Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
gizli yara
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="soner bagdad" data-source="post: 39548" data-attributes="member: 1656"><p><span style="color: DarkRed"><em><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px">İçimde bir yara kanıyor acım dinmiyor</span></span></em></span></p><p><span style="color: DarkRed"><em><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px">Aşkı hak etmedim gerek</span></span></em></span></p><p><span style="color: DarkRed"><em><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px">askı hak etmek için ne bedel ödemek gerek</span></span></em></span></p><p><span style="color: DarkRed"><em><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px">benim ödediklerim</span></span></em></span></p><p><span style="color: DarkRed"><em><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px">neden hiçbir zaman hiçbir mutluluğun</span></span></em></span></p><p><span style="color: DarkRed"><em><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px">bedelini karşılamıyor</span></span></em></span></p><p><span style="color: DarkRed"><em><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"></span></span></em></span></p><p><span style="color: DarkRed"><em><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px">dünya ne kadar kalabalık</span></span></em></span></p><p><span style="color: DarkRed"><em><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px">ne çok insan var ne çok hayal kırıklığı</span></span></em></span></p><p><span style="color: DarkRed"><em><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px">ne çok acı pişmalık zayıflık</span></span></em></span></p><p><span style="color: DarkRed"><em><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px">korku hepiniz bir toz zerresiniz</span></span></em></span></p><p><span style="color: DarkRed"><em><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px">acılamız küçücük zayıflıklarımız değersiz</span></span></em></span></p><p><span style="color: DarkRed"><em><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px">hayat ancak diğer hayat ile düşününce bir anlam ifade ediyor</span></span></em></span></p><p><span style="color: DarkRed"><em><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px">ancak biteceğini anlayınca değer kazanıyor</span></span></em></span></p><p><span style="color: DarkRed"><em><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px">benim yolum belli hayatımdan sizi</span></span></em></span></p><p><span style="color: DarkRed"><em><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px">çıkartınca işte o zaman huzuru bulucam…!!!!</span></span></em></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="soner bagdad, post: 39548, member: 1656"] [COLOR=DarkRed][I][FONT=Georgia][SIZE=3]İçimde bir yara kanıyor acım dinmiyor Aşkı hak etmedim gerek askı hak etmek için ne bedel ödemek gerek benim ödediklerim neden hiçbir zaman hiçbir mutluluğun bedelini karşılamıyor dünya ne kadar kalabalık ne çok insan var ne çok hayal kırıklığı ne çok acı pişmalık zayıflık korku hepiniz bir toz zerresiniz acılamız küçücük zayıflıklarımız değersiz hayat ancak diğer hayat ile düşününce bir anlam ifade ediyor ancak biteceğini anlayınca değer kazanıyor benim yolum belli hayatımdan sizi çıkartınca işte o zaman huzuru bulucam…!!!![/SIZE][/FONT][/I][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
gizli yara
Alt