Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Geçmişime bir göz attım bu gece
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 40056" data-attributes="member: 1043"><p style="text-align: center"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Geçmişime bir göz attım bu gece,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Ömrümün çoğunu nisyanda gördüm</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">En sonunda ölüm amma netice,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Yine de nefsimi isyanda gördüm</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Bir kapıdan bir kapıya yürüdüm,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Fâni tende bâki can’ı sürüdüm,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Hayat denen merdivende çürüdüm,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">İnsanoğlunu hep hüsranda gördüm</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Ham hâyâlin dert pişirir aşını,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Yel ufalar kıraç dağın taşını,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Olgun başak yere eğer başını,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Dâne’yi, samanı harmanda gördüm</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Mahlûkâtı muti kıldı Emr-i Hakk,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Tevâzu timsali şu kara toprak,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Açar varlıklara sevgiyle kucak,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Hayrı da, şerri de insanda gördüm</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Hayret sardı Tûr Dağında Mûsa’yı,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Göğe çekti sağken Rabbim İsa’yı,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Muhammed-ül Emin şakk etti Ay’ı,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Zamanı eğiren kirmanda gördüm,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Hazret-i Âdem’den bu güne gelen,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">İnsanlık ufkunda insana gülen,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Çağlar arasında en son yükselen,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Asr-ı saâdeti bir yanda gördüm</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Gönüller Allah’ın nazargâhıdır,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Kur’an hakikatin tek dergâhıdır,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Hatem-ül Enbiya şahlar şahıdır,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Dünyada huzuru imanda gördüm</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Sağır’ım dünyaya eyleme meyil,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Bu dünya hayatı ebedi değil,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Rabbin huzurunda edeble eğil,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">Sonsuz saâdeti Cinânda gördüm</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"></span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: Red"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'">İbrahim Sağır</span></span></span><p style="text-align: left"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="color: #000000"><span style="font-family: 'Trebuchet MS'"></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="color: #000000"></span></p> </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 40056, member: 1043"] [CENTER][COLOR=Red][SIZE=4] [FONT=Trebuchet MS]Geçmişime bir göz attım bu gece, Ömrümün çoğunu nisyanda gördüm En sonunda ölüm amma netice, Yine de nefsimi isyanda gördüm Bir kapıdan bir kapıya yürüdüm, Fâni tende bâki can’ı sürüdüm, Hayat denen merdivende çürüdüm, İnsanoğlunu hep hüsranda gördüm Ham hâyâlin dert pişirir aşını, Yel ufalar kıraç dağın taşını, Olgun başak yere eğer başını, Dâne’yi, samanı harmanda gördüm Mahlûkâtı muti kıldı Emr-i Hakk, Tevâzu timsali şu kara toprak, Açar varlıklara sevgiyle kucak, Hayrı da, şerri de insanda gördüm Hayret sardı Tûr Dağında Mûsa’yı, Göğe çekti sağken Rabbim İsa’yı, Muhammed-ül Emin şakk etti Ay’ı, Zamanı eğiren kirmanda gördüm, Hazret-i Âdem’den bu güne gelen, İnsanlık ufkunda insana gülen, Çağlar arasında en son yükselen, Asr-ı saâdeti bir yanda gördüm Gönüller Allah’ın nazargâhıdır, Kur’an hakikatin tek dergâhıdır, Hatem-ül Enbiya şahlar şahıdır, Dünyada huzuru imanda gördüm Sağır’ım dünyaya eyleme meyil, Bu dünya hayatı ebedi değil, Rabbin huzurunda edeble eğil, Sonsuz saâdeti Cinânda gördüm İbrahim Sağır[/FONT][/SIZE][/COLOR][LEFT][COLOR=#000000][FONT=Trebuchet MS] [/FONT] [/COLOR][/LEFT] [/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Geçmişime bir göz attım bu gece
Alt