Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Geride kalmakmış zor olan
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ceylannur" data-source="post: 20374" data-attributes="member: 1208"><p><strong>Gitmek mi zor yoksa kalmak mı?</strong> </p><p><HR style="BACKGROUND-COLOR: rgb(210,210,210); COLOR: rgb(210,210,210)" SIZE=1><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">Geride kalmakmış zor olan</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">Giden otobüsün soğuk camına başını yaslayıp, gözyaşlarını akıtmak değil...</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">Gidenin ardından ağlayarak el sallamakmış zor olan...</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">Zor olan geleceğin getireceği kaygılarla sıkışan bir yüreği taşımak değilmiş göğüs kafesinin altında...</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">Hasretin ateşiyle yanan bir yüreği gözyaşlarının vuslat masalıyla avutmaya çalışmakmış zor olan...</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">gittiğin yerin en tenha postanesinden üç beş satırlık iyi haber namesi atmak değilmiş zor olan</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">Zor olan her sabah pencerenin önünde postacının gelişine kurmakmış saatleri...</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">Başını alıp,kendini alıp,anıları valize koyup mavilere gitmek değilmiş zor olan...</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">Zor olan herşeye rağmen,kendine rağmen,yaşama rağmen inadına kalmakmış...Gitmemekmiş...</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">Beklendiğini bilmek,beklenmek değilmiş zor olan...</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">Asıl zor olan beklemekmiş...</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">Ben kolayı seçmişim bugune kadar...</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">Şimdi ise en zoru yaşıyorum...</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">Seviliyor ve bekliyorum...</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceylannur, post: 20374, member: 1208"] [B]Gitmek mi zor yoksa kalmak mı?[/B] <HR style="BACKGROUND-COLOR: rgb(210,210,210); COLOR: rgb(210,210,210)" SIZE=1>[SIZE=3][COLOR=indigo]Geride kalmakmış zor olan Giden otobüsün soğuk camına başını yaslayıp, gözyaşlarını akıtmak değil... Gidenin ardından ağlayarak el sallamakmış zor olan... Zor olan geleceğin getireceği kaygılarla sıkışan bir yüreği taşımak değilmiş göğüs kafesinin altında... Hasretin ateşiyle yanan bir yüreği gözyaşlarının vuslat masalıyla avutmaya çalışmakmış zor olan... gittiğin yerin en tenha postanesinden üç beş satırlık iyi haber namesi atmak değilmiş zor olan Zor olan her sabah pencerenin önünde postacının gelişine kurmakmış saatleri... Başını alıp,kendini alıp,anıları valize koyup mavilere gitmek değilmiş zor olan... Zor olan herşeye rağmen,kendine rağmen,yaşama rağmen inadına kalmakmış...Gitmemekmiş... Beklendiğini bilmek,beklenmek değilmiş zor olan... Asıl zor olan beklemekmiş... Ben kolayı seçmişim bugune kadar... Şimdi ise en zoru yaşıyorum... Seviliyor ve bekliyorum...[/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Geride kalmakmış zor olan
Alt