Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Tavuk yemekleri
Fırında Sarmısaklı Tavuk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="Elifgül" data-source="post: 42500" data-attributes="member: 1043"><p><span style="font-size: 10px">fırında sarmısaklı tavuk tarifi ,fırında sarmısaklı tavuk nasıl yapılır ,fırında sarmısaklı tavuk yemeği.</span></p><p><span style="font-size: 10px"></span> <strong></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">MALZEMELER</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">4-6 adet tavuk göğsü veya kemiksiz but</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">1 su bardağı galeta unu (2 adet taze galeta ya da 3-4 adet tuzlu çubuk ama iyice çekilip un haline getirilecek)</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">100 gr tereyağı</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">4 diş sarmısak (iyice dövülmüş)</span> <span style="font-size: 12px"></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">8-10 dal maydanoz (yaprakları çok incecik kıyılacak)</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">1 çay kaşığı tuz</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">1 çay kaşığı karabiber</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Fırında Sarmısaklı Tavuk Tarifi</span> <span style="font-size: 12px"></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Derin bir tabağın içinde galeta unu, tuz, karabiber ve maydanozları karıştıralım. </span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Öte yandan bir tavada yağı eritip, dövülmüş sarmısakları ekleyip 1-2 dakika kavurup, ocağı kapatalım.</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Yağ ılınınca galeta unlu karışımın üzerine döküp, iyice karıştıralım.</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Şimdi tavukları bu karışıma iyice bulayıp, içine hafifçe sıvıyağla yağladığımız tepsiye dizelim. </span> <span style="font-size: 12px"></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Fırını 175 dereceye ayarlayıp, 30 dakika kadar pişirelim.</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px"></span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 12px">Servise sunarken yanına patates kızartmasını garnitür olarak kullanabilirsiniz.</span> </strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elifgül, post: 42500, member: 1043"] [SIZE=2]fırında sarmısaklı tavuk tarifi ,fırında sarmısaklı tavuk nasıl yapılır ,fırında sarmısaklı tavuk yemeği. [/SIZE] [B] [SIZE=3]MALZEMELER 4-6 adet tavuk göğsü veya kemiksiz but 1 su bardağı galeta unu (2 adet taze galeta ya da 3-4 adet tuzlu çubuk ama iyice çekilip un haline getirilecek) 100 gr tereyağı 4 diş sarmısak (iyice dövülmüş)[/SIZE] [SIZE=3] 8-10 dal maydanoz (yaprakları çok incecik kıyılacak) 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Fırında Sarmısaklı Tavuk Tarifi[/SIZE] [SIZE=3] Derin bir tabağın içinde galeta unu, tuz, karabiber ve maydanozları karıştıralım. Öte yandan bir tavada yağı eritip, dövülmüş sarmısakları ekleyip 1-2 dakika kavurup, ocağı kapatalım. Yağ ılınınca galeta unlu karışımın üzerine döküp, iyice karıştıralım. Şimdi tavukları bu karışıma iyice bulayıp, içine hafifçe sıvıyağla yağladığımız tepsiye dizelim. [/SIZE] [SIZE=3] Fırını 175 dereceye ayarlayıp, 30 dakika kadar pişirelim. Servise sunarken yanına patates kızartmasını garnitür olarak kullanabilirsiniz.[/SIZE] [/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Tavuk yemekleri
Fırında Sarmısaklı Tavuk
Üst
Alt