- Katılım
- 26 Şubat 2011
- Mesajlar
- 503
- Tepkime puanı
- 10
fırında parmesanlı kabak tarifi
FIRINDA PARMESANLI KABAK,PATATES KIZARMASI
Hazırlama Zamanı 15 dakika
Pişirme Zamanı 25 dakika
Kaç Kişilik 4
Malzemeler
Hazırlanışı
FIRINDA PARMESANLI KABAK,PATATES KIZARMASI
Hazırlama Zamanı 15 dakika
Pişirme Zamanı 25 dakika
Kaç Kişilik 4
Malzemeler
- 2 iri kabak
- 2 orta boy patates
- 100 gr permesan peyniri
- 3 çorba kaşığı sıvı yağ
- tuz,karabiber
- 1/2 su bardağı galeta unu
Hazırlanışı
- Kabakları çok kalın olmayacak şekilde bir kaba halka halka doğrayalım,patatesleri de soyduktan sora yarım ay şekinde kesip aynı kaba koyalım ve tuz,karabiber galeta unu,sıvı yağ ve permesanla harmanlayalım.Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine birbirinin üzerine binmeyecek şekilde dizip 200 derece fırında kızarıncaya kadar 25 dakika pişirelim.