Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
eyy Nefsim...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 45350" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Nefsim Kendinden Mutmain misin ? Samimi misin ?</span></p><p><span style="color: black">Ben Senden Ey Nefsim Senden hosnud degilim..</span></p><p><span style="color: black">Haydi Rabbine dön..</span></p><p><span style="color: black">Sen dönmek istemesende dönüş O'nadır... </span></p><p><span style="color: black">istesen de istemesen de Sen de ben de bir gun Hakka kavusacagiz..baska caremiz ve gidecek yerimiz mi var?</span></p><p><span style="color: black">Sen Rabb'inden?Rabb'in senden razımı ? </span></p><p><span style="color: black">Uyarıya muhtaç nefsim, kendini müstağni görme... </span></p><p><span style="color: black">Yoksa samimiyetsizliğini gizlemek için mi samimiyet edebiyatı yapıyorsun.?<!-- google_ad_section_end --> </span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><! -- Buraya da bakarlar --></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 45350, member: 1049"] [COLOR=black]Nefsim Kendinden Mutmain misin ? Samimi misin ?[/COLOR] [COLOR=black]Ben Senden Ey Nefsim Senden hosnud degilim..[/COLOR] [COLOR=black]Haydi Rabbine dön..[/COLOR] [COLOR=black]Sen dönmek istemesende dönüş O'nadır... [/COLOR] [COLOR=black]istesen de istemesen de Sen de ben de bir gun Hakka kavusacagiz..baska caremiz ve gidecek yerimiz mi var?[/COLOR] [COLOR=black]Sen Rabb'inden?Rabb'in senden razımı ? [/COLOR] [COLOR=black]Uyarıya muhtaç nefsim, kendini müstağni görme... [/COLOR] [COLOR=black]Yoksa samimiyetsizliğini gizlemek için mi samimiyet edebiyatı yapıyorsun.?<!-- google_ad_section_end --> [/COLOR] <! -- Buraya da bakarlar --> [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
eyy Nefsim...
Alt