Gönlü sızlayan-mı-sınız yoksa gönül sızlatan mı?

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ahh rabbimin RIZA ve adaletti...Herkesin bir hayat hikâyesi vardır...
Bu hikâyelerde;Yüreğin ve gözün nöbetleşe ağladığı anılar vardır,
Üzüntüyle ve içte burukluk bırakarak hatırlanan…Mutluluğun kirpiklerinde yıllarca uyuyup hiç uyanmak istemediğimiz anılar da vardır..Tebessümlerle hatırlanan…Kaybedecek bir şey bırakmadığını düşündüğümüz anılar da vardır.

Temuz Ayin-da `kar yağdıran acıli An-lar..Acaba derin izler bıraktıkları için mi,hiç unutamiyoruz?
yada O Aci da sevdiklerimiz olduklari için mi hiiç birakamiyoruz?
ve bir ömür insanın yüreğini sızlatan hatıralar...düşündükçe, hatırladikc acı çekersiniz...

Hep bir tarafınız sızlar canınız yanar ama yinede asla düşünmekten vazgeçemezsiniz..
ne gariptir değil mi ? O acıyı çekmek bile insana zevk verir bir hale gelir..sessiz çığlıklar atarsınız ve sesinizi bir duyan olmaz..
iste O zaman Rahman`nin KAPISINda Sabri cemil teslimiyet icinde kendinizi bulur ve
"Ben derdimi de, üzüntümü de ancak Allah'a şikâyet ederim dedi." (Yusuf, 12/86.) der.. Avaz avaz susarsiniz..
işte gönlü sızlayanmısınız yoksa gönül sızlatan mı?diye sormuşsunuz...
[/SIZE]
unutmayin Sazin Tellini sızlatanlar, aslında;kendileri de SIZLIYAN-lardir..
bir insani..bir Mazlumu her Acittiğimda inan o Aci nin daha fazlasini da insan kendisi yaşar..

Kainat yekvücut, tek varlıktır. Her şey ve herkes görünmez iplerle birbirine bağlıdır. Sakın kimsenin ahını alma; Hepsi döner dolaşır, bize geri gelir ,buna da ilahi Adalet denir..
Yaşanmışlar yaşanacakları şekillendiyor bazı zamanda...zemin hazirliyor..

Sana ufak bir SIR vereyim mi? zamanin-da birini Sizlatim.. ve ben- SIZLIYAN-lardan oldum..
Affet Beni Allahim.. [/COLOR]kgüll..,

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Can dedim canan dedim
Dost dedim dostum dedim
Kal dedim kalmam dedi
Kalmam dedi, kalmam dedi

Yar dedim, yaren dedi
sev dedim, sevmem dedi
Gül dedim, gülmem dedi
gayri gülmem, gülmem dedi...
Uzgunnn

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
images

Hz. Mevlâna
‎"Sen yine sükutu giyin! Dilersen hiç konuşma....
Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda...
Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her harfi yoluna heceledim. Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim.."

Dostlarını daima vefâ ile hatırla can! Arayan sen ol, bulan sen;Tanıyan sen ol, kucaklayan yine sen. KULA vefâsı olmayanın HAKK'a vefâsı olmaz...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ahh Ask Ehlim.. gelmis.. Rabbim bugun huznumu..gozyasimin hurmettine mi ?
Ahh Ask Ehlim.. Sensiz buralari cook Issiz..bilesin.. oyle cook soyliyecek seyim var iken SUS-mak.. ..
Şimdi hüznün kırıntılarıyla çalıyorum kapını...Biliyorum hep açık gelmek isteyene kapın.
Ve içimde Sen, Yüce Varlığın.
Bendesin Sen...Şimdi kapı dışarıda mı olur Allah'ım, Sen içimdeyken.
Ve beni bekleyen Sen mi olursun Allah'ım,
ben Sana muhtaçken...
kgüll..,

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
bakldıgında yüzünden nurlar yayılan yaslı bır kadına sordular:

Yüzünden nasıl böyle güzellıkler yayılıyor?
Sırrı nedır bunun?
Cevabı söyle oldu yaslı kadının

her uzvumu ayrı bır kulluga adadım
dudaklarımı hakıkate,
sesımı hayır hasenata,
ellerımı sadakaya,
kulaklarımı merhamete,
kalıbımı ızzete,
kalbımı de muhabbete...
Ve bırde yaralı kustan
düsmanıma kadar her seye
hep dua ediyorum....!

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Kainattaki her şey birbiriyle ilişkilidir, iç içedir. Hep sarmaş dolaştır ...ayni insanlar gibi...
Aslında birbirimize ne kadar da yakınız. Birbirimizin kapılarını açacak nice anahtarlara sahibiz...
Belki küçük gördüğümüz bir ikram, bir selam, bir tebessüm, kısa bir ziyaret, ufacık bir hediye veya bir tel mesaji, kisa bir mail notu...ile de Gonul baglarini kurabiliriz..Yeter ki Birbirimizi SEVME-ye niyet edelim...

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör

EYY RABBİM...
bak ellerim bombos..
ellerimde bir tek 'yok' var..
ve ben, 'yok'tan var ettigin bu ellerle,, Sen'in sonsuz keremine el acmaktayim..
cünkü bende 'var' yok...Sende ise 'yok' yok..
dualarimizi yoktan vara,,
günahlarimizi vardan yoka cevir..

ALLAH’ım;
imtihan yollarında yürürken rahmetinden ümit kesenlerden olmaktan sana sığınırım!!
Amin

Cisim

Yeni Kardeşimiz
Üyemiz
'' Bazı insanlar Sadece sevmeyi bilir, karşısındaki sever mi sevmez mi hiç düşünmeden sever. Hep bekler sevecek diye ve sonunda görür ki sizi kırmamak adına, hatır için kendini zorlayarak karşılık verme çabasındadır. Oysaki herkes duygularında özgürdür ve kimse kimseyi zorla sevemez. Kırgınlık olmaz aşkta. Seviyorsa, gerçekten aşkını yüreğinde hissediyorsan bırakacaksın sevgiliyi özgürce, kanat çırpsın ve nerede, kiminle mutluysa tadına vararak yaşasın... Onun mutluluğunu uzaktan seyrederek yaralarını sarmayı da öğrenmek gerekir...''

AŞKIN GÖZYAŞLARI _ TEBRİZLİ ŞEMS KİTABINDAN.

İçim kan ağlasa da özgür bıraktım duaa..

Üst Alt