Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Gunahkar Gonul SIZIM`a
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 44468" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Bir kapı eşiğinden atılan adımlar nereye dir?</span></p><p><span style="color: black">Rahman mi yoksa Nefis KAPISINDA mi aralanmasini bekliyoruz..</span></p><p><span style="color: black">bir KAPI ne niyet ile calinirsa inanin ayni niyet ile de acilir buda Rabbimin ilahi Adaletinden dir!</span></p><p><span style="color: black">Bir kapı neler açar insanın hayatında.. Kapı içre kapı olan dünyada, kapı aralığından HAK Rizasina bakmak.. iste butun mesele burada... </span></p><p><span style="color: black"> ilk kez kimsesiz olan iki cocuga actigim kapidan kimler geldi kimler gecti! kimiside daha buyuk guzeliklere KAPI araladi..</span></p><p><span style="color: black">o zaman o sefkat Kapisini acmasaydim belkide bugun cook farkli konumda olabilirdim..</span></p><p><span style="color: black"> Rabbim bir seyin OL masini istediginde beraberinde de sebepleri yarattiginida anladim..</span></p><p><span style="color: black"> kainatta tesadufe tesaduf edilmez.. her seyin bir Sebebi ve Rabbimin SIR ve hikmeti oldugunu anladim...</span></p><p><span style="color: black">Allahu Ekber...</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 44468, member: 1049"] [COLOR=black]Bir kapı eşiğinden atılan adımlar nereye dir?[/COLOR] [COLOR=black]Rahman mi yoksa Nefis KAPISINDA mi aralanmasini bekliyoruz..[/COLOR] [COLOR=black]bir KAPI ne niyet ile calinirsa inanin ayni niyet ile de acilir buda Rabbimin ilahi Adaletinden dir![/COLOR] [COLOR=black]Bir kapı neler açar insanın hayatında.. Kapı içre kapı olan dünyada, kapı aralığından HAK Rizasina bakmak.. iste butun mesele burada... [/COLOR] [COLOR=black] ilk kez kimsesiz olan iki cocuga actigim kapidan kimler geldi kimler gecti! kimiside daha buyuk guzeliklere KAPI araladi..[/COLOR] [COLOR=black]o zaman o sefkat Kapisini acmasaydim belkide bugun cook farkli konumda olabilirdim..[/COLOR] [COLOR=black] Rabbim bir seyin OL masini istediginde beraberinde de sebepleri yarattiginida anladim..[/COLOR] [COLOR=black] kainatta tesadufe tesaduf edilmez.. her seyin bir Sebebi ve Rabbimin SIR ve hikmeti oldugunu anladim...[/COLOR] [COLOR=black]Allahu Ekber...[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Gunahkar Gonul SIZIM`a
Alt