" Getirin o kafiri yakalım."

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Necip Fazıl çok fazla sigara içermiş .Bir gün bir öğrencisi ona gelir ve der ki;

- Hocam bugün bir rüya gördüm bütün bitkiler Allah'a secde ediyordu, bir tek tütün etmiyordu..
Üstad cevabı yapıştırır:

- " Getirin o kafiri yakalım."
sırıtık.:,brrvo

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
çok güzel yerinde bir cevap olmuş Allah razı olsun gönül sızım paylaşım için:)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Cumlemizden Can.. bir cogumuzun yaktigi kafir..dayi;.:
Ya Kardesim siz yoksa benim o yazimi icraata mi koyuyorsunuz Mesaj sayinizi nasil yukseltip cogaltabilirsiniz Gonul SIZIM gibi...sırıtık.:,

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Necip Fazıl çok fazla sigara içermiş .Bir gün bir öğrencisi ona gelir ve der ki;

- Hocam bugün bir rüya gördüm bütün bitkiler Allah'a secde ediyordu, bir tek tütün etmiyordu..
Üstad cevabı yapıştırır:

- " Getirin o kafiri yakalım."
sırıtık.:,brrvo
süperrdayi;.:

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Efsanelesmis kardesim cekkilin aradan ezilebilirsiniz..
buyuk Yarisma icindeyiz yarim saat kaldi vukuatta..xxzzl..
Altin madalyayi kaciracak degilim.. ::komik..

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Ya Kardesim siz yoksa benim o yazimi icraata mi koyuyorsunuz Mesaj sayinizi nasil yukseltip cogaltabilirsiniz Gonul SIZIM gibi...sırıtık.:,
evet :tamam:.sen öğrettin kardeşim napayım bugün son şu madalyamı alayım senin madlayanı sana iade edeceğim artık bu haftadan sonrasırıtık.:,

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
evet :tamam:.sen öğrettin kardeşim napayım bugün son şu madalyamı alayım senin madlayamnı sana iade edceğim artık bu haftadan sonrasırıtık.:,

Soz mu o zaman ben cikiyorum.. sırıtık.:,
Seni Madalyasinin ve yuregimden muhabetsiz ugurliyamam kiyamam Sana Elif gibi gul ve dimdik ol her an kardesim..
dgüüll,.

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Efsanelesmis kardesim cekkilin aradan ezilebilirsiniz..
buyuk Yarisma icindeyiz yarim saat kaldi vukuatta..xxzzl..
Altin madalyayi kaciracak degilim.. ::komik..
:tamam:. çekildim zaten yarım porsiyon insanım aranızda ezilmiyeyim bari, buyurun meydan sizin hadi bismillah hadi bakalım bileği kuvvetli olan kazansındfgtn

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
söz tabi Allah razı olsun bana emenet ettiğin madalyanızı size iade edeceğim inş..:)dgüüll,.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
:tamam:. çekildim zaten yarım porsiyon insanım aranızda ezilmiyeyim bari, buyurun meydan sizin hadi bismillah hadi bakalım bileği kuvvetli olan kazansındfgtn

Siz erkekler kadinlari hic bir zaman anliyamiyacaksiniz.. biz rekabet etsek de.. bizler birbirimizi ve butun insanligi sefkat ile severiz..
Sefkat butun sevgileri kusatmistir..
bizler bunu oyun diye yaptik yoksa birbirimizi milyon altin kupaya degismeyizz..
hic bosuna sevinmeyin hii,:imkansiz:.
ve cikiyorum misafirlerim her an gelebilir.. firinfa biryani yaptim.. bosnak boregi ve ev baklavasi hadi Siz de buyrun bereket ile dost muhabbet ve ikramina..utngc..
HAYIRLI GECELER ELIF KARDESIM..

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Hayırlı geceler kardeşim Rabbime emane ol.baybyy

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz bırakın dostlarınız sizi geçsin.:.dost.
.:tamam:.dfgtn

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
ve cikiyorum misafirlerim her an gelebilir.. firinfa biryani yaptim.. bosnak boregi ve ev baklavasi hadi Siz de buyrun bereket ile dost muhabbet ve ikramina..utngc..
Gönül sızım bu börekle baklavayı yemeye bugün gelsem olurmu kardeşim senin bizi davet ettiğinde bizim burda gece on ikiyidi biliyorsun uyku saati hem gündüz gözüyle gelmek daha iyi değilmi.sırıtık.:,

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Gönül sızım bu börekle baklavayı yemeye bugün gelsem olurmu kardeşim senin bizi davet ettiğinde bizim burda gece on ikiyidi biliyorsun uyku saati hem gündüz gözüyle gelmek daha iyi değilmi.sırıtık.:,

