Bugun Yine Cuma ve her Cuma oldugu gibi Beni bilenler her Cuma oldugu gibi degismez bir duzenim oldugunu bilirler..
Yine Bugun Cuma namazindan 1 saat once Caminin yanindaki islami okulla giitip ufakliklari alayim dedim..
aboo Pizza yiyorlardi veya Pizza onlari yiyordu her yanlari gelincik bahcesi dometes gibi kipkirmizi...
neyse Onlari temizleyip abdest alsinlar diye abdesthaneye gecer..artik abdest mi Gusul mu orasini bilemem deryadan cikan kucuk baliklar gibi islanirlar..
okuldan camiye dogru giderken ufakliklar o kucucuk elleri kocaman yurekleri ile caminin o kocamaan duvarina sarilip...
My cami.. Noo my.. benim cami yook yook benim diye hic bir seyi paylasamadiklari koskoca camiyi de kendi aralarinda paylasamazlar..!
Amaa cook ayip oluyor evladim kacin ordan!
My Camii cami benim diye o kocaman uzunn ellerim kucucuk yuregim ile ben sarilirim..
tabii ardindan gulusur camiye geceriz..
Ehh camiye her ilk gelen tehiyyetul mescid namazi kilar.. benim ufakliklar sanki halay ceker gibi itise kakisa kilarlar..
Neyse kildik oturduk.. baktim bir anne 5,6 yaslarindaki kizini onunla mescid namazi kilsin diye zorluyor!
cocuk hic kimildamiyor inatcinin teki sanki bana cekmis..
Eh musliman muslimanin aynasi din kardesligi var arada o kadar da ceksin artik..
anne bir guzel nasihat vaazlar veriyor ki..ben tam kalkip tekrar mescid namazi kilmak isterken..
bir sey dikkatimi cekti.. namaza kaldirmaya calistigi kizin ayaklar..
....
bir ayaginda corap var diger corabi kaybetmis veya dusurmus mu ne ?diger ayaginda corap yok..
ehh Kiz cocugu ile erkek cocugu farklidir..
erkek cocugu giyim kusam..fark etmez ama KIZ cocugu hayatta tek corap ile ayaga kalkmaz. hii
cook komik ti.. anne bunu fark edememisti..
neyse dedim ki en iyisi yanina gideyim ben de corabimin bir tekini cikarayim da gorsun yanliz onun corabi eksik degil...
yanina oturdum corabimi cikardim.. kenara biraktim O da benim corabi alip giydi ve namaza kalkti.. ahh zamane cocuklari oyuna mi getirmisti beni Yoksa Ben mi Oyuna gelmistim. hmm???<!-- google_ad_section_end -->