Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Gecem...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="kalbimin_sesinden" data-source="post: 16591" data-attributes="member: 1053"><p></p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Gecem...</span></span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Gecem kusura kalma bu gece, yine yarimsin sen benim,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Gidiyorum uzaklara ama nafile gene sensin tek tesellim,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Senin derinliginde , gecenin sessizliginde yansin yüregim,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Senin güzelligine biaen ey gecem ümitlerimi hic yitirmedim...</span></span></em></strong></p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Ey gecem, ne zaman geldimse bana kapini hep acik ettin,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Gecem! Dostluguna asigim ben dertlerimi dert ettin,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Bir kerecik olsun benden darlanmadin beni misafir ettin,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">O güzelim gülleri derinliginde bana hep hediye eyledin...</span></span></em></strong></p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Yalnizlik benimle özdesti ey gecem, gidecek kapim yok,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Derinliginin kucaginda beni kucakla bana sefkatli ol,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Yalnizlik, duymak istemedigim kavram bana tokati bol,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">Hakiki yarimsin sen benim, gecem gene bana sefkatli ol...</span></span></em></strong></p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'"><span style="font-size: 15px">(kalbimin_sesinden/02 Agustos 2011/Istanbul)</span></span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kalbimin_sesinden, post: 16591, member: 1053"] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Gecem...[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Gecem kusura kalma bu gece, yine yarimsin sen benim,[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Gidiyorum uzaklara ama nafile gene sensin tek tesellim,[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Senin derinliginde , gecenin sessizliginde yansin yüregim,[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Senin güzelligine biaen ey gecem ümitlerimi hic yitirmedim...[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Ey gecem, ne zaman geldimse bana kapini hep acik ettin,[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Gecem! Dostluguna asigim ben dertlerimi dert ettin,[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Bir kerecik olsun benden darlanmadin beni misafir ettin,[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]O güzelim gülleri derinliginde bana hep hediye eyledin...[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Yalnizlik benimle özdesti ey gecem, gidecek kapim yok,[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Derinliginin kucaginda beni kucakla bana sefkatli ol,[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Yalnizlik, duymak istemedigim kavram bana tokati bol,[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4]Hakiki yarimsin sen benim, gecem gene bana sefkatli ol...[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4](kalbimin_sesinden/02 Agustos 2011/Istanbul)[/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][/SIZE][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype][SIZE=4][/SIZE][/FONT][/I][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Şiir köşesi
Gecem...
Alt