Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Mustafa Cilasun'un Kaleminden
Gönlümün yalnız ve suskun yakarışları!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa CİLASUN" data-source="post: 11557" data-attributes="member: 188"><p>Şimdi düşünmek için bir akıl gerek</p><p>Niye hissiyatım perişan ve gevrek, çetrefillik içinde kaimdir avare bellek</p><p>Ah sürgün yıllar, ne söylesem kar etmeyecek</p><p>Ruhumu titreten hırçın fırtınalar bilmem ki artık ne vakit hali dinecek</p><p></p><p>Ey badı sabah, ne zaman duyacaksın çığlıklarımı</p><p>Kalbimin ilmik ilmik dağlanan yanıklarını, nefesin şevksiz bizarlığını</p><p>Ömrün son durağına ramak kalmış naçarlığımı</p><p>Durma artık bir ses ver, umudun kalanıyla gönlümde aşkla yeşer</p><p></p><p>Kimlere sormadım, sinemde hazan hiç tükenmedi ki</p><p>Gönlümün ayaz duvarları hiç ısınmadı ki</p><p>Gözyaşlarım hakikatin sevdasıyla bir pişmanlık yaşamadı ki</p><p>Ne kaldı geriye müddeti nefesten arîleşen hiçliğimle, döndüm bir deliye</p><p></p><p>Ne hilalleşen karakaşların meftununda acizliğimi anarım</p><p>Ne tenselliğin dirliğinden ilzam olan heveslere dalar bir aşk yaşarım</p><p>Diyarların suskunluğunda gönlün makûs gözyaşlarını ararım</p><p>Sazımı çalarım, mızrabı hüzünle yüreklere hazin bir esin bırakırım</p><p></p><p>Ey hak, duy sesimi, gönlümün meşalesinden ayan olan hislerimi</p><p>Kalbimin inşiraha muhtaç olan hallerini ve dilimin edebi çaresizliğini</p><p>Şimdi divanındayım</p><p>Naçarlığın eşiğinde kalbi fakirliğimle bizarım aşkla yalnız seni anarım</p><p>Maksuda nail olmak için bilmem ki ne yaparım, gönlümü kime yaslarım</p><p></p><p>Bu manada ne düşlerin serencamında yaşarım</p><p>Ne hülya vahalarında sayıklarım, ne aşkın mahzunluğunda yüreğimi zevke adarım</p><p>Bir faniliğin meşkiyle ve ecrin ferahlığında umudun feyzine dalarım</p><p>Durmadan aşk için ağlarım, sevdanın rahlesinde sabahlara kadar sancılar yaşarım</p><p></p><p></p><p></p><p>Mustafa CİLASUN</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa CİLASUN, post: 11557, member: 188"] Şimdi düşünmek için bir akıl gerek Niye hissiyatım perişan ve gevrek, çetrefillik içinde kaimdir avare bellek Ah sürgün yıllar, ne söylesem kar etmeyecek Ruhumu titreten hırçın fırtınalar bilmem ki artık ne vakit hali dinecek Ey badı sabah, ne zaman duyacaksın çığlıklarımı Kalbimin ilmik ilmik dağlanan yanıklarını, nefesin şevksiz bizarlığını Ömrün son durağına ramak kalmış naçarlığımı Durma artık bir ses ver, umudun kalanıyla gönlümde aşkla yeşer Kimlere sormadım, sinemde hazan hiç tükenmedi ki Gönlümün ayaz duvarları hiç ısınmadı ki Gözyaşlarım hakikatin sevdasıyla bir pişmanlık yaşamadı ki Ne kaldı geriye müddeti nefesten arîleşen hiçliğimle, döndüm bir deliye Ne hilalleşen karakaşların meftununda acizliğimi anarım Ne tenselliğin dirliğinden ilzam olan heveslere dalar bir aşk yaşarım Diyarların suskunluğunda gönlün makûs gözyaşlarını ararım Sazımı çalarım, mızrabı hüzünle yüreklere hazin bir esin bırakırım Ey hak, duy sesimi, gönlümün meşalesinden ayan olan hislerimi Kalbimin inşiraha muhtaç olan hallerini ve dilimin edebi çaresizliğini Şimdi divanındayım Naçarlığın eşiğinde kalbi fakirliğimle bizarım aşkla yalnız seni anarım Maksuda nail olmak için bilmem ki ne yaparım, gönlümü kime yaslarım Bu manada ne düşlerin serencamında yaşarım Ne hülya vahalarında sayıklarım, ne aşkın mahzunluğunda yüreğimi zevke adarım Bir faniliğin meşkiyle ve ecrin ferahlığında umudun feyzine dalarım Durmadan aşk için ağlarım, sevdanın rahlesinde sabahlara kadar sancılar yaşarım Mustafa CİLASUN [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günde beş vakit kıldığımız nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Mustafa Cilasun'un Kaleminden
Gönlümün yalnız ve suskun yakarışları!
Alt