Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Gurbette ACI bir baska ACI..dir!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 21448" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Biz Allah için varız ve biz sonunda O’na döneceğiz.” (el-Bakara, 156)</span></p><p><span style="color: black">Hastahanenin kapisindayim... güçlükle duruyorum... Doğrulup görevliye hayatımın en zor sorusunu soruyorum: “Bitti mi?” Nemli bakışların yere düşüşü bana her şeyi anlatmaya yetiyor. “İnna lillahi ve inna ileyhi raciun.” Ne muhteşem bir ayet-i kerime Ya Rab!.</span></p><p><span style="color: black">kalbim carpiyor bir yarali serce gibi tum bedenim , ruhum ,yuregim titriyor..</span></p><p><span style="color: black">İki Cihan Güneşi’ni düşünmeye çalışıyorum. Rasulullah Efendimiz’in gönül meyvesi, ciğerparesini Hakk’a uğurladığı an nasıl bir halet-i ruhiye içerisinde olduğunu tahayyül ediyorum....</span></p><p><span style="color: black">Çok büyük bir acı bu. Nasıl dayandın bu acıya Ya Rasulallah?! Ama sen Peygamberdin. Sen güçlüydün. Ben acizim, zayıfım. Nasıl dayanabilirim ki?.</span></p><p><span style="color: black">Arkadasim ellerimi tutuyor: “O peygamberin ümmetiysek biz de O’nun gibi sabretmeliyiz , sabır arkadasim..…” “İnna lillahi ve inna ileyhi raciun”</span></p><p><span style="color: black">Dostlarım: “Allah seninle ne güzel bir alış-veriş yaptı” diyorlar. Alış-veriş… cigerimi gözbebeğimi aldi.. </span></p><p><span style="color: black">Yüce Mevlam… Ecrini de verir elbet… Rabbim! Cemalini istiyorum ben. Allah’ım Sabrimin ecrinin de Acimin derecesinde ,ayarinda Azametinde Senin Rizani ,sevgini, askini Dostlugunu Istiyorum..</span></p><p><span style="color: black">“And olsun ki; sizi biraz korku, açlık, mallardan, canlardan ve ürünlerden biraz azaltma (fakirlik) imtihan eder, deneriz.(Ey Peygamber) Sen sabırlı davrananları müjdele.” (Bakara-155)</span></p><p><span style="color: black">bu imtihanla birlikte hamd edeceğim ne kadar çok nokta olduğunu fark ettim. Insa/Allah-U rahman imtihani gecmem icin Sabir, Kuvvet IMAN ver Yarrabi..</span></p><p><span style="color: black">Rabbim bir sey aldiginda muhakaki daha Guzeli ile Telafi edecegini biliyorum ama Anna Yuregi iste Cigerim yaniyor Ya resullulah..</span></p><p><span style="color: black">Cenab-ı Hakk kullarına zulmetmez, bu değişmez bir kaidedir. O halde bana da zulmetmedi. Mutlaka onun için de, benim için de hayır murad etmiştir.</span></p><p><span style="color: black">Elhamdülillah ki, ahiret inancımız var. Yavrumla bu dünyadaki beraberliğim öyle veya böyle sona erecekti. </span></p><p><span style="color: black">Rabbim Mazlum bir dostun sana Yurudu bugun,. Beni de Ahirette evladimdan ayirma Yarrab!!Beni de su gunahkar kulunuda Sevdiklerin ile beraber hasr edilmesini Rahmetin ile nasip eyle..</span></p><p><span style="color: black">Elhamdülillah ki, son peygamberin ümmetiyim. O, hayatında evlat acısını da tadarak örnek sabrı ile bize Ornnek olmustur..</span></p><p><span style="color: black">Banada onun ümmeti olarak iman ile Sabir etmek yarasir.. Uzgunnn<!-- /haber --></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 21448, member: 1049"] [COLOR=black]Biz Allah için varız ve biz sonunda O’na döneceğiz.” (el-Bakara, 156) Hastahanenin kapisindayim... güçlükle duruyorum... Doğrulup görevliye hayatımın en zor sorusunu soruyorum: “Bitti mi?” Nemli bakışların yere düşüşü bana her şeyi anlatmaya yetiyor. “İnna lillahi ve inna ileyhi raciun.” Ne muhteşem bir ayet-i kerime Ya Rab!. kalbim carpiyor bir yarali serce gibi tum bedenim , ruhum ,yuregim titriyor.. İki Cihan Güneşi’ni düşünmeye çalışıyorum. Rasulullah Efendimiz’in gönül meyvesi, ciğerparesini Hakk’a uğurladığı an nasıl bir halet-i ruhiye içerisinde olduğunu tahayyül ediyorum.... Çok büyük bir acı bu. Nasıl dayandın bu acıya Ya Rasulallah?! Ama sen Peygamberdin. Sen güçlüydün. Ben acizim, zayıfım. Nasıl dayanabilirim ki?. Arkadasim ellerimi tutuyor: “O peygamberin ümmetiysek biz de O’nun gibi sabretmeliyiz , sabır arkadasim..…” “İnna lillahi ve inna ileyhi raciun” Dostlarım: “Allah seninle ne güzel bir alış-veriş yaptı” diyorlar. Alış-veriş… cigerimi gözbebeğimi aldi.. Yüce Mevlam… Ecrini de verir elbet… Rabbim! Cemalini istiyorum ben. Allah’ım Sabrimin ecrinin de Acimin derecesinde ,ayarinda Azametinde Senin Rizani ,sevgini, askini Dostlugunu Istiyorum.. “And olsun ki; sizi biraz korku, açlık, mallardan, canlardan ve ürünlerden biraz azaltma (fakirlik) imtihan eder, deneriz.(Ey Peygamber) Sen sabırlı davrananları müjdele.” (Bakara-155) bu imtihanla birlikte hamd edeceğim ne kadar çok nokta olduğunu fark ettim. Insa/Allah-U rahman imtihani gecmem icin Sabir, Kuvvet IMAN ver Yarrabi.. Rabbim bir sey aldiginda muhakaki daha Guzeli ile Telafi edecegini biliyorum ama Anna Yuregi iste Cigerim yaniyor Ya resullulah.. Cenab-ı Hakk kullarına zulmetmez, bu değişmez bir kaidedir. O halde bana da zulmetmedi. Mutlaka onun için de, benim için de hayır murad etmiştir. Elhamdülillah ki, ahiret inancımız var. Yavrumla bu dünyadaki beraberliğim öyle veya böyle sona erecekti. Rabbim Mazlum bir dostun sana Yurudu bugun,. Beni de Ahirette evladimdan ayirma Yarrab!!Beni de su gunahkar kulunuda Sevdiklerin ile beraber hasr edilmesini Rahmetin ile nasip eyle.. Elhamdülillah ki, son peygamberin ümmetiyim. O, hayatında evlat acısını da tadarak örnek sabrı ile bize Ornnek olmustur.. Banada onun ümmeti olarak iman ile Sabir etmek yarasir.. Uzgunnn<!-- /haber -->[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Gurbette ACI bir baska ACI..dir!
Alt