Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Forum Kuralları
Misafirler için soru ve paylaşım bölümü
Günah işledim tövbe etmek istiyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="tozduman" data-source="post: 86939" data-attributes="member: 8162"><p>Selâmün Aleyküm kardeşim. Okuyunca yazını kuran okuyordum bıraktım dayanamadim çok üzüldüm .Yaşında küçük sanırım . lütfen beni dinle yazdiklarimi 2 kere 3 kere oku . Sen bir kere yoklandin. Pismanligin yakani bırakmaz zaten artık iliskinde huzurlu olamazsın. Bundan sonra hayatının ve ahiretinin güzel olmasıda kötü olmasıda davranışına Bağlı.. Sen ona muhtaç değilsin her ne hata yaparsan yap unutma sen Allahın kulu sun . Sen kendini düşün uyarmissin söz geçiremezssin normal bu senin imtihanin.. Ne kadar erken dönersen hatandan o kadar temiz biriyle beraberliğin olur . Güzel kardeşim ilerisi olmaz böyle ilişkinin sonu olmaz çünkü sen uyanmissin. Sen kendini düzelt hata yapmissin Allah çok bagislayicidir . Seccade ye otur tövbe et kalben ve hatayi tekrarlama asla tekrarlama ! Namaza başla sen buraya kadar geldin yazdın istesende istemesende artık bocalarsin. Uyandigin için çok ağır ödersin vebalini erkek arkadaşına hiç bişey olmaz olan senin güzel kalbine olur . Kalbinde Allah var ki buraya yazmissin .Secde ye Allaha yaklaş .Allah sana yardım edecektir. Allah seni affetsin.Ahirette ve dünyada iyi hal nasip etsin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="tozduman, post: 86939, member: 8162"] Selâmün Aleyküm kardeşim. Okuyunca yazını kuran okuyordum bıraktım dayanamadim çok üzüldüm .Yaşında küçük sanırım . lütfen beni dinle yazdiklarimi 2 kere 3 kere oku . Sen bir kere yoklandin. Pismanligin yakani bırakmaz zaten artık iliskinde huzurlu olamazsın. Bundan sonra hayatının ve ahiretinin güzel olmasıda kötü olmasıda davranışına Bağlı.. Sen ona muhtaç değilsin her ne hata yaparsan yap unutma sen Allahın kulu sun . Sen kendini düşün uyarmissin söz geçiremezssin normal bu senin imtihanin.. Ne kadar erken dönersen hatandan o kadar temiz biriyle beraberliğin olur . Güzel kardeşim ilerisi olmaz böyle ilişkinin sonu olmaz çünkü sen uyanmissin. Sen kendini düzelt hata yapmissin Allah çok bagislayicidir . Seccade ye otur tövbe et kalben ve hatayi tekrarlama asla tekrarlama ! Namaza başla sen buraya kadar geldin yazdın istesende istemesende artık bocalarsin. Uyandigin için çok ağır ödersin vebalini erkek arkadaşına hiç bişey olmaz olan senin güzel kalbine olur . Kalbinde Allah var ki buraya yazmissin .Secde ye Allaha yaklaş .Allah sana yardım edecektir. Allah seni affetsin.Ahirette ve dünyada iyi hal nasip etsin. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İslami Forumlar Genel
Forum Kuralları
Misafirler için soru ve paylaşım bölümü
Günah işledim tövbe etmek istiyorum
Alt