Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
"Farkındayım Dünya
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="insanFakiri" data-source="post: 36970" data-attributes="member: 1222"><p></p><p style="text-align: center"><span style="color: green">"Farkındayım Dünya"</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: green"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: green">Ah be yalnızlar diyarı</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: green">Bir farkındalık sınavısın</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: green">Bilmem kimi yüceltir kimi alçaltırsın</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: green">Kimleri sayıp kimi kayırırsın</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: green">Ah be yalnızlar diyarı</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: green">Farkındayım</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: green">Ne kadar girersem içine</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: green">O kadar derinleşiyorsun</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: green">Ne kadar öğrensem seni</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: green">Sorularla o kadar büyüyorsun</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: green">Farkındayım</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: green">Ne kadar bulanırsam sana</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: green">O kadar daha bulanmak için bileniyorum</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: green">Ne kadar tanırsam seni</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: green">O kadar yalnızlaşıyorum</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: green">Ne kadar gezip görsem</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: green">O kadar kayboluyorum</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: green">Farkındayım</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: green">Ne kadar seversem seni</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: green">O kadar sevimsizleşiyorum</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: green">Alma beni içine</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: green">Ne kadar sararsan </span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: green">O kadar üşüyorum</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: green">Ne kadar yükseldim ki</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: green">Bu kadar düşüyorum</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: green">Farkındayım Dünya</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: green">Bir kesimin açlık sınırında</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: green">Bir kesim tokluk sınırsızlığında</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: green">Farkındayım Dünya</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: green">Ne kadar doyarsam sana</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: green">O kadar acıkacağım</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: green">Alma beni içine</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: green">Üşüyorum</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: green">Tutma ne olur</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: green">Kendime düşüyorum</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: green">Uzatma sakın elini</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: green">Düştüysem</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: green">Kalkmasını da biliyorum</span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: green"></span></p><p>Ufuk KÖMÜŞCÜ <!-- / message --><!-- sig --></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="insanFakiri, post: 36970, member: 1222"] [FONT=Tahoma][SIZE=3][COLOR=#0000ff] [/COLOR][/SIZE][/FONT] [CENTER][COLOR=green]"Farkındayım Dünya" Ah be yalnızlar diyarı Bir farkındalık sınavısın Bilmem kimi yüceltir kimi alçaltırsın Kimleri sayıp kimi kayırırsın Ah be yalnızlar diyarı Farkındayım Ne kadar girersem içine O kadar derinleşiyorsun Ne kadar öğrensem seni Sorularla o kadar büyüyorsun Farkındayım Ne kadar bulanırsam sana O kadar daha bulanmak için bileniyorum Ne kadar tanırsam seni O kadar yalnızlaşıyorum Ne kadar gezip görsem O kadar kayboluyorum Farkındayım Ne kadar seversem seni O kadar sevimsizleşiyorum Alma beni içine Ne kadar sararsan O kadar üşüyorum Ne kadar yükseldim ki Bu kadar düşüyorum Farkındayım Dünya Bir kesimin açlık sınırında Bir kesim tokluk sınırsızlığında Farkındayım Dünya Ne kadar doyarsam sana O kadar acıkacağım Alma beni içine Üşüyorum Tutma ne olur Kendime düşüyorum Uzatma sakın elini Düştüysem Kalkmasını da biliyorum [/COLOR][/CENTER] Ufuk KÖMÜŞCÜ <!-- / message --><!-- sig --> [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Serbest kürsü
"Farkındayım Dünya
Alt