Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Gönül Sızım Gönlünüzdeki sızıları dindirecek bir bölüm
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 19027" data-attributes="member: 1049"><p>Gurbet Diyarinda..Mazlum cocuklar ile calismakta ve koruyuculuklarini yapmaktayim..</p><p>zaman zaman bunaliyor.. yanlizligim da eklenince farkli insan olabiliyordum...</p><p>rah. annem ilk hizmette basladigimda verdigi nasihati unutmustum..</p><p>Ne olursan Ol herseyden once insan ol!Gonul insani Ol..</p><p>gucunun yetmedigi yerlere Gonlun ,dualarin Rabbine yakarislarin ile anca varabilirsin demisti..</p><p>ama tek dayanagim olan Annemi de kaybetmis..</p><p>sanki ortalikta boslukta deli divane dolanan bir robot olmustum..</p><p>lutfen beni ayiplamayin..insanligima verin..</p><p>bu yalanci dunya cennetinde..hep sevdiklerimi tek tek kaybedikce yuregimden bir parcalarda kaybedigimin farkinda degildim..</p><p>oysa Rabbim kullundan bir seyi aldiginda Kul Sabr edip..Rabbine teslim olursa..Rabbi cook cook daha guzeli ile telafi edecegini.....</p><p>O ACI ile unutmustum..</p><p>Sofii de yoktu..artik! beni Bana Rabbimi yuregime Kuvvetlice hatirlattip.... sefkat tokadi vurmaya..</p><p>dunyanin kargasasindan aklim.. yuregim karmakarisik,..olmus ayni bir kordugum gibi hangi yanindan baslasam nefsim.. karsima..cikiyordu..</p><p>Gurbet Diyarinda kaybolmus bir ruh idi benimkisi.. taki............</p><p>..............</p><p>Sana Karsi yeterince samimi olmayisimi bagisla ..</p><p>Sen Rabbim Sen!durur iken neden baska kapilar caliyor dum ki..Rabbi kulluna kafi degilmi idi?</p><p>BAGISLA ....</p><p>kalbimle, ruhum benim aramda olan Sen degilmisin, sah damarimdan daha yakin olan sen..</p><p>Baki Sevgilim durur iken fani sevdalara gitmemi bagisla..Rabbim!</p><p>yüregim sana ayan, her kalbimin carpmasi sana halim beyan…</p><p>beni Sen anliyorsun ya MEVLA..</p><p>neyleyim dili ,neyleyim kelimeleri…</p><p>Cok yanlizim su dunya meskeninde</p><p>beni yalniz birakma ne olur kapina geldim!!</p><p>Cok usuyorum , karanliktan urkuyorum..</p><p>kime bel bagladiysam kirdilar beni hic anlamadilar..</p><p>bagisla beni, artik senden baska kimseye dayamam sirtimi.....</p><p>..........</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 19027, member: 1049"] Gurbet Diyarinda..Mazlum cocuklar ile calismakta ve koruyuculuklarini yapmaktayim.. zaman zaman bunaliyor.. yanlizligim da eklenince farkli insan olabiliyordum... rah. annem ilk hizmette basladigimda verdigi nasihati unutmustum.. Ne olursan Ol herseyden once insan ol!Gonul insani Ol.. gucunun yetmedigi yerlere Gonlun ,dualarin Rabbine yakarislarin ile anca varabilirsin demisti.. ama tek dayanagim olan Annemi de kaybetmis.. sanki ortalikta boslukta deli divane dolanan bir robot olmustum.. lutfen beni ayiplamayin..insanligima verin.. bu yalanci dunya cennetinde..hep sevdiklerimi tek tek kaybedikce yuregimden bir parcalarda kaybedigimin farkinda degildim.. oysa Rabbim kullundan bir seyi aldiginda Kul Sabr edip..Rabbine teslim olursa..Rabbi cook cook daha guzeli ile telafi edecegini..... O ACI ile unutmustum.. Sofii de yoktu..artik! beni Bana Rabbimi yuregime Kuvvetlice hatirlattip.... sefkat tokadi vurmaya.. dunyanin kargasasindan aklim.. yuregim karmakarisik,..olmus ayni bir kordugum gibi hangi yanindan baslasam nefsim.. karsima..cikiyordu.. Gurbet Diyarinda kaybolmus bir ruh idi benimkisi.. taki............ .............. Sana Karsi yeterince samimi olmayisimi bagisla .. Sen Rabbim Sen!durur iken neden baska kapilar caliyor dum ki..Rabbi kulluna kafi degilmi idi? BAGISLA .... kalbimle, ruhum benim aramda olan Sen degilmisin, sah damarimdan daha yakin olan sen.. Baki Sevgilim durur iken fani sevdalara gitmemi bagisla..Rabbim! yüregim sana ayan, her kalbimin carpmasi sana halim beyan… beni Sen anliyorsun ya MEVLA.. neyleyim dili ,neyleyim kelimeleri… Cok yanlizim su dunya meskeninde beni yalniz birakma ne olur kapina geldim!! Cok usuyorum , karanliktan urkuyorum.. kime bel bagladiysam kirdilar beni hic anlamadilar.. bagisla beni, artik senden baska kimseye dayamam sirtimi..... .......... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Gönül Sızım Gönlünüzdeki sızıları dindirecek bir bölüm
Alt