Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
eyy Nefsim...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 28256" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">sadece imanim zayif..ve nefsi cook guclu icindeki hayvan ile bogusan bir aciz ..muhacirim..</span></p><p><span style="color: black">ruhsuz bir beden.. bedensiz bir ruh halinde iken Rabbim Hamd olsun Seni karsima cikardi..</span></p><p><span style="color: black">Seni tanimadan bir zaman once yalvara ..yakara Rabbimden Bir Gonul Dostu icin dualar etmistim..</span></p><p><span style="color: black">etrafimda cook insan var olmasina ragmen.. hic biri ile gonul bagi kuramiyordum..</span></p><p><span style="color: black">cunku ben sevgi yi sevmeyi unutmustum..</span></p><p><span style="color: black">Bildigin gibi Gurbet Diyarinda..Mazlum cocuklar ile calismakta ve koruyuculuklarini yapmaktayim..</span></p><p><span style="color: black">zaman zaman bunaliyor.. yanlizligim da eklenince farkli insan olabiliyordum... </span></p><p><span style="color: black">rah. annem ilk hizmette basladigimda verdigi nasihati unutmustum.. zaten tek dayanagim olan Annemi de kaybetmis.. </span></p><p><span style="color: black">sanki ortalikta boslukta deli divane dolanan bir robot olmustum..</span></p><p><span style="color: black">lutfen beni ayiplama bu yalanci dunya cennetinde..hep sevdiklerimi tek tek kaybedikce yuregimden bir parcalarda kaybedigimin farkinda degildim..</span></p><p><span style="color: black">Sofii de yoktu..artik! beni Bana Rabbimi yuregime Kuvvetlice hatirlattip.... sefkat tokadi vurmaya..</span></p><p><span style="color: black">dunyanin kargasasindan aklim.. yuregim karmakarisik,..olmus ayni bir kordugum gibi hangi yanindan baslasam nefsim.. karsima..cikiyor...</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 28256, member: 1049"] [COLOR=black]sadece imanim zayif..ve nefsi cook guclu icindeki hayvan ile bogusan bir aciz ..muhacirim..[/COLOR] [COLOR=black]ruhsuz bir beden.. bedensiz bir ruh halinde iken Rabbim Hamd olsun Seni karsima cikardi..[/COLOR] [COLOR=black]Seni tanimadan bir zaman once yalvara ..yakara Rabbimden Bir Gonul Dostu icin dualar etmistim..[/COLOR] [COLOR=black]etrafimda cook insan var olmasina ragmen.. hic biri ile gonul bagi kuramiyordum..[/COLOR] [COLOR=black]cunku ben sevgi yi sevmeyi unutmustum..[/COLOR] [COLOR=black]Bildigin gibi Gurbet Diyarinda..Mazlum cocuklar ile calismakta ve koruyuculuklarini yapmaktayim..[/COLOR] [COLOR=black]zaman zaman bunaliyor.. yanlizligim da eklenince farkli insan olabiliyordum... [/COLOR] [COLOR=black]rah. annem ilk hizmette basladigimda verdigi nasihati unutmustum.. zaten tek dayanagim olan Annemi de kaybetmis.. [/COLOR] [COLOR=black]sanki ortalikta boslukta deli divane dolanan bir robot olmustum..[/COLOR] [COLOR=black]lutfen beni ayiplama bu yalanci dunya cennetinde..hep sevdiklerimi tek tek kaybedikce yuregimden bir parcalarda kaybedigimin farkinda degildim..[/COLOR] [COLOR=black]Sofii de yoktu..artik! beni Bana Rabbimi yuregime Kuvvetlice hatirlattip.... sefkat tokadi vurmaya..[/COLOR] [COLOR=black]dunyanin kargasasindan aklim.. yuregim karmakarisik,..olmus ayni bir kordugum gibi hangi yanindan baslasam nefsim.. karsima..cikiyor...[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
eyy Nefsim...
Alt