Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Et yemekleri
Fırında Etli Pilav
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
Mesaj
<blockquote data-quote="hüzün" data-source="post: 16520" data-attributes="member: 15"><p><strong> Malzemeler</strong></p><p> </p><p></p><ul> <li data-xf-list-type="ul">3 Su Bardağı Pirinç</li> <li data-xf-list-type="ul"> 3 Çorba Kaşığı Tereyağı</li> <li data-xf-list-type="ul"> 3 Su Bardağı Et Suyu</li> <li data-xf-list-type="ul"> 150 gr Kuzu Kuşbaşı</li> <li data-xf-list-type="ul"> 100 gr İnce Kıyılmış Mantar</li> <li data-xf-list-type="ul"> 2 Soğan</li> <li data-xf-list-type="ul"> 2 Domates</li> <li data-xf-list-type="ul"> 1 Fincan Süt</li> <li data-xf-list-type="ul"> 1 Çorba Kaşığı Sıvı Yağ Tuz</li> <li data-xf-list-type="ul"> Tart malzemesi:</li> <li data-xf-list-type="ul"> 2 Su Bardağı Un</li> <li data-xf-list-type="ul"> 100 gr Margarin</li> <li data-xf-list-type="ul"> 2 Yumurta</li> <li data-xf-list-type="ul"> 1 Limon Suyu</li> <li data-xf-list-type="ul"> Tuz</li> </ul><p> </p><p> <strong>hazırlanışı</strong></p><p> </p><p></p><ul> <li data-xf-list-type="ul">Sırasıyla yemeklik doğranmış soğan, et, mantar ve küp şeklinde doğradığınız domatesi bir tavada tereyağı ile kavurun ve soğumaya bırakın.</li> <li data-xf-list-type="ul"> Diğer tarafta yıkanmış pirinci yağda kavurup 3 su bardağı et suyu ile 10 dak. pişirerek pilavı hazırlayın. Soğuyan iç malzemesini pilava ekleyin.</li> <li data-xf-list-type="ul"> Tart hamurunu hazırlamak için önce yumurta ile unu karıştırıp limon suyu, tuz ve margarini ekleyin. Su ilave ederek yumuşak bir hamur hazırlayın. Hamurun yarısını merdane ile açarak altı hafifçe yağlanmış bir fırın kabına yerleştirin.</li> <li data-xf-list-type="ul"> Pilavı hamurun üzerine yayıp kalan hamurla üstünü kapatın. Süt ve sıvıyağı karıştırıp üzerine sürün ve fırında 20-25 dakika pişirin.</li> </ul><p> Dilerseniz milföy hamuru veya iki yufka kullanarak aynı tarifi </p><p> uygulayabilirsiniz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hüzün, post: 16520, member: 15"] [B] Malzemeler[/B] [LIST] [*]3 Su Bardağı Pirinç [*] 3 Çorba Kaşığı Tereyağı [*] 3 Su Bardağı Et Suyu [*] 150 gr Kuzu Kuşbaşı [*] 100 gr İnce Kıyılmış Mantar [*] 2 Soğan [*] 2 Domates [*] 1 Fincan Süt [*] 1 Çorba Kaşığı Sıvı Yağ Tuz [*] Tart malzemesi: [*] 2 Su Bardağı Un [*] 100 gr Margarin [*] 2 Yumurta [*] 1 Limon Suyu [*] Tuz [/LIST] [B]hazırlanışı[/B] [LIST] [*]Sırasıyla yemeklik doğranmış soğan, et, mantar ve küp şeklinde doğradığınız domatesi bir tavada tereyağı ile kavurun ve soğumaya bırakın. [*] Diğer tarafta yıkanmış pirinci yağda kavurup 3 su bardağı et suyu ile 10 dak. pişirerek pilavı hazırlayın. Soğuyan iç malzemesini pilava ekleyin. [*] Tart hamurunu hazırlamak için önce yumurta ile unu karıştırıp limon suyu, tuz ve margarini ekleyin. Su ilave ederek yumuşak bir hamur hazırlayın. Hamurun yarısını merdane ile açarak altı hafifçe yağlanmış bir fırın kabına yerleştirin. [*] Pilavı hamurun üzerine yayıp kalan hamurla üstünü kapatın. Süt ve sıvıyağı karıştırıp üzerine sürün ve fırında 20-25 dakika pişirin. [/LIST] Dilerseniz milföy hamuru veya iki yufka kullanarak aynı tarifi uygulayabilirsiniz. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Türk Mutfağı
Et yemekleri
Fırında Etli Pilav
Üst
Alt