Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Gunahkar Gonul SIZIM`a
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 44454" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Selamun Aleykum bu KISSA yi her okudugumda gozyaslarimi tutamam..</span></p><p><span style="color: black">Bir cogunuz Koruyucu Anne oldugumu bilirsiniz..</span></p><p><span style="color: black">Ve ilk Kez koruyucu olarak aldigim cocuklar Afrika dan </span></p><p><span style="color: black">Somalide Baris harekatlari tarafindan tecavuz edilmis musliman olan annenin iki cocugu idi...</span></p><p><span style="color: black">ve anne bu olay sonucu aklini yitirmis ve uluslararasi kizilhac bu anne ve cocuklarini buraya getirtmistir...</span></p><p><span style="color: black">bu zavalli anne komsum oldugundan ilk kez ona yardim amacli bu koruyucu anne olmaya baslamistim zaten..</span></p><p><span style="color: black"> Herseyin bir Sebebi ve Hikmetti varmis..</span></p><p><span style="color: black">neyse.. bu cocuklari.. erkegi belli bir yastan sonra islami yatili okula verdik.. ama KIZINI kendi kizim ile beraber buyutmeye karar vermistim..</span></p><p><span style="color: black">Bu Somalili KIZ belli bir yasta kapanmis, islami egitim ile cook da guzel bir musliman hanim olma yoluna girmisti Elhamdullilah.. kolay olmamis ama degdigine inanmaktayim...</span></p><p><span style="color: black">ve bir Ramazan gecesi gordugum Ruya bu kissayi bana hep hatirlatir...</span></p><p><span style="color: black">Ruyamda Cennete dogru bir otobus ucuyordu..ve bu otobusu kullanan bu somalili Kizim ve Annesi idi...</span></p><p><span style="color: black">otobusun icinde kimlerin olduguna baktigimda Allahim O ne Nurlu insanlar vardi..</span></p><p><span style="color: black">her biri bir baska guzel di.. her yer miss gibi kokuyor ve </span></p><p><span style="color: black">otobus okyonuslar otesinde ucuyordu...</span></p><p><span style="color: black">bir anda o insanlarin icinde bulunmaktan haya etmis.. aglamaya baslamistim.. </span></p><p><span style="color: black">ve Otobusu kullanan bu manevi Kizima Kizim!otobusu durdur ben inecegim diye soyledim cunku ben o otobuse ait degildim.. bunu yuregimde ,vicdanimda biliyordum..</span></p><p><span style="color: black">Otobusu kullanan Manevi Kizim..tebessum ederek yook inme Sen bu otobusun KAPICISI sin! dedi.. nasil yani o da .. Sen bize hic kimsenin KAPI acmadigi zamanda kAPINI actigin icin Ben de bu otobusun KAPISINI senin icin actim..</span></p><p><span style="color: black"> dediginde oyle sevindim ve o anki ruh halimi anlatamam agliyarak uyandim..</span></p><p><span style="color: black">Eyy Guzel Allahim bizler kimileri Cennetlik, kimilerini de Cehennemlik saniriz oysa bunu anca Rabbim bilir..</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 44454, member: 1049"] [COLOR=black]Selamun Aleykum bu KISSA yi her okudugumda gozyaslarimi tutamam..[/COLOR] [COLOR=black]Bir cogunuz Koruyucu Anne oldugumu bilirsiniz..[/COLOR] [COLOR=black]Ve ilk Kez koruyucu olarak aldigim cocuklar Afrika dan [/COLOR] [COLOR=black]Somalide Baris harekatlari tarafindan tecavuz edilmis musliman olan annenin iki cocugu idi...[/COLOR] [COLOR=black]ve anne bu olay sonucu aklini yitirmis ve uluslararasi kizilhac bu anne ve cocuklarini buraya getirtmistir...[/COLOR] [COLOR=black]bu zavalli anne komsum oldugundan ilk kez ona yardim amacli bu koruyucu anne olmaya baslamistim zaten..[/COLOR] [COLOR=black] Herseyin bir Sebebi ve Hikmetti varmis..[/COLOR] [COLOR=black]neyse.. bu cocuklari.. erkegi belli bir yastan sonra islami yatili okula verdik.. ama KIZINI kendi kizim ile beraber buyutmeye karar vermistim..[/COLOR] [COLOR=black]Bu Somalili KIZ belli bir yasta kapanmis, islami egitim ile cook da guzel bir musliman hanim olma yoluna girmisti Elhamdullilah.. kolay olmamis ama degdigine inanmaktayim...[/COLOR] [COLOR=black]ve bir Ramazan gecesi gordugum Ruya bu kissayi bana hep hatirlatir...[/COLOR] [COLOR=black]Ruyamda Cennete dogru bir otobus ucuyordu..ve bu otobusu kullanan bu somalili Kizim ve Annesi idi...[/COLOR] [COLOR=black]otobusun icinde kimlerin olduguna baktigimda Allahim O ne Nurlu insanlar vardi..[/COLOR] [COLOR=black]her biri bir baska guzel di.. her yer miss gibi kokuyor ve [/COLOR] [COLOR=black]otobus okyonuslar otesinde ucuyordu...[/COLOR] [COLOR=black]bir anda o insanlarin icinde bulunmaktan haya etmis.. aglamaya baslamistim.. [/COLOR] [COLOR=black]ve Otobusu kullanan bu manevi Kizima Kizim!otobusu durdur ben inecegim diye soyledim cunku ben o otobuse ait degildim.. bunu yuregimde ,vicdanimda biliyordum..[/COLOR] [COLOR=black]Otobusu kullanan Manevi Kizim..tebessum ederek yook inme Sen bu otobusun KAPICISI sin! dedi.. nasil yani o da .. Sen bize hic kimsenin KAPI acmadigi zamanda kAPINI actigin icin Ben de bu otobusun KAPISINI senin icin actim..[/COLOR] [COLOR=black] dediginde oyle sevindim ve o anki ruh halimi anlatamam agliyarak uyandim..[/COLOR] [COLOR=black]Eyy Guzel Allahim bizler kimileri Cennetlik, kimilerini de Cehennemlik saniriz oysa bunu anca Rabbim bilir..[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Gunahkar Gonul SIZIM`a
Alt