Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Gönül Sızım Gönlünüzdeki sızıları dindirecek bir bölüm
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="(((__meftun__)))" data-source="post: 19015" data-attributes="member: 1120"><p>Ben hic bir zaman Bati'yi suclamiyorum... Unutmayiniz herkes gönlünde bir degerler sistemi vardir. Ve insanlar o deger sistemlerine, yasar, bakar, mücadele eder, ötekine yardim eder ya da ötekine saygili olur ve ötekini kendine ceker vs. Bati'nin da gönlünde manevi degerleri var. O calisiyorsa Mevla ona verecek. Cünkü Mevla ayirim yapmaz, cömertligini esit mesafede insanlara ulastirir. Cidden halki müslüman olan ülkelere bakiyorum icler acisi bu manada. Krayitle halk kopuk. Idarecilerle halk kopuk. Sistemle halk kopuk. Kasten ve bilerek ekonomik zulümler revacta. Bati daha ne yapsindi. Afedersiniz hem Kur'an'a inandiginizi söyleyeceksiniz cok özür Hem Kur'an'a ve hem de O'na inananlara bilmem ne atacaksiniz ondan sonra Bati'dan müsteki olacaksiniz. Güleyim bari oldu mu despotlar, zalimler, pislikler. Sizleri Allah'a havale ediyorum, despit canavarlari. Iki ayakli balhum adeller.</p><p>Buranin formatina göre bitireyim. Oyun oynuyoruz cünkü, Gönül Sizim'i da fazla kizdirmayalim, o da her seyi tam yapar, yani kizmasi da öyledir... --)))</p><p>Ben bati da bulundugumda,</p><p>Gönül dünyam ile baktim...</p><p>Gönül dünyam ile toplantilarda bulundum...</p><p>Gönül dünyam ile resmi zevatla iliskilerim oldu..</p><p>Okullarda konferaslara gittim, camiye etik dersine gelen Hristiyan ögrencilerle bulundum, hepsiyle gönül dünyamla iletisim kurdum..</p><p>Ben ne yapiyorum ve TR'de nasildim bu kiyaslamayi dahi gönül dünyamla yaptim...</p><p>Hizmet yönlü de düsündüm gönül dünyam Bati'daki hizmetten yana oldu...</p><p>Hic bir zaman ekonomik dünyamla mes'elelere bakmadim..</p><p>Gönül dünyamin Kur'ani, degerleriyle iolaylara baktim..</p><p>Ves'selam..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="(((__meftun__))), post: 19015, member: 1120"] Ben hic bir zaman Bati'yi suclamiyorum... Unutmayiniz herkes gönlünde bir degerler sistemi vardir. Ve insanlar o deger sistemlerine, yasar, bakar, mücadele eder, ötekine yardim eder ya da ötekine saygili olur ve ötekini kendine ceker vs. Bati'nin da gönlünde manevi degerleri var. O calisiyorsa Mevla ona verecek. Cünkü Mevla ayirim yapmaz, cömertligini esit mesafede insanlara ulastirir. Cidden halki müslüman olan ülkelere bakiyorum icler acisi bu manada. Krayitle halk kopuk. Idarecilerle halk kopuk. Sistemle halk kopuk. Kasten ve bilerek ekonomik zulümler revacta. Bati daha ne yapsindi. Afedersiniz hem Kur'an'a inandiginizi söyleyeceksiniz cok özür Hem Kur'an'a ve hem de O'na inananlara bilmem ne atacaksiniz ondan sonra Bati'dan müsteki olacaksiniz. Güleyim bari oldu mu despotlar, zalimler, pislikler. Sizleri Allah'a havale ediyorum, despit canavarlari. Iki ayakli balhum adeller. Buranin formatina göre bitireyim. Oyun oynuyoruz cünkü, Gönül Sizim'i da fazla kizdirmayalim, o da her seyi tam yapar, yani kizmasi da öyledir... --))) Ben bati da bulundugumda, Gönül dünyam ile baktim... Gönül dünyam ile toplantilarda bulundum... Gönül dünyam ile resmi zevatla iliskilerim oldu.. Okullarda konferaslara gittim, camiye etik dersine gelen Hristiyan ögrencilerle bulundum, hepsiyle gönül dünyamla iletisim kurdum.. Ben ne yapiyorum ve TR'de nasildim bu kiyaslamayi dahi gönül dünyamla yaptim... Hizmet yönlü de düsündüm gönül dünyam Bati'daki hizmetten yana oldu... Hic bir zaman ekonomik dünyamla mes'elelere bakmadim.. Gönül dünyamin Kur'ani, degerleriyle iolaylara baktim.. Ves'selam.. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Gönül Sızım Gönlünüzdeki sızıları dindirecek bir bölüm
Alt