Günahlarım aklıma geldikçe ağlıyorum

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
Selamun aleyküm
Yaşadıklarımı unutamamamın tek sebebi günahlarım aklıma geldikçe kendimi bitiriyorum. Başıma kötü birşey geldiğinde birisi beni kırdığında hırpaladığında hakediyorsun diyorum kendime. Çünkü ben çok sevdim çok ağladım halende çok kandırıldım.Uzgunnn

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
602456_10151751487129845_534772451_n.jpg
"

"Belki de Çocukluğumu özlüyorum...
Çocukluğum gözlerimin önünden geçti bir AN!!O muhacir masumluğum saflığım temizliğim..
Hasret kaldigim Annemin sevgisi okşuyor kalbimi uzun zamandır uzaklaştığım sevgiden değerini bilmediğim Çocukluk zamanımı özlüyorum.
Gözlerim yaşlı yüreğim buruk pişmanım yaptığım günahlarımdan geriye dönmek yine hayatta tekrar baştan başlamak istiyorum.
biliyorum;Zamanı geriye alamam artik!!Hiçbir şeyi yaşanmamış kılamam!sadece Rabbim den Aff ve mağfirettini diliyebilirim..
koskoca hayattimi beyhude gecirdiğim icin...'

Parlakk kardesim hamd olsun ki gaflet uykusundan uyanip gercegi idrak edebilme hidayettine ermissiniz!!
Siz Kendinizi Değiştirirseniz, Herkesin ve her şeyin değiştiğini Ve Geliştiğini Göreceksiniz..

insan Ne Zaman Olgunlaşmaya Başlar ?
armutmuyuz olgunlasalim....sırıtık.:,
insanlar kemale erer..
İnsan "kendini bildikçe" Rabbine yaklaşır Rabbine yaklaştıkça da olgunlaşır
Hatalı olduğunun idrakinde olmaya başladığı an.

rah. Annem derdiki"bu dunyaya icimizdeki hayvani terbiye etmek icin geldik derdi"
Hamdim yandim..pistim..

parlakkk

Çalışkan Kardeşimiz
Üyemiz
hocam ALLAH razı olsun sizden hiç sıkılmadan benden yazıyorsunuz dün akşam abim bana dediki ALLAH SENDEN razı olsun herzaman iffetli oldun bize hiçbir zaman bir laf getirmedin ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR NAMUSUMA laf getirmedim ama o aamla görüşmem elimi tutmasına izin vermem bile beni yıktı maaf oldum inanın abim bana öyle dedi ya hiç mutlu olamadım dün akşamdan beri abim bana öyle dediğinden beri ağlıyorum sanki onalara ihanet etmişim gibi en önemlisi rabbimden utanıyorum...gözlerim o kadar ağrıyor ki anltamam ...o adamı ALLAHA SON NEFESİMİ VERENE kadar havale ettim .....:'(

Üst Alt