Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Gurbetten esintiler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 42519" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Neyse tek corapla kaldi bu fakir...</span></p><p><span style="color: black">Her Cuma..Cumadan once..Musliman olmak isteyen Yabancilar varsa Onlar sehadet getirirler Camide..</span></p><p><span style="color: black">Baktim..5.6 ay once musliman olmus bir kardesimiz annesini Musliman olmasi icin getirmis...</span></p><p><span style="color: black">Bayan cook da guzel ve cekici biri.. yanina yaklastim selam verdim biraz sohbet ettik..</span></p><p><span style="color: black">HANIM DAN NEDEN MUSLIMAN OLMAK ISTEDIGINI SORDUM MUSAADENIZLE ...</span></p><p><span style="color: black">basladi anlatmaya.. genc yasta cook hatalar yaptim.. oglumu genc yasta dogurdum..Anneligi bilmeden oglumu yetistirmeden oglum geldimi 18 yasina..</span></p><p><span style="color: black">basladi evde sarhos babasi gibi kirmaya.. beni azarlayip eziyet etmeye..</span></p><p><span style="color: black">ben de onu evden kovdum..</span></p><p><span style="color: black">Oglum 5,6 sene ayri evde musliman genclerle kaliyormus..</span></p><p><span style="color: black">artik Ne O beni aradi nede ben onu..</span></p><p><span style="color: black">5,6 ay once ilk kez kapima cicekler ve hediye ile geldi.. cook sevindim.. ne olursa olsun evladim..idi..</span></p><p><span style="color: black">ama benim oglum basladi haftada 2,3 kez gelmeye evde yardimci oluyor alisverisimi yapiyor hiic incitmiyordu artik...</span></p><p><span style="color: black">oysa Batida cocuklar anne babasini 5,10 senede bir ziyaret ederler..</span></p><p><span style="color: black">ve bir gun ogluma sordum.. What`s up?</span></p><p><span style="color: black">ne oluyyor?niye boyle iyi davraniyorsun ben den ne istiyorsun beklentin ne gibilerinden?</span></p><p><span style="color: black">Oglum basladi hickiriklarla aglamaya ve anlatti...</span></p><p><span style="color: black">_anne ben musliman oldum!Ve islami ogrendigimde gordum ki Anne babaya Off bile denmezmis.. oysa ben sana cook cektirdim..'</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">HAKKINI HELAL etmeni istiyorum.. diyerek boynuma sarildi...</span></p><p><span style="color: black">Sasirmistim bunu ruyamda gorsem inanmazdim ama oglum.. sevgi ,,saygi.. hurmette hic kusur etmiyordu...</span></p><p><span style="color: black">kadina anneye bu kadar deger veren dini merak ettim arastirdim.. ve begenip musliman olmaya karar verdim.. dediginde Ben de Bu hanim kardesim de..agliyordu...<!-- google_ad_section_end --> <!-- haber bitiş --></span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 42519, member: 1049"] [COLOR=black]Neyse tek corapla kaldi bu fakir... Her Cuma..Cumadan once..Musliman olmak isteyen Yabancilar varsa Onlar sehadet getirirler Camide.. Baktim..5.6 ay once musliman olmus bir kardesimiz annesini Musliman olmasi icin getirmis... Bayan cook da guzel ve cekici biri.. yanina yaklastim selam verdim biraz sohbet ettik.. HANIM DAN NEDEN MUSLIMAN OLMAK ISTEDIGINI SORDUM MUSAADENIZLE ... basladi anlatmaya.. genc yasta cook hatalar yaptim.. oglumu genc yasta dogurdum..Anneligi bilmeden oglumu yetistirmeden oglum geldimi 18 yasina.. basladi evde sarhos babasi gibi kirmaya.. beni azarlayip eziyet etmeye.. ben de onu evden kovdum.. Oglum 5,6 sene ayri evde musliman genclerle kaliyormus.. artik Ne O beni aradi nede ben onu.. 5,6 ay once ilk kez kapima cicekler ve hediye ile geldi.. cook sevindim.. ne olursa olsun evladim..idi.. ama benim oglum basladi haftada 2,3 kez gelmeye evde yardimci oluyor alisverisimi yapiyor hiic incitmiyordu artik... oysa Batida cocuklar anne babasini 5,10 senede bir ziyaret ederler.. ve bir gun ogluma sordum.. What`s up? ne oluyyor?niye boyle iyi davraniyorsun ben den ne istiyorsun beklentin ne gibilerinden? Oglum basladi hickiriklarla aglamaya ve anlatti... _anne ben musliman oldum!Ve islami ogrendigimde gordum ki Anne babaya Off bile denmezmis.. oysa ben sana cook cektirdim..' HAKKINI HELAL etmeni istiyorum.. diyerek boynuma sarildi... Sasirmistim bunu ruyamda gorsem inanmazdim ama oglum.. sevgi ,,saygi.. hurmette hic kusur etmiyordu... kadina anneye bu kadar deger veren dini merak ettim arastirdim.. ve begenip musliman olmaya karar verdim.. dediginde Ben de Bu hanim kardesim de..agliyordu...<!-- google_ad_section_end --> <!-- haber bitiş --> [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Gurbetten esintiler
Alt