Gurbetteyim,muhacirim

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
sairindunyasigozyasi5.jpg

Gurbetteyim,muhacirim,Yerim, iklimim kurak ,gönlüm kurak.
Bir sevda mevsimi ver ellerime Efendim!..
Çöllerinde güller yetişsin ve kokunu çektiğim bir gül dokusun hasretini sayfalara, susayarak ve susatarak..Ne kameri göreyim ne Şemsi, ne kendimi göreyim ne kendi benliğimi..
Özledim demek ne kadar basitmiş Efendim?
Hangi kelimeyle tarif edeyim ki hasretini? Ya da hangi Mecnun'un dilindeki hecelere sorarımki..! Seni görsem de bitmez ki, tükenmez ki!..
Ne virgüllere sıralayabiliyorum, nede nokta koyup bitirebiliyorum! Bir kaç satıra sığmazken yokluğun, gözyaşlarımın ıslattığı sayfaları ellerimle parçalayıp atıyorum yüreğimin taa ötesine!
Tarifsizim, Gözlerim defterlere yakışmayan sensiz harflerin içine gömülmüş.
Edebi sözler,edepten yoksun dünyaya fazla geliyor Efendim..!
Uykularım Sen olmuş,gecelerime sel gibi akmışken yalnızlığım..Dışarda mevsim bile Sen olmuş, yağmur damlalarında kaybolurken umutlarım..
Yorgun bir sabah, ve ben yine giriyorum hayallerimin altına.Beni en çok Sen'li hayallerim ısıtıyor Efendim...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Nasıl anlatsam sana yokluğunda yağmayan yağmurları?Yağmayan rahmeti ve tebessüm dağıtan yüzleri?
Islanmış düşlerimi kuruttum yokluğunun rüzgarında. Sarpa sarmış hayallerimi umudumun baharında büyüttüm yeniden..Süslü sözlerim Sen'li sözlerime yenildi Efendim.."Özledim demek ne kadar basitmiş..! anladım ve sustum..Bir Mecnunun gözlerinde kayboldum..!
Ey vefakar dost..! Sen duyduysan bu gece beni, artık gitme vaktidir..Güneş yine doğsun, bulutlar yine kaybolsun..! Ağzı Sen'den gayrı sözleri dost edinmişler sussun avazı çıktığı kadar ..
Gitme vaktidir..
Belki yanına gelirim bu gece ..
...kim bilir?..<!-- google_ad_section_end --> <!-- haber bitiş -->

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Vedalar Gözle Sevenler İçindir.Gönülden ''SEVENLER'' Ayrılmaz...
Hz.Mevlana
agla..:,

Üst Alt