Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Gelsen Diyorum efendim gelsen.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 23793" data-attributes="member: 1043"><p><span style="color: green"><strong>Gelsen Diyorum EFENDİM GELSEN</strong> </span></p><p> </p><p></p><p><span style="color: green"><HR style="BACKGROUND-COLOR: #fbefdd; COLOR: #fbefdd" SIZE=1><!-- / icon and title --><!-- message --></span><!-- BEGIN TEMPLATE: ad_showthread_firstpost_start --><!-- END TEMPLATE: ad_showthread_firstpost_start --><span style="color: green">'Gel'sen</span></p><p> </p><p><span style="color: green">Mucizelere yaslayıp sırtımı gelmeni bekliyorum</span></p><p><span style="color: green">Yılları aşarak baharları, kışları geçerek gelmeni</span></p><p><span style="color: green">Seni bekleyeni vuslata erdirmeni istiyorum</span></p><p><span style="color: green">Ve arzuluyorum bu tek kalmışın acılarını dindirmeni</span></p><p> </p><p><span style="color: green">Daha fazla beklememeyi ümit ederek bekliyorum</span></p><p><span style="color: green">Her bir parçam can verirken ayrı kolda parçalanıyorum</span></p><p><span style="color: green">Sen soluklu içimi çoşturacak bir muştu gözlüyorum</span></p><p><span style="color: green">Ezberlediğim sızılarımı hayalinle sarıyorum</span></p><p> </p><p><span style="color: green">Çarelerin çaresizlikle kıvrandığı günlerimi hafızamdan siliyorum</span></p><p><span style="color: green">Altı gece yedi gün ağladığım haftalarımı</span></p><p><span style="color: green">Otuz gün uğrunda nurlar döktüğüm aylarımı</span></p><p><span style="color: green">Yollarına en saf ipekten halılar gibi seriyorum</span></p><p> </p><p><span style="color: green">Kederimi sevince, çöllerimi gülşene, seraplarımı gerçeğe çevirsen</span></p><p><span style="color: green">Yani artık bizi üzmeyip hiç değilse aşıklarının hatırı için bu diyarlara</span></p><p><span style="color: green">'gelsen' diyorum</span></p><p> </p><p><span style="color: green">Gelsen diyorum daha fazla ağlatmadan</span></p><p><span style="color: green">gelsen diyorum bu acıya doyan ümmetin gözyaşları kurumadan...</span></p><p> </p><p><span style="color: green">GELSEN DİYORUM EFENDİM GELSEN ÖZLEDİK SENİ,SENİN HAYRANINIZ YA RASULALLAH!!!SANA AŞIĞIZ YA HABİBALLAH.</span></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><span style="color: green">GELSEN... </span></p><p><!-- / message --><!-- BEGIN TEMPLATE: ad_showthread_firstpost_sig --><!-- END TEMPLATE: ad_showthread_firstpost_sig --><!-- sig --></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 23793, member: 1043"] [COLOR=green][B]Gelsen Diyorum EFENDİM GELSEN[/B] [/COLOR] [COLOR=green]<HR style="BACKGROUND-COLOR: #fbefdd; COLOR: #fbefdd" SIZE=1><!-- / icon and title --><!-- message -->[/COLOR]<!-- BEGIN TEMPLATE: ad_showthread_firstpost_start --><!-- END TEMPLATE: ad_showthread_firstpost_start -->[COLOR=green]'Gel'sen[/COLOR] [COLOR=green]Mucizelere yaslayıp sırtımı gelmeni bekliyorum[/COLOR] [COLOR=green]Yılları aşarak baharları, kışları geçerek gelmeni[/COLOR] [COLOR=green]Seni bekleyeni vuslata erdirmeni istiyorum[/COLOR] [COLOR=green]Ve arzuluyorum bu tek kalmışın acılarını dindirmeni[/COLOR] [COLOR=green]Daha fazla beklememeyi ümit ederek bekliyorum[/COLOR] [COLOR=green]Her bir parçam can verirken ayrı kolda parçalanıyorum[/COLOR] [COLOR=green]Sen soluklu içimi çoşturacak bir muştu gözlüyorum[/COLOR] [COLOR=green]Ezberlediğim sızılarımı hayalinle sarıyorum[/COLOR] [COLOR=green]Çarelerin çaresizlikle kıvrandığı günlerimi hafızamdan siliyorum[/COLOR] [COLOR=green]Altı gece yedi gün ağladığım haftalarımı[/COLOR] [COLOR=green]Otuz gün uğrunda nurlar döktüğüm aylarımı[/COLOR] [COLOR=green]Yollarına en saf ipekten halılar gibi seriyorum[/COLOR] [COLOR=green]Kederimi sevince, çöllerimi gülşene, seraplarımı gerçeğe çevirsen[/COLOR] [COLOR=green]Yani artık bizi üzmeyip hiç değilse aşıklarının hatırı için bu diyarlara[/COLOR] [COLOR=green]'gelsen' diyorum[/COLOR] [COLOR=green]Gelsen diyorum daha fazla ağlatmadan[/COLOR] [COLOR=green]gelsen diyorum bu acıya doyan ümmetin gözyaşları kurumadan...[/COLOR] [COLOR=green]GELSEN DİYORUM EFENDİM GELSEN ÖZLEDİK SENİ,SENİN HAYRANINIZ YA RASULALLAH!!!SANA AŞIĞIZ YA HABİBALLAH.[/COLOR] [COLOR=green]GELSEN... [/COLOR] <!-- / message --><!-- BEGIN TEMPLATE: ad_showthread_firstpost_sig --><!-- END TEMPLATE: ad_showthread_firstpost_sig --><!-- sig --> [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Gelsen Diyorum efendim gelsen.
Alt