Ailevi huzursuzluklardan ve de boşanmalardan sebep bugün İstanbul'da öldürülen kadın, 2015'in 105. kadınıymış. Yani 2015 yılı girdiğinden bu yana sadece boşanmalara sebep 105 kadın öldürülmüş.
Nereye gidiyoruz, ben ürkmeye başladım ki, o haberin arkasından, boşanmaya sebep değil, iki kadının daha kocaları tarafından öldürüldüğü ifade edildi.
Demek ki, cem'an bu hadiseleri düşünecek olursak herhalde öldürülen kadınların toplamı 200'ü geçmiş durumdadır. Cidden çok üzücü.
Sistem İslam'dan uzak...
Kanunlar İslam'dan uzak...
Ferden insanlar, kadınlar erkekler İslam'dan uzak...
Mehkemeler İslam'dan uzak...
Böyle olunca da ortamda kadınlar, erkekler, insanlar tavuk keser gibi kesiliyorlar ve öldürülüyorlar...
İslam üzere ahlakımızı kuşanmıyoruz ve nefsi davranıyoruz.
Cidden boşanmak zordur, üzüntü ve elem verir ama talak kaçınılmaz olmuşsa Allah buyurur:
"Birbirinizi iyilikle salıverin..."
Selamla karşılaştınız, selamla tanıştınız, selamla evlendiniz o halde selamla da ayrılınız, kavga etmeyiniz, niza etmeyiniz, birbirinizi sözlerle üzmeyiniz buyurulur ama İslam'dan uzak olununca Allah'ın sözlerine de uymak mümkün olmaz, Şeytan devreye girer ondan sonra da bu hadiseler olur.
Nasıl düzelecek bu rezaletler ben ne diyeceğimi bilemiyorum..?
Siz söyleyiniz ben dinleyeyim...
Selamlar...
Nereye gidiyoruz, ben ürkmeye başladım ki, o haberin arkasından, boşanmaya sebep değil, iki kadının daha kocaları tarafından öldürüldüğü ifade edildi.
Demek ki, cem'an bu hadiseleri düşünecek olursak herhalde öldürülen kadınların toplamı 200'ü geçmiş durumdadır. Cidden çok üzücü.
Sistem İslam'dan uzak...
Kanunlar İslam'dan uzak...
Ferden insanlar, kadınlar erkekler İslam'dan uzak...
Mehkemeler İslam'dan uzak...
Böyle olunca da ortamda kadınlar, erkekler, insanlar tavuk keser gibi kesiliyorlar ve öldürülüyorlar...
İslam üzere ahlakımızı kuşanmıyoruz ve nefsi davranıyoruz.
Cidden boşanmak zordur, üzüntü ve elem verir ama talak kaçınılmaz olmuşsa Allah buyurur:
"Birbirinizi iyilikle salıverin..."
Selamla karşılaştınız, selamla tanıştınız, selamla evlendiniz o halde selamla da ayrılınız, kavga etmeyiniz, niza etmeyiniz, birbirinizi sözlerle üzmeyiniz buyurulur ama İslam'dan uzak olununca Allah'ın sözlerine de uymak mümkün olmaz, Şeytan devreye girer ondan sonra da bu hadiseler olur.
Nasıl düzelecek bu rezaletler ben ne diyeceğimi bilemiyorum..?
Siz söyleyiniz ben dinleyeyim...
Selamlar...