Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Güzel Sözler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ceylannur" data-source="post: 30805" data-attributes="member: 1208"><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Ne dil yeter seni anlatmaya,</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Ne göz kıyar sana bakmaya,</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Ne ellerim dayanır sana dokunmaya, </span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Ne kollarım uzanır seni sarmaya</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Hiç ömür yeter mi? </span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Bir sen daha bulmaya bitanesi...</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple"></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Bir nasihat: Kendine dikkat et. </span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Bir rica: Sakın değisme! </span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Bir Dilek : Beni unutma. </span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Bir Yalan : Seni hiç sevmiyorum. </span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Bir Gercek : Seni çok özlüyorum. </span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple"></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Gecenin karanlığında, güneşin ışığında, </span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Suyun damlasında, selin coşkusunda </span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Kimi yanımdasın kimi rüyamda </span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Ama hep aklımdasın sakın unutma......</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple"></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Biliyorum bugün kulakların bir başka çınlayacak, </span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">anlayacaksın seni yine nasıl andığımı, özlediğimi. </span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Ellerin titreyecek, gözlerin yollarda kalacak, </span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">sende hissedeceksin yüreğimde neler hissettiğimi!</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple"></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Bırakma beni sevdiğim gidişine dayanamam,</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Hasret gözyaşlarımla kendimi avutamam…</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Dönerim dersin ama kadere inanamam,</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Bıraktığın anılarınla, ben sensiz yasayamam</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple"></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple"></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Bakışlar vardır insani ömür boyu ağlatan. </span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Yollar vardır aşılması güç olan.</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Kalpler vardır acılarla parçalanan. </span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Ve insanlar vardır hiç unutulmayan.</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Sanma beni sevipte bırakanlardan.</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Benim sevgim mezara kadar olandan</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple"></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Bu mesajı silersen benden hoşlanıyorsun, </span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Silmezsen beni istiyorsun, </span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Cevap verirsen beni seviyorsun, </span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Vermezsen bensiz yapamıyorsun, </span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Hadi bakalım ne yapacaksın? </span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple"></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Senin kanadın olmak isterdim</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Ben olmadan uçma diye</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Senin baharın olmak isterdim</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Ben olmadan açma diye</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple"></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Benim için seni görmek suya benzer</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Seninle yasamak ise nefes almaya</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Susuz üç gün yaşarım ama nefes almadan asla </span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple"></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Sana ne demeliyim bilmiyorum, </span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Güneşim desem güneş batıyor, </span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Hayatım desem hayat kısa, </span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Gülüm desem oda soluyor, </span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Sana canım demeliyim. </span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Çünkü bu can seninle yaşıyor..</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple"></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Sen bir pınarsın içilen ama kanılmayan, </span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Seveni yanıltmayan, sevince yanılmayan, v</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">arlıgına doyulmayan, yokluğuna dayanılmayan..</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple"></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Canımdaki her nefes nefesine eklensin, </span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">içimdeki her nefes hayalinle demlensin, </span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">bırak bu gönlüm varlığınla renklensin, </span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">sen benim gönlümde yaşadıkça özelsin! </span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple"></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple"></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Sen güllere özenme güller sana özensin. </span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Üzme tatli canini sen güllerdende güzelsin. </span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Sevgi kadar özgür Özgürlük kadar özelsin. </span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Bir gülsen dünyalara bedelsin.</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple"></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Bir umut vardır hiç tükenmeyecek, </span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">bir hasret vardır çekilmeyecek, birde ölüm vardır, </span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">bir gün elbet gelecek ama sana olan sevgim ne ölecek ne de bitecek</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple"></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Sevgilerin en güzeli seni sevmek</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Özlemlerin en güzeli seni özlemek</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 15px"><span style="color: Purple">Ve hayatin tadı sabah kalktığında senin var olduğunu bilmek</span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceylannur, post: 30805, member: 1208"] [SIZE=3][SIZE=4][COLOR=Purple]Ne dil yeter seni anlatmaya, Ne göz kıyar sana bakmaya, Ne ellerim dayanır sana dokunmaya, Ne kollarım uzanır seni sarmaya Hiç ömür yeter mi? Bir sen daha bulmaya bitanesi... Bir nasihat: Kendine dikkat et. Bir rica: Sakın değisme! Bir Dilek : Beni unutma. Bir Yalan : Seni hiç sevmiyorum. Bir Gercek : Seni çok özlüyorum. Gecenin karanlığında, güneşin ışığında, Suyun damlasında, selin coşkusunda Kimi yanımdasın kimi rüyamda Ama hep aklımdasın sakın unutma...... Biliyorum bugün kulakların bir başka çınlayacak, anlayacaksın seni yine nasıl andığımı, özlediğimi. Ellerin titreyecek, gözlerin yollarda kalacak, sende hissedeceksin yüreğimde neler hissettiğimi! Bırakma beni sevdiğim gidişine dayanamam, Hasret gözyaşlarımla kendimi avutamam… Dönerim dersin ama kadere inanamam, Bıraktığın anılarınla, ben sensiz yasayamam Bakışlar vardır insani ömür boyu ağlatan. Yollar vardır aşılması güç olan. Kalpler vardır acılarla parçalanan. Ve insanlar vardır hiç unutulmayan. Sanma beni sevipte bırakanlardan. Benim sevgim mezara kadar olandan Bu mesajı silersen benden hoşlanıyorsun, Silmezsen beni istiyorsun, Cevap verirsen beni seviyorsun, Vermezsen bensiz yapamıyorsun, Hadi bakalım ne yapacaksın? Senin kanadın olmak isterdim Ben olmadan uçma diye Senin baharın olmak isterdim Ben olmadan açma diye Benim için seni görmek suya benzer Seninle yasamak ise nefes almaya Susuz üç gün yaşarım ama nefes almadan asla Sana ne demeliyim bilmiyorum, Güneşim desem güneş batıyor, Hayatım desem hayat kısa, Gülüm desem oda soluyor, Sana canım demeliyim. Çünkü bu can seninle yaşıyor.. Sen bir pınarsın içilen ama kanılmayan, Seveni yanıltmayan, sevince yanılmayan, v arlıgına doyulmayan, yokluğuna dayanılmayan.. Canımdaki her nefes nefesine eklensin, içimdeki her nefes hayalinle demlensin, bırak bu gönlüm varlığınla renklensin, sen benim gönlümde yaşadıkça özelsin! Sen güllere özenme güller sana özensin. Üzme tatli canini sen güllerdende güzelsin. Sevgi kadar özgür Özgürlük kadar özelsin. Bir gülsen dünyalara bedelsin. Bir umut vardır hiç tükenmeyecek, bir hasret vardır çekilmeyecek, birde ölüm vardır, bir gün elbet gelecek ama sana olan sevgim ne ölecek ne de bitecek Sevgilerin en güzeli seni sevmek Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatin tadı sabah kalktığında senin var olduğunu bilmek[/COLOR][/SIZE][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Güzel Sözler
Alt