileri sanki her birini cozdugumde yeni bir kesfe sanki yeni bir KAPI bulmusum gibi..[/COLOR] [COLOR=black] beni daha deruni mekanlara goturmekte...[/COLOR] [COLOR=black]ama Bugun cmt Gunu benim Alisveris gunum..Yahu Mubarek ben anliyamadim gitti Ya paranin..zamanin bereketin bereketi yok oldu yada ..[/COLOR] [COLOR=black]Bizler cok fazla yiyor veya lukse kacip yiyecekleri israf ediyoruz..[/COLOR] [COLOR=black]Yasamak icin yemiyoruz sanki yemek ve karnimizi TIKA BASA doyurmak icin yasiyoruz..[/COLOR] [COLOR=black]yedikce daha fazla yiyesimiz geliyor ve ortaya obis sismanlik hastaligi cikiyor..[/COLOR] [COLOR=black]demem o ki o kadar cok alisveris yiyecek alirim bir hafta sonra iki buzdolabi da hava esiyor..[/COLOR] [COLOR=black]eskiden analarimiz gram ile alisveris yapardi ve hersey bereketli mi idi yeterdi simdi her sey suslu kutularda..paketlerde kavonozlarda ama ici bos sanki actiginda ucup gidiyor hersey..[/COLOR] [COLOR=black]cocuklarimizda suslu paketlerdeki yiyecekleri begeniyorlar sanki hersey dis gorunuze ve reklam ile beyinlerine isleniyor sanki...[/COLOR] [COLOR=black]Hamd olsun calisiyorum duzenli bir isim ve gelirim var..[/COLOR] [COLOR=black]bu sozum bana su hadisi serifi hatirlatti [/COLOR] [COLOR=black]Peygamber Efendimiz (asv) buyuruyor:[/COLOR] [COLOR=black] [/COLOR] [COLOR=black]“Allah katında amellerin en makbulü az da olsa devam üzere yapılanıdır.”[/COLOR] [COLOR=black]sürekli yapılan az ibâdet, bir müddet sonra kesilen çok ibadetten daha hayırlıdır. ..[/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black]yani insanin hayatta kalabilmesi icin damla damlada olsa devamliligin gerektigini..anliyorum..[/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black]"Anlatır durursun zairden bir elinde def. Beni nezaman duyacaksın kara gözüm...[/COLOR] [COLOR=black]Duymasam defi sana vururmuyum hiç hacı cavcav...[/COLOR] [COLOR=black]Ilim sana böylemi öğretti kara gözüm . Benimde sana var iki çift sözüm . Buyur hacıvatım. Diyorumki 7 milyar insana 7 milyar mehdi gerek . Her insan .sırda , ruhta kalp de ehad olmadıkça bu iş çözülmez...[/COLOR] [COLOR=black]Nasıl çözülecek bu iş hacıvatım. Her yerden mantar gibi mehdi bitiyor. Biz diyoruzki mehdilik müşade makamı."[/COLOR] [COLOR=black][/COLOR] [COLOR=black]aynen her yerde mantar gibi mehdi bittiginden insanlar buyuk bir celiskide..celiski ,zan ,suphe,vesvese insan aklini sapikliga da goturup kendini de kaybedebilir..[/COLOR] [COLOR=black]dikkat dikkat ortalikta Ruhsuz bedenler dolasmakta..[/COLOR] [COLOR=black]neyse Alisverise cikmaliyim Selamet ile Hayra kalin..[/COLOR] [COLOR=black] [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Öykü-Hikaye-Kıssadan hisse
hacı cav cav
Alt