Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Gülmek Sana Yakışıyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ekrem" data-source="post: 51643" data-attributes="member: 3"><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: Magenta"><em>Biliyor musun?!</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: Magenta"><em>Sen gülerken ne çok öpmek isterdim gülüşlerini. Islak dudaklarındaki mutluluk; içime kazınsın diye…</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: Magenta"><em></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: Magenta"><em>"Gülmek Sana Yakışıyor"</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: Magenta"><em></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: Magenta"><em>Gülmek bir kadına; işte bu kadar yakışır…</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: Magenta"><em>Her gülen gördüğümde ya da duyduğumda dönüp bakar oldum. </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: Magenta"><em>Belki gülmediğimden sensizlikte; belki de senin gülüşlerini özlediğimden…</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: Magenta"><em></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: Magenta"><em>Kim bilir!</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: Magenta"><em>Bir an bakakaldığım o gülüş sesinin sahibi sen olmadığını gördüğüm an doluyor gözlerim, inan. Amma senmişsin gibi baktığıma da, bakma. </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: Magenta"><em>Sırf seni anımsattığı için (o gülerken) mahzun mahzun bakışlarımı gizleyemiyorum… </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: Magenta"><em>Yoksa yokluğunda: Ben nasıl var olabilirim ki?! Nasıl bir gülüşe aldanabilirim ki?! Ya da senin olmayan, nasıl bir gülüşü duyabilirim?!</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: Magenta"><em></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: Magenta"><em>Bin yıl oldu; yalnızım… Ben! Sensiz… Ben! Bensiz… Ben! Bizsiz…</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: Magenta"><em></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: Magenta"><em>Hani ‘gülerken gözlerinin içi gülüyor’ derler ya! Kesinlikle sana söylenmiş bir söz…</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: Magenta"><em></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: Magenta"><em>Güzel gözlüm, güzel dudaklım. Güzel gülüşlüm…</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: Magenta"><em>Duymadım ya gülüşlerini. Görmedim ya! Benimkisi öylesine bir tasvir işte… Kusura bakma: Uzaktaki yakın, yakındaki uzak; sevdam…</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: Magenta"><em>Biri gülerken; biçimli dudakların gelir gözlerimin önüne. Mutlaka çok sık baktığımdandır resimlerine…</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: Magenta"><em></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: Magenta"><em>Biliyor musun?!</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: Magenta"><em>Sen gülerken ne çok öpmek isterdim gülüşlerini. Islak dudaklarındaki mutluluk; kazınsın diye içime…</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: Magenta"><em></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: Magenta"><em>Sesli, sessiz, kahkahalı gülüşlerinle; ne kadar da güzelsin! İnan gülmek sana çok yakışıyor…</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: Magenta"><em>Her kadına yakışmaz gülmek. Ya da ben yakıştıramıyorum; senin gülüşlerini gördükten sonra…</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: Magenta"><em></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: Magenta"><em>Bugün Cumartesi…</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: Magenta"><em>Yalnızım. Sensizim. Sessizim… Yorgun, uykusuz, virane…</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: Magenta"><em>Akşamdan kalmalığıma ihanet ediyorum, şu an belki de… </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: Magenta"><em>Hani, o uzaktan; kısık bir sesle gelen gülüşlerini duyuyordum ya çakırkeyfinde… İşte ondan…</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: Magenta"><em></em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: Magenta"><em>Ama sen hep gül. İnan gülmek sana çok yakışıyor… </em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: Magenta"><em>Ben olsam da, olmasam da; sen gül…</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: Magenta"><em>Gülmek sana çok, çok yakışıyor…</em></span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">Şahabettin Mert</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ekrem, post: 51643, member: 3"] [CENTER][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS][COLOR=Magenta][I]Biliyor musun?! Sen gülerken ne çok öpmek isterdim gülüşlerini. Islak dudaklarındaki mutluluk; içime kazınsın diye… "Gülmek Sana Yakışıyor" Gülmek bir kadına; işte bu kadar yakışır… Her gülen gördüğümde ya da duyduğumda dönüp bakar oldum. Belki gülmediğimden sensizlikte; belki de senin gülüşlerini özlediğimden… Kim bilir! Bir an bakakaldığım o gülüş sesinin sahibi sen olmadığını gördüğüm an doluyor gözlerim, inan. Amma senmişsin gibi baktığıma da, bakma. Sırf seni anımsattığı için (o gülerken) mahzun mahzun bakışlarımı gizleyemiyorum… Yoksa yokluğunda: Ben nasıl var olabilirim ki?! Nasıl bir gülüşe aldanabilirim ki?! Ya da senin olmayan, nasıl bir gülüşü duyabilirim?! Bin yıl oldu; yalnızım… Ben! Sensiz… Ben! Bensiz… Ben! Bizsiz… Hani ‘gülerken gözlerinin içi gülüyor’ derler ya! Kesinlikle sana söylenmiş bir söz… Güzel gözlüm, güzel dudaklım. Güzel gülüşlüm… Duymadım ya gülüşlerini. Görmedim ya! Benimkisi öylesine bir tasvir işte… Kusura bakma: Uzaktaki yakın, yakındaki uzak; sevdam… Biri gülerken; biçimli dudakların gelir gözlerimin önüne. Mutlaka çok sık baktığımdandır resimlerine… Biliyor musun?! Sen gülerken ne çok öpmek isterdim gülüşlerini. Islak dudaklarındaki mutluluk; kazınsın diye içime… Sesli, sessiz, kahkahalı gülüşlerinle; ne kadar da güzelsin! İnan gülmek sana çok yakışıyor… Her kadına yakışmaz gülmek. Ya da ben yakıştıramıyorum; senin gülüşlerini gördükten sonra… Bugün Cumartesi… Yalnızım. Sensizim. Sessizim… Yorgun, uykusuz, virane… Akşamdan kalmalığıma ihanet ediyorum, şu an belki de… Hani, o uzaktan; kısık bir sesle gelen gülüşlerini duyuyordum ya çakırkeyfinde… İşte ondan… Ama sen hep gül. İnan gülmek sana çok yakışıyor… Ben olsam da, olmasam da; sen gül… Gülmek sana çok, çok yakışıyor…[/I][/COLOR][/FONT][/SIZE] Şahabettin Mert[/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Gülmek Sana Yakışıyor
Alt