çok özlemiştim seni, çoook...
Bu kez sana ulaşamayacağımı düşünüp korkmuştum. çabucak gelsin diye dualar etmiştim.
Hoşgeldin, hoş geldin yüreğime! Artık isteyişlerimi suskunluklarıma emanet etmiyorum.
HOS GELDIN YUREGIME...
İyi ki geldin. İyi ki varsın
GURBET SOKAKLARINDA CAN SESLERI ALTINDA BIR AN SENI DUSUNDUM...
YA EZAN SESLERI ALTINDA ISTANBUL SAHILINDE MARTILAR ILE BERABER GONUL GONULE UCABILSEYDIK DIYE..
ya Eyyup sultan camisinin bahcesinde ezani beraber dinliyebilseydik...
O an heyecandan yuregim durdu sanki..Daldim bir an kendimi istanbulun sokaklarinda bulduum..
Biliyormusun?Can..
Iş çıkışı epey bir yürüdüm dün. Birden yağmur başladı. Sırılsıklam ıslandım. Yalnız olduğumu düşünen dostlar, eşlik etmek istediler, sağolsunlar. Kıs kıs güldüm.
Seni görememişlerdi. Oysa yanımdaydın. Birlikte ıslanıyorduk Rabbimin rahmet serpintilerinde.
Sonra yağmur dindi. Güneşe birlikte gülümsedik. O anda ne dualar ettim bilsen.
O zaman yine seni özledim. Meğer insan çok sever ve isterse, yanında olanı bile özlermiş. Bunu dün fark ettim: Dün iş çıkışı ıslandıktan sonra açan güneşe birlikte gülümserken...
Her hali her halimle özdeş sevgili, seni seviyorum. özlediğim, gözlediğim, özümsemeye çalıştığım dost, hoş geldin.
Ben seni ALLAH'a anlattım. çünkü sen bana ALLAH’tan armağansın. Ben ALLAH’a söylediğimi, başka hiç kimseye söylemem. O bilsin yeter.
Şu âlemde her zerreye söylemek istediklerimi bile sadece ALLAH’a söylerim ben.