Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Genç kardeşlerim birazcik aşk-tan evlilikten sohbet edelim mi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 50945" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Artik Sabrin ve hasrettin, bekleyisin olmadigi Hızlılık ve çabukluluk devrinde yaşadığımız için olsa gerek utanmaya vaktimiz kalmadı...</span></p><p><span style="color: black">zannediyorum ki. "Utanarak vakit kaybetmemeli, karşımızdaki ile hemen irtibata geçmeli, ne kadar çok insan o kadar çok entellik, o kadar çok sosyallik" anlayışı mahvediyor bizi ve gittikçe mahvedecek. dfrt..</span></p><p><span style="color: black">Her yaz biraz daha açılan hemcinslerimin "zevklerini" tartışacak değilsem de, karşılıklı cinslerin ilişkilerinin bu kadar yavan, normal karşılanması beni rahatsız ediyor. </span></p><p><span style="color: black">Ve caddelerden sokaklardan geçtikçe, insanların vıcık vıcık</span> <span style="color: black">ilişkilerine maalesef ki şahit olunca, psikolojim gerçekten alt üst oluyor,kadinligimdan bazen utaniyorum...</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Hangi kesimin içine kendimizi atarsak atalım; dinci olsun, laik olsun, modacı olsun, dizici olsun; kendiliğinden</span> <span style="color: black">utanan, yüzü kızaran bir kız görme ihtimalimiz gittikçe azalıyor. </span></p><p><span style="color: black">Gelincik bulmak kadar zorlaşıyor..artik..utngc.. </span></p><p><span style="color: black">Utanan ,edepli insanlarla karşılaştıkça onlara sıkıca tutunmaya çalışıyorum. </span></p><p><span style="color: black">Her konuya her görüşe açık kızlar, giderek, her erkeğe açık kızlara dönüşüyor. malesef veya oyle bir izlenim veriyor olabilir... </span></p><p><span style="color: black">Biraz çekinin ,Ya hu!!biraz kendinizi agirdan alin,biraz kizliginiza, kadinliginiza, iffetinize, edep ve kendi kisiliginize saygi duyun.. ne O oyle olur olmaz sacma sapan seylere kahkahalar sizi goren de ruhsal , duygusal bozuklugu yasadiginizi var sayacaklar...cddvb..</span></p><p><span style="color: black">Siz kendinize saygi duymasaniz sizi hic kimse saymaz, hurmet etmiyecegini de bilmezmisiniz?</span></p><p><span style="color: black">siz ki Yarin Fatihleri doguracak olan hemcinslerimizsiniz!</span></p><p><span style="color: black">Derdimi biraz daha somut anlatmak gerekirse, hangi mevzu olursa olsun herhangi bir erkekle çekinmeden konuşabilen kızlara iyi gözle bakmıyorum.. inanin erkeklerde o tip kizlar ile hos sohbet etme icin sadece beraber olurlar.. </span></p><p><span style="color: black">evlilik konusuna geldiginde hanim, akilli, oturakli, edepli, az konusan kizlari tercih ederler...</span></p><p><span style="color: black">Simdi bana birileri Ya Hu Sen de cook cag disi, yobaz bir fikirde oldugumu soyliyenler olacaktir..</span></p><p><span style="color: black">inanin kardesim.. bu isin cağ içi veya dışı yoktur sadece dogru olani vardir....</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">Yani diyecegim sudur ki biraz çekinin kardeşim, biraz pembeleşse keşke o cocuksu yanaklarınız. </span></p><p><span style="color: black">Biraz olsun bir tereddüt geçirin içinizden.</span></p><p><span style="color: black">"Yahu bu karşımdaki erkek" deyin, "acaba böyle konuşmaya devam etsem mi"</span> <span style="color: black">filan deyin... İçinizde bir yerde o kaygı olsun bir miktar... </span></p><p><span style="color: black">Çatlayan ar damarları ..Haya perdesi YIRTILMAZSIN!!!</span></p><p><span style="color: black">Fazla saflığın lüzumu yok. Elbette</span> <span style="color: black">istisna insanlar olabilir ama her insanla nasıl da bu kadar rahat</span> <span style="color: black">oluyorsunuz, bunu söylemek istiyorum.</span></p><p><span style="color: black">Okul kantininde otururken yan masadaki erkeği gözünü ayırmaksızın "kesebilen" bir kızlar, gömleğinin üst üç düğmesini açıp "satış" görüşmelerine giden pazarlamacı kadınlar..