Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
Gusul abdesti videolu anlatım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 50876" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Allah </span><span style="color: black">RAZI olsun ama ben bunu 18 yasindaki Manevi KIZIMIN sizin elinizden de duymasi icin sordugu soruyu aynen ekledim.. </span></p><p><span style="color: black">cunku bugunku genclik iste bunun farkinda degil.. onlar sadece gerektiginde gusul alinmasi gerektigini dusunmekteler ....</span></p><p><span style="color: black">mesela sadece Ramazan muslimanligi ve Ramazan muslimanlari oldugu gibi...</span></p><p><span style="color: black">ne demek istedigimi anladiniz degil mi islam arada haftada ,yilda sadece gerektiginde uygulanan dunya ve yasamimizdan ayri bir Din degildir.. </span></p><p><span style="color: black">İslam bir Yaşam Tarzıdir!!</span></p><p><span style="color: black">Buradaki hiristiyan İnsanların manastırlarda aradıkları manevi ,insani değerler İslam tarafından hayatın akışında her aninda vardir aslinda gorebilene...</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 50876, member: 1049"] [COLOR=black]Allah [/COLOR][COLOR=black]RAZI olsun ama ben bunu 18 yasindaki Manevi KIZIMIN sizin elinizden de duymasi icin sordugu soruyu aynen ekledim.. [/COLOR] [COLOR=black]cunku bugunku genclik iste bunun farkinda degil.. onlar sadece gerektiginde gusul alinmasi gerektigini dusunmekteler ....[/COLOR] [COLOR=black]mesela sadece Ramazan muslimanligi ve Ramazan muslimanlari oldugu gibi...[/COLOR] [COLOR=black]ne demek istedigimi anladiniz degil mi islam arada haftada ,yilda sadece gerektiginde uygulanan dunya ve yasamimizdan ayri bir Din degildir.. [/COLOR] [COLOR=black]İslam bir Yaşam Tarzıdir!![/COLOR] [COLOR=black]Buradaki hiristiyan İnsanların manastırlarda aradıkları manevi ,insani değerler İslam tarafından hayatın akışında her aninda vardir aslinda gorebilene...[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
Gusul abdesti videolu anlatım
Alt