Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
GüNaHKaR KuLDaN ALLAH'a
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="elifgibi" data-source="post: 8676" data-attributes="member: 149"><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">Ey Allah’ım…</span></span></span><span style="color: DarkRed"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: DarkRed"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">Sana bu mektubu kalbi yaşlı pişman bir gönül ile yazıyorum…</span></span></span><span style="color: DarkRed"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: DarkRed"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">Senin bana ettiğin o yüce fedâkârlıklara ben hep isyan ile haram ile günâh ile karşılık verdim…</span></span></span><span style="color: DarkRed"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: DarkRed"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">Allahım Senden gâfil olmadım amma; seni de tam bilemedim.</span></span></span><span style="color: DarkRed"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: DarkRed"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">’ım…</span></span></span><span style="color: DarkRed"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: DarkRed"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">Sözünü duysam da hayatıma geçiremedim..</span></span></span><span style="color: DarkRed"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: DarkRed"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">Senin sözün üstüne söylenenleri kendime kılavuz belledim..</span></span></span><span style="color: DarkRed"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: DarkRed"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">Bilemedim ki senin sözünden öte söz yokmuş âlemde…</span></span></span><span style="color: DarkRed"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: DarkRed"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">Ey yetimlerin yâreni..</span></span></span><span style="color: DarkRed"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: DarkRed"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">Ben, senin yalnızca bir varlık olduğunu ve senin yalnızca yöneten sıfatını bilmişim bu küçük beynimle..</span></span></span><span style="color: DarkRed"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: DarkRed"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">Oysa sen, herkesin anası, babası, yâreni olurmuşsun..</span></span></span><span style="color: DarkRed"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: DarkRed"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">Kimsesizler senin yanında huzûr bulur,</span></span></span><span style="color: DarkRed"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: DarkRed"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">Minicik yetim yavrular, sana duâ'larla buluşurmuş anasıyla babasıyla…</span></span></span><span style="color: DarkRed"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: DarkRed"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">Ey gözümdeki yalan görüntülerin tek gerçeği…</span></span></span><span style="color: DarkRed"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: DarkRed"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">Ben, seni düşünememişim..</span></span></span><span style="color: DarkRed"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: DarkRed"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">Nimetlerine şükürsüz kalmış..</span></span></span><span style="color: DarkRed"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: DarkRed"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">Kaybolmuşum…</span></span></span><span style="color: DarkRed"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: DarkRed"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">Bu kadar güzellik içinde ben hep en kötüye el uzatmış senin rızanı hep göz ardı etmişim…</span></span></span><span style="color: DarkRed"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: DarkRed"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">Ey gecelerin Nur’u!</span></span></span><span style="color: DarkRed"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: DarkRed"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">Seni bu boş aklımdan da çıkarmışım bazı zamanlar…</span></span></span><span style="color: DarkRed"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: DarkRed"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">Faydasız ne kadar iş var ise gözüme hep güzel görünmüş</span></span></span><span style="color: DarkRed"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: DarkRed"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">Oysa, oysa senin o güzel Nûr’un sabredenlerle berabermiş..</span></span></span><span style="color: DarkRed"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: DarkRed"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">Bilememişim..</span></span></span><span style="color: DarkRed"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: DarkRed"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">Anlayamamışım..</span></span></span><span style="color: DarkRed"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: DarkRed"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">Ey Sözlerin en güzelini, en anlamlısını söyleyen Güzel Allah ’ım…Senin o en sevgiliyle bize ulaştırdığın güzel sözlerini iki harf olarak görmüş bu kör gözler..</span></span></span><span style="color: DarkRed"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: DarkRed"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">Oysa senin o kelâmın..</span></span></span><span style="color: DarkRed"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: DarkRed"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">Senin o güzel harflerin…</span></span></span><span style="color: DarkRed"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: DarkRed"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">Harften öte alemdeki en güzel rûhânî çizgilerin..</span></span></span><span style="color: DarkRed"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: DarkRed"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">Bakıldığında insana kor ateşler düşürürmüş..</span></span></span><span style="color: DarkRed"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: DarkRed"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">Bilememişim…</span></span></span><span style="color: DarkRed"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: DarkRed"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">Ey yaptıklarımı bilen, unutmayan ve tekrar bana izlettirecek olan Allah’ım</span></span></span><span style="color: DarkRed"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: DarkRed"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">Bugüne kadar senden bi-haber dolaşan bu kulunu affet…</span></span></span><span style="color: DarkRed"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: DarkRed"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">Ben, SEN'in kulun olma şerefini bilemedim..</span></span></span><span style="color: DarkRed"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: DarkRed"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">Amma.. Amma, senin o müjdenle şimdi yeniden hayat buldum!</span></span></span><span style="color: DarkRed"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: DarkRed"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">Sen; dersin ki bu bi-çâre kullarına;</span></span></span><span style="color: DarkRed"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: DarkRed"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">«Diğerleri ise günahlarını itiraf ettiler, iyi bir ameli diğer kötü bir amelle karıştırdılar. (Tevbe ederlerse) umulur ki onların tövbesini kabul eder. Çünkü çok bağışlayan, pek esirgeyendir.» ( Tevbe 102 )</span></span></span><span style="color: DarkRed"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: DarkRed"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">Bilen Sensin; amma ben, yine de o hesap günü gelmeden tüm günâhlarımı itirâf ediyor ve senden bağışlanma bekliyorum…</span></span></span><span style="color: DarkRed"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: DarkRed"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">Rab’bim…</span></span></span><span style="color: DarkRed"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: DarkRed"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">Günâhlarımın o çirkin yüzünden senin o Nûr güzelliğine sığınırım…</span></span></span><span style="color: DarkRed"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: