Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Forumlar,siteler neden eskisi kadar,ziyaret edilip okunmuyor?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ab-ı Hayat" data-source="post: 86155" data-attributes="member: 6530"><p>selamun aleyküm ablacım, sorduğun soruda <strong>cevabı gizli</strong>... siteler neden eskisi kadar ziyaret edilip okunmuyor? <strong>buradaki "eskisi kadar" bize er şeyi özetliyor biz neden eskisi gibi değiliz?</strong> bir Müslüman olarak bir birey olarak o kadar değiştik ki... <strong>neredeyse kainattaki her şey <span style="color: red">"ben"</span> diye bağıracak bir gün</strong>..</p><p></p><p>kendi önümüze kendi kafamızın içine bakıyoruz gerisi fark etmez.. ben iyiyim di mi ne gerek var başkalarına?</p><p>kim ne yaparsa yapsın açarım face mi, çekerim fotoğrafımı yüklerim internete bakarım kaç kişi beğenmiş diye..amacım ne? millete gösteriş yapmak...</p><p></p><p><strong>ablacım: özümüzden kaybettik, kendimizi hep başkalaştırdık, hep bir özenti, hava atma derdindeyiz... bu durum da bizlere anca nefsimizin o anlık hevesleriyle tatminini gösteriyor...</strong></p><p></p><p>bir şeyi tüm samimiyetimle söylüyorum; başta kendim olmak üzere; buradaki üye olan kardeşlerim de bence öyle düşünüyorlar ; çevremizde dini anlamda kapısını çalabileceğimiz kimse yok gibi.. ayrıca derdimize derman olacak, bir şey soracağımız da, bir iş danışacağımızda uzanacağımız bir el yok..herkes günlük maddi manevi ihtiyacını karşıladı mı tamam! neredeyse seninle selamı sabahı da kesecek... bu sitenin sevilmesine de bu söylediklerim etkendir bence.. </p><p>bir de <strong>"eski" değerlerimize sizin aracılığınız ile ulaşabiliyoruz sağ olun var olun...</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ab-ı Hayat, post: 86155, member: 6530"] selamun aleyküm ablacım, sorduğun soruda [B]cevabı gizli[/B]... siteler neden eskisi kadar ziyaret edilip okunmuyor? [B]buradaki "eskisi kadar" bize er şeyi özetliyor biz neden eskisi gibi değiliz?[/B] bir Müslüman olarak bir birey olarak o kadar değiştik ki... [B]neredeyse kainattaki her şey [COLOR="red"]"ben"[/COLOR] diye bağıracak bir gün[/B].. kendi önümüze kendi kafamızın içine bakıyoruz gerisi fark etmez.. ben iyiyim di mi ne gerek var başkalarına? kim ne yaparsa yapsın açarım face mi, çekerim fotoğrafımı yüklerim internete bakarım kaç kişi beğenmiş diye..amacım ne? millete gösteriş yapmak... [B]ablacım: özümüzden kaybettik, kendimizi hep başkalaştırdık, hep bir özenti, hava atma derdindeyiz... bu durum da bizlere anca nefsimizin o anlık hevesleriyle tatminini gösteriyor...[/B] bir şeyi tüm samimiyetimle söylüyorum; başta kendim olmak üzere; buradaki üye olan kardeşlerim de bence öyle düşünüyorlar ; çevremizde dini anlamda kapısını çalabileceğimiz kimse yok gibi.. ayrıca derdimize derman olacak, bir şey soracağımız da, bir iş danışacağımızda uzanacağımız bir el yok..herkes günlük maddi manevi ihtiyacını karşıladı mı tamam! neredeyse seninle selamı sabahı da kesecek... bu sitenin sevilmesine de bu söylediklerim etkendir bence.. bir de [B]"eski" değerlerimize sizin aracılığınız ile ulaşabiliyoruz sağ olun var olun...[/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
Forumlar,siteler neden eskisi kadar,ziyaret edilip okunmuyor?
Alt