</span></p><p><span style="color: black">kadinliginiz, cinseliginiz ile ciktiginiz yerden inanin anca ahlaksizlik merdiveni ile bir gun inersiniz...</span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black">21. asirda Sevginin, dostlugun, kardesligin, vefanin ,insanligin eksikligini yasadigimiz yetmiyormus gibi bir de Utancın ,edebin eksikliğini yaşıyoruz..</span></p><p><strong><span style="color: black">Anliyana...</span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 50945, member: 1049"] [COLOR=black]Artik Sabrin ve hasrettin, bekleyisin olmadigi Hızlılık ve çabukluluk devrinde yaşadığımız için olsa gerek utanmaya vaktimiz kalmadı... zannediyorum ki. "Utanarak vakit kaybetmemeli, karşımızdaki ile hemen irtibata geçmeli, ne kadar çok insan o kadar çok entellik, o kadar çok sosyallik" anlayışı mahvediyor bizi ve gittikçe mahvedecek. dfrt.. Her yaz biraz daha açılan hemcinslerimin "zevklerini" tartışacak değilsem de, karşılıklı cinslerin ilişkilerinin bu kadar yavan, normal karşılanması beni rahatsız ediyor. Ve caddelerden sokaklardan geçtikçe, insanların vıcık vıcık[/COLOR] [COLOR=black]ilişkilerine maalesef ki şahit olunca, psikolojim gerçekten alt üst oluyor,kadinligimdan bazen utaniyorum... Hangi kesimin içine kendimizi atarsak atalım; dinci olsun, laik olsun, modacı olsun, dizici olsun; kendiliğinden[/COLOR] [COLOR=black]utanan, yüzü kızaran bir kız görme ihtimalimiz gittikçe azalıyor. Gelincik bulmak kadar zorlaşıyor..artik..utngc.. Utanan ,edepli insanlarla karşılaştıkça onlara sıkıca tutunmaya çalışıyorum. Her konuya her görüşe açık kızlar, giderek, her erkeğe açık kızlara dönüşüyor. malesef veya oyle bir izlenim veriyor olabilir... Biraz çekinin ,Ya hu!!biraz kendinizi agirdan alin,biraz kizliginiza, kadinliginiza, iffetinize, edep ve kendi kisiliginize saygi duyun.. ne O oyle olur olmaz sacma sapan seylere kahkahalar sizi goren de ruhsal , duygusal bozuklugu yasadiginizi var sayacaklar...cddvb.. Siz kendinize saygi duymasaniz sizi hic kimse saymaz, hurmet etmiyecegini de bilmezmisiniz? siz ki Yarin Fatihleri doguracak olan hemcinslerimizsiniz! Derdimi biraz daha somut anlatmak gerekirse, hangi mevzu olursa olsun herhangi bir erkekle çekinmeden konuşabilen kızlara iyi gözle bakmıyorum.. inanin erkeklerde o tip kizlar ile hos sohbet etme icin sadece beraber olurlar.. evlilik konusuna geldiginde hanim, akilli, oturakli, edepli, az konusan kizlari tercih ederler... Simdi bana birileri Ya Hu Sen de cook cag disi, yobaz bir fikirde oldugumu soyliyenler olacaktir.. inanin kardesim.. bu isin cağ içi veya dışı yoktur sadece dogru olani vardir.... Yani diyecegim sudur ki biraz çekinin kardeşim, biraz pembeleşse keşke o cocuksu yanaklarınız. Biraz olsun bir tereddüt geçirin içinizden. "Yahu bu karşımdaki erkek" deyin, "acaba böyle konuşmaya devam etsem mi"[/COLOR] [COLOR=black]filan deyin... İçinizde bir yerde o kaygı olsun bir miktar... Çatlayan ar damarları ..Haya perdesi YIRTILMAZSIN!!! Fazla saflığın lüzumu yok. Elbette[/COLOR] [COLOR=black]istisna insanlar olabilir ama her insanla nasıl da bu kadar rahat[/COLOR] [COLOR=black]oluyorsunuz, bunu söylemek istiyorum. Okul kantininde otururken yan masadaki erkeği gözünü ayırmaksızın "kesebilen" bir kızlar, gömleğinin üst üç düğmesini açıp "satış" görüşmelerine giden pazarlamacı kadınlar.. kadinliginiz, cinseliginiz ile ciktiginiz yerden inanin anca ahlaksizlik merdiveni ile bir gun inersiniz... 21. asirda Sevginin, dostlugun, kardesligin, vefanin ,insanligin eksikligini yasadigimiz yetmiyormus gibi bir de Utancın ,edebin eksikliğini yaşıyoruz..[/COLOR] [B][COLOR=black]Anliyana...[/COLOR][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Genç kardeşlerim birazcik aşk-tan evlilikten sohbet edelim mi?
Alt