Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
Gönül Derinliklerinden Bir Dua
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 17385" data-attributes="member: 1043"><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Ey Rabbim!</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Ey iyilikleri sonsuz Rabbim!</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Ben Senin aciz bir kulunum</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Ben ki hataları sevaplarından çok,</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Lütufların karşısında nankörlüğe dalmış bir zavallıyım.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Sen bütün noksanlıklardan uzaksın</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Sen merhametlilerin en merhametlisisin</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Ey Rabbim ! kapına geldim, iyilik diliyorum</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Biliyorum ellerim kirli, yüreğim kirli</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">İyi şeyler yapmışsam bu Senin yardımınladır</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Kötü şeyler yapmışsam bu kendi elimledir</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Verdiğin hastalıklar merhametinin varlığını gösteriyor</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Musibetlerin Senin adaletindir</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Ve biliyorum ki beni şefkatinle tokatlıyorsun</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Ve biliyorum ki bedenlerin ve yüreklerin</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Mutlak sahibi ve temizleyicisi Sensin.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Ey darda kalmışların sığınağı</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Ey mutlak güç ve kudret sahibi</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Dardayım ve sıkıntılıyım</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Çölleşen toprak gibi, çaresizim rahmetine</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Rahmetin ve mağfiretinle bana can ver</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Kur'ân'ını, kalbimin nûru, derdimin ilacı yap.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Bütün kalbimle Seni sesleniyorum</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Bütün hücrelerime Seni anlatıyorum</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Biliyorum ben değersizim</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Biliyorum herşey benden uzaklardadır</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Ama Sen adilsin, Sen şâfisin</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Sıkıntı ve zorluklar bana dokundu</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Ümitsiz değilim ama kalbim kırık</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Biliyorum ki sen, kalbi kırıklarla berabersin</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Rabbim, bu kalbi senden başka onaracak yoktur.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Sana feryat ediyorum Ya Rabb!</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Beni esir alan canlılarından kurtar</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Görüyorsun ki tükeniyorum</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Sana dönecek yüzüm yok belki ama</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Yüzünü benden çevirme</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Beni nurunla nurlandır.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Rabbim, beni gazabınla azaplandırma</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">İşte, bir mecnun gibi geldim kapına</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Ve dua dua yalvarıyorum Sana</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Başka çalacak kapım, başka sığınacak yerim yok.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Belki affa layık değilim biliyorum</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Ama affetmeye layık olan Sensin</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Bana layık olanı değil,</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Sana layık olanı diliyorum Senden.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Görüyorsun ki soluyorum artık</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Görüyorsun ki ölüyorum,</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Aç kapını, ölmeden önce ölmek istiyorum.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Ne vakte kadar açmayacaksın kapını, bilmiyorum ama</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Bu kapının önünde ve ardında öleceğimi biliyorum.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Başka gidecek bir kapım yok çünkü</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Günden güne erisem de, hiç ümitsiz olmadım.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Ya Rabbi derdimi biliyorsun</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Yüreğime esen hüzün rüzgarlarının getirdiği</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Acılarımı ve gözyaşlarımı biliyorsun</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Zayıfım, güçsüzüm, hastayım, acizim</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">İbrahim'i ateşten korudun</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Yunus'u karanlıktan kurtardın</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Eyyub'a şifa verdin</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Biliyorum ben tebliğcin değilim</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Biliyorum ben eksik ve günahkarım</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Ama yüreğimde, İbrahim'in atıldığı alevler</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Yunus'un korunduğu karanlık,</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Bedenimde Eyyub'u yiyen, kurtlar var.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Ben muhtacım Sen cömertsin</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Dua etme lütfunu bile veren Sensin</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Dua kapısını araladın, derman kapısını da arala</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Her türlü dertlerinle hastayım</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Kastım Seni Sana şikayet değil</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Hastalık emanetini iade, şifa emanetini talep etmektir.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Sanma ki gözyaşlarımı, acılarımı dindirmeni istiyorum</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Yaralarımı sarman için Sana yalvarıyorum</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Görüyorsun bu dert dilime düştü, her dem söylüyorum</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Kalbime düştü, hüzün doluyorum</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Dilimin Seni söyleyememesinden</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Kalbimin Seninle dolmamasından korkuyorum</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkgreen">Ve Senden dua dua şifa diliyorum.