Tabiki buyrun gelin!ama baklava ve borekler SON-a kavustu sırıtık.:,
rah. anneme sordugumda en onemli An ne zaman dir?gecmis mi gelecek mi? diye..
O da insan icin en degerli An O An dir! diye cevap verirdi..
O An! ne demek istemistiki hic cocuk aklim ile anliyamamistim...
Yillar gecti Rabbim farkli imtihanlara tabii tutunca O An
ne demek oldugunu anladim.hy..
her insan icin icinde bulundugu onemli bir karar vermesi gerektigi O An! en onemlisi idi..
cunku O An diger An ve zamani etkiliyecekti...
iste kardesim O An! gecti sur istahini mutfaga lokantaya veya lahmacuncu ,donerci dukkana...utngc..sırıtık.:,

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Böreğin baklavanın kalmayacağını biliyorum belki bizim için yeniden acarsın diye söyledim ama sende bizi logantaya börekçiye gönderiyorsun hiç öyle şey olurmu canım benim ya okadar yolu geledikten sonra bizde logantadan alır yeriz değilmi kardeşim.neyse canın sağolsun bizde böreğimiz baklavamızı yanımızda getiririz önemli olan gönül dostu kardeşimizi ziyaret etmek:)

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Böreğin baklavanın kalmayacağını biliyorum belki bizim için yeniden acarsın diye söyledim ama sende bizi logantaya börekçiye gönderiyorsun hiç öyle şey olurmu canım benim ya okadar yolu geledikten sonra bizde logantadan alır yeriz değilmi kardeşim.neyse canın sağolsun bizde böreğimiz baklavamızı yanımızda getiririz önemli olan gönül dostu kardeşimizi ziyaret etmek:)

Yanlis anladin kardesim Siz gelin de ben size bir degil 10 baklava ve borek acayim..
rah. annem gibi cook misafirperverim..
Ben dun aksam ki borek ve baklavayi kasd ettiginizi sanmistim..
hic kimse ,hic kimsenin nafaka ve nasp ve rizkini yiyemez..
Rabbim her kes icin ayri ve guzel riziklar hazirlamis ve tespit etmistir..
bir Hafta once 26 yasinda bir bosnali kardesimiz komsumuz vefat edince dun Annesi babasi torunlar icin okyonuslar otesine gelmisti..
Ben de bir komsu olarak evlad acisini hemen yasamasinlar diye bize davet ettim.. onlarin acisini hafifletmek..dost yuregim ile onlara destek olmak icin cook yemekler yaptik..
Allah biliyor ya niyettim onlara idi..

Sonra onlarin gelecegini duyan bize kostu bassagligi ve destek icin...
sonra bu anne baba icin yaptigim yemeklerden bu insanlar ACI dan dokunamadi.. cay dan baska bir sey bogazimdan gecmez dediler..
ikiz olan 5 yasindaki torunlar bir an da yetim kalmisti..
neyse onca yemegi sag olsunlar gelen es dost komsu hepsini yediler..
Allahim!kime niyet kime kismet dedim.. hayret ettim...
Sabahleyin de bir baska komsum bir suru yemek borek corek, pohca yapip evime gonderdi..
ve bu insanlar benim yaptigimdan degil komsumun yemeklerini yediler..
ben bu SIRRI ve hikmeti anliyamadim...Allahu Alem...

Elifgül

Uzman Kardeşimiz
Üyemiz
Allah rahmet etsin.çok sağolasın kardeşim sen akşam misafirlerim gelecek diyince bende norma misafirliğe geliyorlar anladım taziye için yapıldığını anlamamışım.senin yaptığın yemekleri yemeyen insanlarada herkes nasibini yer öyledeğilimi kardeşim arzuları bilir sen özenmiş yapmışsın Allah razı olsun yemeyen yemesin takma kardeşim nasibi olan geir yer inş.

Gönül sızım

Özel Kardeşimiz
Yönetici
Süper Mod
Moderatör
Ameller niyettine goredir. ben onlar ucaktan evlad Acisi ile buraya gelecekler diye gonlumden sefkat ile onlar icin hazirlik yapmistim..
Ama Onlar o kadar aci icinde idiler ki hic bir sey yiyecek durumda degildiler..
ama soylemek istedigim Rabbimin katinda hic bir iyilik iyi niyet zayii olmaz! ama hic kimse kimsenin rizkini yiyemez!
Ben bunu dun gece tekrardan idrak ettim...

Üst Alt