Fallara inanmayın

sidar34

Katılımcı Kardeşimiz
Üyemiz
Fala - fallara - falcıya inanmayın!
Arkadaşlar ben fallara inanmayan biriydim ne olduysa benim adıma arkadaşım kahve falı bakmış ve bazı bilgiler verdi, ilki tuttu. Şunu söylemişti bugünlerde eline şu miktarda para geçecek ve arkadaşlar o miktarda para elime geçti. Diğer bilgilerde nasıl olsa doğru çıkacak diye çok sevindim. Çünkü güzel şeyler söylemişti. Bende internetten fal baktıran yalancılara kandım .Her gün fal baktırdım 1 ay boyunca çok para gitti ama inanın. Bu fallarla meşgul olmaktan ibadeti unutmuştum. İşlerim ters gitmeye başladı inanı faldaki hiçbir şey tutmadı. Hep aynı şeyler söyleniyor. Kesinlikle yorumlara al danmayın o yorumlarda hile var. Karabiber diye bir fal baktırdım, yıldızname, tarot ama hiçbirinde gerçeklik yok . Gaybı sadece Allah bilir arkadaşlar ben onlara kandım ne olursunuz siz kanmayın. Onlara para vermeyin paradan ziyade Allah'ı inkar etmiş oluruz. Ben yaptım pişman oldum tövbe ettim. İnanın vicdan azabı çekiyorum. Kısacası bizim bazı bilgilerimizi alıyorlar ilişki durumu yaş cinsiyet iş vb. Bunlardan yola çıkarak yorum yapıyorlar iki üç bilgi tutuyor biz inanıyoruz. Halbuki sallıyorlar.

ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN...

mhmt51

Başarılı Kardeşimiz
Üyemiz
Fala zaten inanmam. Bazen falım sakız alırım (dışarıda çiğnemem sadece kendi evimde çiğnerim), içinden şu yakışıklı seni bekliyor gibisinden fal çıkar. Ulan ne oluyoruz ben erkeğim diyip çöpe atarım o falı :D

Falcıda keramet olsa, zaten kendi geleceğini görüp o durumda olmazdı. :)

Falcı da azcık bir düşünce olsa,

Ey İnananlar! İçki, kumar, putlar ve fal okları şüphesiz şeytan işi pisliklerdir, bunlardan kaçının ki saadete eresiniz.(5/MÂİDE-90 )

Ekrem

Yönetici-Admin
Yönetici
Süper Mod
Üyemiz
Güzelbir konuya değinmişsin yusufbedi kardeşim emeğine sağlık.

Bu konuda başımdan geçeni bende anlatayım.
Askerden önce ve sonra istanbulda kendi dükanımızda çalışıyordum bir hafta sonu köye geldim ozamanlar cam sürahi değilde sürahi gibi plastik su kapları vardı. ben su içmek için sürahinin kapağını açınca bi baktım içinde bir kağıt üstünde eski yazı bişeyler yazıyor hatuna sordum bu ne? cevap yok. sonra anneme sordum meseleyi anlattı.
Ben 1982 senesinde istanbulda çalışırken yaptığım bir yaramazlık tan dolayı bizimkiler adapazarında birine gitmişler.güya yazıyla, muskayla beni birisinden ayıracaklar mışsırıtık.:,

Adam benimle ilgili bilgileri aldıktan sonra ''oğlun ehliyet alacak'' demiş (zaten imtihanlara giriyordum) ''oğlun yurt dışına gidecek'' demiş (evet yurt dışına gitmek için müracat etmiştim ama türkiye sınırları içinden çıkamadım) ''oğlun bir devlet dairesine girecek'' demiş, ozamanlar başım beladan kurtulmadığı için ara sıra karakol kapılarından içeri giriyordum.
''oğlun kamyon alacak'' demiş. zaten 18 yaşımdan beri onun hayalini kuruyordum neticede aldım aldım ama hakkımdaki bütün bilgileri de o kişi almıştı zatendfgtn

Yine sanırım 1988 yılındaydı. kamyonumun kasasını indirdim evin önünde bakım yapıyordum. bu gibi şeylerle milleti kandıran bir komşum var birgün bunlar çoluk çocuk geldiler hoş beş derken sanada bakayım dedi.
lagit işine bide doğru çıkar başıma iş açma benim dedim, neticede baktı; ''yakın bir zamanda acilen yola gideceksin'' olur hemen yarın gidiyorum diye matrak geçtim çünkü kamyon bakımda yola gitme ihtimalim %0 ''aha sende bak katırlar yüklü yakın zamanda eline bolca para geçecek'' dedi, bende, ula para parayı çeker bende paramı varki bana para gelsin dedim. eveeet 25 yıl sonra yola girdi geliyordfgtn

Neyse ertesi gün ben yine kamyonumla ilgilenirken yorulmuş eve çıkmıştım ki iki ev ilerde bi bağrış bi çağrış duyan kıyamet kopuyor sanır. ben ayakabılarımı dahi giymeden apar topar oraya koştum baktım bizim komşu hanımında surat murat bırakmamış tüfeğin dipciğiyle suratını dağıtmış kadın kanlar içinde yerde yatıyor.
Hemen durak taksi çağırıp soluğu hastanede aldık, olayı duyan abisi yengesi de hastaneye geldiler doktor tedaviden sonra acilen plastik cerahiye gitmesi lazım dedi abisi olur getirelim dedi ist.çapaya sefk aldılar, kazazadeyi arabaya yerleştirdikten sonra abisi demezmi bana abi geç direksiyona ben istanbulu bilmiyorum:tüüh:,hadi gelde fala inanma:D
İstanbuldan döndükten sonra o falcıya; la bana bak, bundan sonra bana 50 metreden fazla yaklaşma benim başımı belaya sokmaqqww..kdiye tersledim. inanırmısınız ogünden sonra o falcı mecbur kalmadıkca bana gözükmedi derken bize gelmedi ve halen gözükmüyordfgtn

Fala inanma falsızda kalma deselerde yinede butür şeylerden uzak durmak daha iyi:tamam:. insanın başını belaya sokuyorlar ya huuçook kommiik

Üst Alt