Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Gurbetten esintiler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 42520" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Neyse Hutbe de basladi Hutbe Hicret..Muharem Ayi ile ilgili idi...</span></p><p><span style="color: black">Imam efendi Butun Peygamberlerin bir sekilde Hicret ettiklerini ayetler ile cook da guzel anlatmis..ve bu Pazar ve pazartesi.. Muharemin 9 ve 10 topluca bizleri oruca davet ediyordu.. Bu pazar ve pazartesi camimizde toplu iftar olacagini herkese Ehlen Ve sehlen...Hos geldiniz.. Buyrun diyerek hutbeyi bitirdi...</span></p><p><span style="color: black">..</span></p><p><span style="color: black">Namaz kilindi namazdan sonra bir genc musaade isteyerek Soru sordu?</span></p><p><span style="color: black">sordugu Imam efendi ben de muhacir ecrini almak istiyorum..</span></p><p><span style="color: black">nasil hicret edebilirim deyince cook duygulandim..</span></p><p><span style="color: black">imam efendi de aynen sunlari soyledi..</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Peygamberimiz (S.A.V)’buyurdu ki:</span></p><p><span style="color: black">“Kişinin Allah için haramlardan sakınması, onun Allah yolunda cihat etmesinden daha hayırlıdır.” </span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Allah yolunda cihat, farzdır ve çok büyük ibadettir. Ancak haramlardan sakınmak daha zordur ve nefisle cihattır. Nefisle cihat ise en büyük cihattır. Başka bir Hadisi Şerifte ise;</span></p><p><span style="color: black">“Hicretlerin en faziletlisi senin kötülüklerden hicret etmendir.” buyurulmuştur..</span></p><p><span style="color: black">diyerek Cuma hutbe ve namazi bitmisti..</span></p><p><span style="color: black">daha neler oldu ki... </span></p><p><span style="color: black">Allahim Sen nelere kadirsin..</span></p><p><span style="color: black">eve gelirken polis arkamdan gelip arabami saga cekmemi istemesi ve ne oldugunu yazmiyayim cunku gulmekten kendinizi alamazsiniz..</span></p><p><span style="color: black">Selametle Gonul Dostlarim.. Gurbet Diyarindan Bir Cuma muhabbeti selam.. sevgi.. dua ile saglicakla kalin...</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black"><!-- google_ad_section_end --><!-- haber bitiş --></span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 42520, member: 1049"] [COLOR=black]Neyse Hutbe de basladi Hutbe Hicret..Muharem Ayi ile ilgili idi... Imam efendi Butun Peygamberlerin bir sekilde Hicret ettiklerini ayetler ile cook da guzel anlatmis..ve bu Pazar ve pazartesi.. Muharemin 9 ve 10 topluca bizleri oruca davet ediyordu.. Bu pazar ve pazartesi camimizde toplu iftar olacagini herkese Ehlen Ve sehlen...Hos geldiniz.. Buyrun diyerek hutbeyi bitirdi... .. Namaz kilindi namazdan sonra bir genc musaade isteyerek Soru sordu? sordugu Imam efendi ben de muhacir ecrini almak istiyorum.. nasil hicret edebilirim deyince cook duygulandim.. imam efendi de aynen sunlari soyledi.. Peygamberimiz (S.A.V)’buyurdu ki: “Kişinin Allah için haramlardan sakınması, onun Allah yolunda cihat etmesinden daha hayırlıdır.” Allah yolunda cihat, farzdır ve çok büyük ibadettir. Ancak haramlardan sakınmak daha zordur ve nefisle cihattır. Nefisle cihat ise en büyük cihattır. Başka bir Hadisi Şerifte ise; “Hicretlerin en faziletlisi senin kötülüklerden hicret etmendir.” buyurulmuştur.. diyerek Cuma hutbe ve namazi bitmisti.. daha neler oldu ki... Allahim Sen nelere kadirsin.. eve gelirken polis arkamdan gelip arabami saga cekmemi istemesi ve ne oldugunu yazmiyayim cunku gulmekten kendinizi alamazsiniz.. Selametle Gonul Dostlarim.. Gurbet Diyarindan Bir Cuma muhabbeti selam.. sevgi.. dua ile saglicakla kalin... <!-- google_ad_section_end --><!-- haber bitiş --> [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Gurbetten esintiler
Alt