Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
...Güzel Bir Dua...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 18520" data-attributes="member: 1043"><p><em><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkorchid"><strong><span style="color: purple">Bismillahirrahmanirrahim</span></strong></span></span></span></em><span style="color: darkorchid"></span></p><p> <span style="color: darkorchid"></span></p><p><span style="color: darkorchid"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">ALLAHım !</span></span></strong></em></span></p><p> <span style="color: darkorchid"></span></p><p><span style="color: darkorchid"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Benliğimin yaktığı ateşte yakma beni!</span></span></strong></em></span></p><p><span style="color: darkorchid"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Beni nefsime kul etme, kul et nefsimi Sana !</span></span></strong></em></span></p><p><span style="color: darkorchid"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Bir lahza dahi bana bırakma beni! Sen bana yetersin, yetmem ben bana. Bilmediğimi bildir, görmediğimi göster! </span></span></strong></em></span></p><p><span style="color: darkorchid"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Sen bildirmezsen bilemem, göremem göstermezsen </span></span></strong></em></span></p><p><span style="color: darkorchid"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Gönlüme huzur,gözlerime nur, dizime derman ver! </span></span></strong></em></span></p><p><span style="color: darkorchid"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Sen OL deyince olur, olmaz OL demezsen. </span></span></strong></em></span></p><p><span style="color: darkorchid"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Canana can, cana canan , kalbe ferman ver!.</span></span></strong></em></span></p><p><span style="color: darkorchid"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Rabbim!Zordayım..</span></span></strong></em></span></p><p><span style="color: darkorchid"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Kara bulutlar çöküyor kalbimin üstüne ..</span></span></strong></em></span></p><p><span style="color: darkorchid"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Kör bir kuyuya düşmüşüm çıkamıyorum sanki... </span></span></strong></em></span></p><p><span style="color: darkorchid"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Rabbim senden başka gidecek hiçbir kapım yok.</span></span></strong></em></span></p><p><span style="color: darkorchid"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Kendimi sana havale ediyorum.Bana güç ver.</span></span></strong></em></span></p><p><span style="color: darkorchid"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Ömrümü sürekli bu gel-git lerle geçirmek istemiyorum... </span></span></strong></em></span></p><p><span style="color: darkorchid"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Hayırlı bir kul olmak istiyorum.</span></span></strong></em></span></p><p><span style="color: darkorchid"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Efendimizin(s.a.v)seveceği,razı olcağı bir kul olmak istiyorum.</span></span></strong></em></span></p><p><span style="color: darkorchid"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Rabbim bunu bana ve dileyenlere nasip et!</span></span></strong></em></span></p><p> <span style="color: darkorchid"></span></p><p><span style="color: darkorchid"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'">Amin</span></span></strong></em></span></p><p></p><p><em><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: darkorchid"><strong>Alıntı..</strong></span></span></span></em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 18520, member: 1043"] [I][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=darkorchid][B][COLOR=purple]Bismillahirrahmanirrahim[/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][COLOR=darkorchid] [I][B][SIZE=4][FONT=Book Antiqua]ALLAHım ![/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Book Antiqua]Benliğimin yaktığı ateşte yakma beni![/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Book Antiqua]Beni nefsime kul etme, kul et nefsimi Sana ![/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Book Antiqua]Bir lahza dahi bana bırakma beni! Sen bana yetersin, yetmem ben bana. Bilmediğimi bildir, görmediğimi göster! [/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Book Antiqua]Sen bildirmezsen bilemem, göremem göstermezsen [/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Book Antiqua]Gönlüme huzur,gözlerime nur, dizime derman ver! [/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Book Antiqua]Sen OL deyince olur, olmaz OL demezsen. [/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Book Antiqua]Canana can, cana canan , kalbe ferman ver!.[/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Book Antiqua]Rabbim!Zordayım..[/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Book Antiqua]Kara bulutlar çöküyor kalbimin üstüne ..[/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Book Antiqua]Kör bir kuyuya düşmüşüm çıkamıyorum sanki... [/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Book Antiqua]Rabbim senden başka gidecek hiçbir kapım yok.[/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Book Antiqua]Kendimi sana havale ediyorum.Bana güç ver.[/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Book Antiqua]Ömrümü sürekli bu gel-git lerle geçirmek istemiyorum... [/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Book Antiqua]Hayırlı bir kul olmak istiyorum.[/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Book Antiqua]Efendimizin(s.a.v)seveceği,razı olcağı bir kul olmak istiyorum.[/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Book Antiqua]Rabbim bunu bana ve dileyenlere nasip et![/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=4][FONT=Book Antiqua]Amin[/FONT][/SIZE][/B][/I][/COLOR] [I][FONT=Book Antiqua][SIZE=4][COLOR=darkorchid][B]Alıntı..[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
...Güzel Bir Dua...
Alt