Gönül sızım kardeşime hediyelerim.

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
İnşaAllah Duanın açamayacağı kapı yoktur birde yeterki bütün işlerimizi Rabbimin rızasını gözetererek yapalım elbette oda bizleri yarı yolda bırakmaz..

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı geceler güle güle kardeşim Rabbim yardımcınız olsun inş..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
en cok kimi seviyon diye sordugumda..
Allah peygambeyim muhamed sav. annemi ve tabiki cikolatayi der ...dfgtn
Peygamber efendimizi sav. bir baska sever ona Peygamber efendimiz sav cocuk sevgisini anlatirim.. yetim olusunu anlatinca gozleri dolar Anne istersen onunda annesi ol ben hic kiskanmam ki der.. oyle guzel bir yuregi vardir...
kendisinin de yetim oldugunu bilmez.. ins. biraz daha buyusun burtun gercegi anlatacagiz.. Annesi olmadigimi bilmeye HAKI var.. insan en cok sevdigini kandirip aldatmaz!!
artik Allah cc. yardimcisi olsun kolay olmiyacak ...hy..

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Ay ben yerim bu yusufu maşaAllah çok akılıymış.seni tebrik ederim Allah razı olsun kardeşim nice anneler ve ailelerde varki kendi evlatlarına sahip çıkamıyorlar dinden imandan hiç bir şeyden haberleri yok Rabbim cümlemizin evlatlarına iman kuran aşkı versin Amin...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ben bu ufakligim dedigim su an 5 yasinda Onu aldigimda bir cok insan ondan hayrini gormiyecegimi soyledi.. Yabanci cunku...
Ben de fark etmez dedim ben Onu Allah icin cook seviyorum.. cook sirin msmavi gozlu tobac gibi tosun pasam benim!
dedim ama aslinda cook korkuyordum ya yarin basima bela mi aliyorum kimdir kimlerden dir de bilmiyordum..
ama rah annemin destegi ve bazi hikmetli olaylar sonucu imzayi attik ve aldik..
ve burada kufrun gobeginde tam islami bir sekilde buyumesine ozellikle dikkat ettim..ve halen dikkat etmekteyim.. oglumun butun arkadaslari iyi musliman aile cocuklari..
aslinda cocuklarina Allah korkusu ,imani,Allah sevgisini ogretenler kendilerine iyilik yaptiklarinin farkinda degiller..
insanliktan uzak yetisen cocuklar ilk once anne babasina zulm ederdi

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Evet Elif kardesim kendi iyiligimiz selametimiz icin cocuklarimizi islami bir sekilde yetistirmek zorundayiz..
Su an is yerime geldim. Hamd olsun basim da gecti...
Hayirli geceler size..

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
renkliguller.jpg

İslamiforumlar.net ailesine hediyemdir..

Üst Alt