Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Gülyüzlüm özlemim'bitmiyor sana..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 20610" data-attributes="member: 1043"><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: teal">GÜLYÜZLÜM ÖZLEMıM BıTMıYOR SANA.</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: teal">şu sıcak çöllerde bir kum tanesi </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: teal">Olsaydım ayağın bassaydın bana </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: teal">Gözyaşım vuslatın son bahanesi </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: teal">Gül yüzlüm; özlemim bitmiyor sana </span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: teal">Selavat ettikçe gözlerim dolar </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: teal">Ey ezelde mevcut, ebeddeki yâr </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: teal">Mecnun olup gezsem hep diyar diyar </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: teal">Ey Nebim; özlemim bitmiyor sana </span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: teal">Gülden hastır kokun burnumda tüter </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: teal">Aklım Medine de, korkarım yiter </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: teal">sen ''Ümmet'' dedikçe varlığım titrer </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: teal">Resulüm; özlemim bitmiyor sana </span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: teal">Geceler gün olmaz düşümdesin sen </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: teal">Her irkilişimde işimdesin sen </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: teal">ıçtiğim suyumda aşımdasın sen </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: teal">Ey Nebim; özlemim bitmiyor sana </span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: teal">Kalbim çırpınıyor andıkça seni </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: teal">Rabbim şefâtinden ayırma beni </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: teal">Aklımı devşirdim ben yeni yeni </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: teal">Resulüm; özlemim bitmiyor sana </span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: teal">O kutlu beldene bir gelebilsem </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: teal">Nur cemalin ile aşk alabilsem </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: teal">Kevser havuzunda pul olabilsem </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: teal">Gül yüzlüm; özlemim bitmiyor sana </span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: teal">Sultanım aşkınla yandıkça yandım </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: teal">Bir Rabbime bir de sana inandım </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: teal">Sanmasınlar sakın dünyaya kandım </span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: teal">Ey Nebim; özlemim bitmiyor sana </span></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: teal">Resulüm; özlemim bitmiyor sana.</span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #008080">Alıntı..</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 20610, member: 1043"] [SIZE=4][COLOR=teal]GÜLYÜZLÜM ÖZLEMıM BıTMıYOR SANA.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=teal]şu sıcak çöllerde bir kum tanesi [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=teal]Olsaydım ayağın bassaydın bana [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=teal]Gözyaşım vuslatın son bahanesi [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=teal]Gül yüzlüm; özlemim bitmiyor sana [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=teal]Selavat ettikçe gözlerim dolar [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=teal]Ey ezelde mevcut, ebeddeki yâr [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=teal]Mecnun olup gezsem hep diyar diyar [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=teal]Ey Nebim; özlemim bitmiyor sana [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=teal]Gülden hastır kokun burnumda tüter [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=teal]Aklım Medine de, korkarım yiter [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=teal]sen ''Ümmet'' dedikçe varlığım titrer [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=teal]Resulüm; özlemim bitmiyor sana [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=teal]Geceler gün olmaz düşümdesin sen [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=teal]Her irkilişimde işimdesin sen [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=teal]ıçtiğim suyumda aşımdasın sen [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=teal]Ey Nebim; özlemim bitmiyor sana [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=teal]Kalbim çırpınıyor andıkça seni [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=teal]Rabbim şefâtinden ayırma beni [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=teal]Aklımı devşirdim ben yeni yeni [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=teal]Resulüm; özlemim bitmiyor sana [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=teal]O kutlu beldene bir gelebilsem [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=teal]Nur cemalin ile aşk alabilsem [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=teal]Kevser havuzunda pul olabilsem [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=teal]Gül yüzlüm; özlemim bitmiyor sana [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=teal]Sultanım aşkınla yandıkça yandım [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=teal]Bir Rabbime bir de sana inandım [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=teal]Sanmasınlar sakın dünyaya kandım [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=teal]Ey Nebim; özlemim bitmiyor sana [/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=teal]Resulüm; özlemim bitmiyor sana.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][COLOR=#008080]Alıntı..[/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Gülyüzlüm özlemim'bitmiyor sana..
Alt