Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Gurbette Bayramlar bir baska ACI
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 57230" data-attributes="member: 1049"><p>Gurbette bayram... Sevdiklerinden uzakta, "aile"den uzakta, doğduğun, çocukluğunun geçtiği yerlerden uzakta...</p><p>yaramı deşmeyin altindan Ahhh Gonul SIZIM Sizlar...</p><p>gurbeti böyle özel günlerde daha fazla duyumsuyoruz..</p><p>bizden uzakta olanlar aslında ne kadar yakınımızda bugünlerde anlıyoruz..</p><p>yürek taşıyor sadece özlemin ağırlığını..</p><p></p><p>bugün bayram ,nedendir bu hüzün bilinmez....herkeste bir neşe ,bilmem ki ben niye böyleyim.</p><p>anam yokki derdim bilsin, bacım yok gözyaşım silisn,yetimlerim ile kalmışım </p><p>gurbet ellerde....</p><p>bu bende ki isyan değil bilesin ..bir hüzündür , kalbimi sıkan...beni benden eden...</p><p>bir garipliktir bu dünyadan tad aldırmayan...</p><p>çok şey yapmak isteyip hiçbir şey yapmadan durmanın verdiği bir sıkıntı bir kederdir....dilimde bugün hüzünlü türküler ..</p><p></p><p>Bayramların bayram olması, gönüllerin huzur bulması, sağlık ve mutluluk dolu günlerin dostlarla olması dileğiyle...</p><p></p><p>Uzgunnn</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 57230, member: 1049"] Gurbette bayram... Sevdiklerinden uzakta, "aile"den uzakta, doğduğun, çocukluğunun geçtiği yerlerden uzakta... yaramı deşmeyin altindan Ahhh Gonul SIZIM Sizlar... gurbeti böyle özel günlerde daha fazla duyumsuyoruz.. bizden uzakta olanlar aslında ne kadar yakınımızda bugünlerde anlıyoruz.. yürek taşıyor sadece özlemin ağırlığını.. bugün bayram ,nedendir bu hüzün bilinmez....herkeste bir neşe ,bilmem ki ben niye böyleyim. anam yokki derdim bilsin, bacım yok gözyaşım silisn,yetimlerim ile kalmışım gurbet ellerde.... bu bende ki isyan değil bilesin ..bir hüzündür , kalbimi sıkan...beni benden eden... bir garipliktir bu dünyadan tad aldırmayan... çok şey yapmak isteyip hiçbir şey yapmadan durmanın verdiği bir sıkıntı bir kederdir....dilimde bugün hüzünlü türküler .. Bayramların bayram olması, gönüllerin huzur bulması, sağlık ve mutluluk dolu günlerin dostlarla olması dileğiyle... Uzgunnn [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Gurbette Bayramlar bir baska ACI
Alt