DarkRed"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">O hesap gününde beni utanacağım günahlarımla hesaba çekme…</span></span></span><span style="color: DarkRed"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: DarkRed"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">Tevbe ettim ’ım…</span></span></span><span style="color: DarkRed"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: DarkRed"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">Ve bu mektubu Dualârla sana gönderiyorum…</span></span></span><span style="color: DarkRed"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: DarkRed"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">Kâbûl eyle…</span></span></span><span style="color: DarkRed"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: DarkRed"></span><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed">AMİN SÜMME AMİN</span></span></span><span style="color: DarkRed"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: DarkRed"></span></p> <p style="text-align: center"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="elifgibi, post: 8676, member: 149"] [CENTER][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed]Ey Allah’ım…[/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=DarkRed] [/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed]Sana bu mektubu kalbi yaşlı pişman bir gönül ile yazıyorum…[/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=DarkRed] [/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed]Senin bana ettiğin o yüce fedâkârlıklara ben hep isyan ile haram ile günâh ile karşılık verdim…[/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=DarkRed] [/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed]Allahım Senden gâfil olmadım amma; seni de tam bilemedim.[/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=DarkRed] [/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed]’ım…[/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=DarkRed] [/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed]Sözünü duysam da hayatıma geçiremedim..[/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=DarkRed] [/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed]Senin sözün üstüne söylenenleri kendime kılavuz belledim..[/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=DarkRed] [/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed]Bilemedim ki senin sözünden öte söz yokmuş âlemde…[/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=DarkRed] [/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed]Ey yetimlerin yâreni..[/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=DarkRed] [/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed]Ben, senin yalnızca bir varlık olduğunu ve senin yalnızca yöneten sıfatını bilmişim bu küçük beynimle..[/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=DarkRed] [/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed]Oysa sen, herkesin anası, babası, yâreni olurmuşsun..[/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=DarkRed] [/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed]Kimsesizler senin yanında huzûr bulur,[/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=DarkRed] [/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed]Minicik yetim yavrular, sana duâ'larla buluşurmuş anasıyla babasıyla…[/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=DarkRed] [/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed]Ey gözümdeki yalan görüntülerin tek gerçeği…[/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=DarkRed] [/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed]Ben, seni düşünememişim..[/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=DarkRed] [/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed]Nimetlerine şükürsüz kalmış..[/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=DarkRed] [/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed]Kaybolmuşum…[/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=DarkRed] [/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed]Bu kadar güzellik içinde ben hep en kötüye el uzatmış senin rızanı hep göz ardı etmişim…[/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=DarkRed] [/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed]Ey gecelerin Nur’u![/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=DarkRed] [/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed]Seni bu boş aklımdan da çıkarmışım bazı zamanlar…[/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=DarkRed] [/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed]Faydasız ne kadar iş var ise gözüme hep güzel görünmüş[/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=DarkRed] [/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed]Oysa, oysa senin o güzel Nûr’un sabredenlerle berabermiş..[/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=DarkRed] [/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed]Bilememişim..[/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=DarkRed] [/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed]Anlayamamışım..[/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=DarkRed] [/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed]Ey Sözlerin en güzelini, en anlamlısını söyleyen Güzel Allah ’ım…Senin o en sevgiliyle bize ulaştırdığın güzel sözlerini iki harf olarak görmüş bu kör gözler..[/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=DarkRed] [/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed]Oysa senin o kelâmın..[/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=DarkRed] [/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed]Senin o güzel harflerin…[/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=DarkRed] [/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed]Harften öte alemdeki en güzel rûhânî çizgilerin..[/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=DarkRed] [/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed]Bakıldığında insana kor ateşler düşürürmüş..[/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=DarkRed] [/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed]Bilememişim…[/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=DarkRed] [/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed]Ey yaptıklarımı bilen, unutmayan ve tekrar bana izlettirecek olan Allah’ım[/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=DarkRed] [/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed]Bugüne kadar senden bi-haber dolaşan bu kulunu affet…[/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=DarkRed] [/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed]Ben, SEN'in kulun olma şerefini bilemedim..[/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=DarkRed] [/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed]Amma.. Amma, senin o müjdenle şimdi yeniden hayat buldum![/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=DarkRed] [/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed]Sen; dersin ki bu bi-çâre kullarına;[/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=DarkRed] [/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed]«Diğerleri ise günahlarını itiraf ettiler, iyi bir ameli diğer kötü bir amelle karıştırdılar. (Tevbe ederlerse) umulur ki onların tövbesini kabul eder. Çünkü çok bağışlayan, pek esirgeyendir.» ( Tevbe 102 )[/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=DarkRed] [/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed]Bilen Sensin; amma ben, yine de o hesap günü gelmeden tüm günâhlarımı itirâf ediyor ve senden bağışlanma bekliyorum…[/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=DarkRed] [/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed]Rab’bim…[/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=DarkRed] [/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed]Günâhlarımın o çirkin yüzünden senin o Nûr güzelliğine sığınırım…[/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=DarkRed] [/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed]O hesap gününde beni utanacağım günahlarımla hesaba çekme…[/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=DarkRed] [/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed]Tevbe ettim ’ım…[/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=DarkRed] [/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed]Ve bu mektubu Dualârla sana gönderiyorum…[/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=DarkRed] [/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed]Kâbûl eyle…[/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=DarkRed] [/COLOR][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=DarkRed]AMİN SÜMME AMİN[/COLOR][/SIZE][/FONT][COLOR=DarkRed] [/COLOR] [/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
GüNaHKaR KuLDaN ALLAH'a
Alt