</span></span></p><p> </p><p><span style="color: darkgreen">Alıntıdır...</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 17385, member: 1043"] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Ey Rabbim![/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Ey iyilikleri sonsuz Rabbim![/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Ben Senin aciz bir kulunum[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Ben ki hataları sevaplarından çok,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Lütufların karşısında nankörlüğe dalmış bir zavallıyım.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Sen bütün noksanlıklardan uzaksın[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Sen merhametlilerin en merhametlisisin[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Ey Rabbim ! kapına geldim, iyilik diliyorum[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Biliyorum ellerim kirli, yüreğim kirli[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]İyi şeyler yapmışsam bu Senin yardımınladır[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Kötü şeyler yapmışsam bu kendi elimledir[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Verdiğin hastalıklar merhametinin varlığını gösteriyor[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Musibetlerin Senin adaletindir[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Ve biliyorum ki beni şefkatinle tokatlıyorsun[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Ve biliyorum ki bedenlerin ve yüreklerin[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Mutlak sahibi ve temizleyicisi Sensin.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Ey darda kalmışların sığınağı[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Ey mutlak güç ve kudret sahibi[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Dardayım ve sıkıntılıyım[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Çölleşen toprak gibi, çaresizim rahmetine[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Rahmetin ve mağfiretinle bana can ver[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Kur'ân'ını, kalbimin nûru, derdimin ilacı yap.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Bütün kalbimle Seni sesleniyorum[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Bütün hücrelerime Seni anlatıyorum[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Biliyorum ben değersizim[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Biliyorum herşey benden uzaklardadır[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Ama Sen adilsin, Sen şâfisin[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Sıkıntı ve zorluklar bana dokundu[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Ümitsiz değilim ama kalbim kırık[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Biliyorum ki sen, kalbi kırıklarla berabersin[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Rabbim, bu kalbi senden başka onaracak yoktur.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Sana feryat ediyorum Ya Rabb![/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Beni esir alan canlılarından kurtar[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Görüyorsun ki tükeniyorum[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Sana dönecek yüzüm yok belki ama[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Yüzünü benden çevirme[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Beni nurunla nurlandır.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Rabbim, beni gazabınla azaplandırma[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]İşte, bir mecnun gibi geldim kapına[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Ve dua dua yalvarıyorum Sana[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Başka çalacak kapım, başka sığınacak yerim yok.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Belki affa layık değilim biliyorum[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Ama affetmeye layık olan Sensin[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Bana layık olanı değil,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Sana layık olanı diliyorum Senden.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Görüyorsun ki soluyorum artık[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Görüyorsun ki ölüyorum,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Aç kapını, ölmeden önce ölmek istiyorum.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Ne vakte kadar açmayacaksın kapını, bilmiyorum ama[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Bu kapının önünde ve ardında öleceğimi biliyorum.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Başka gidecek bir kapım yok çünkü[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Günden güne erisem de, hiç ümitsiz olmadım.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Ya Rabbi derdimi biliyorsun[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Yüreğime esen hüzün rüzgarlarının getirdiği[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Acılarımı ve gözyaşlarımı biliyorsun[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Zayıfım, güçsüzüm, hastayım, acizim[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]İbrahim'i ateşten korudun[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Yunus'u karanlıktan kurtardın[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Eyyub'a şifa verdin[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Biliyorum ben tebliğcin değilim[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Biliyorum ben eksik ve günahkarım[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Ama yüreğimde, İbrahim'in atıldığı alevler[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Yunus'un korunduğu karanlık,[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Bedenimde Eyyub'u yiyen, kurtlar var.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Ben muhtacım Sen cömertsin[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Dua etme lütfunu bile veren Sensin[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Dua kapısını araladın, derman kapısını da arala[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Her türlü dertlerinle hastayım[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Kastım Seni Sana şikayet değil[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Hastalık emanetini iade, şifa emanetini talep etmektir.[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Sanma ki gözyaşlarımı, acılarımı dindirmeni istiyorum[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Yaralarımı sarman için Sana yalvarıyorum[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Görüyorsun bu dert dilime düştü, her dem söylüyorum[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Kalbime düştü, hüzün doluyorum[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Dilimin Seni söyleyememesinden[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Kalbimin Seninle dolmamasından korkuyorum[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=darkgreen]Ve Senden dua dua şifa diliyorum.[/COLOR][/SIZE] [COLOR=darkgreen]Alıntıdır...[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Dua Köşesi
Gönül Derinliklerinden Bir Dua
Alt