Çocuklar, anne ve baba elinde bir emanettir...
Çocukların kalpleri tertemiz, kıymetli işlenmesini bekleyen bir cevherdir...
Çocuk kalbi bir mum gibi her şekli alabilir. Küçüklükte hiç bir şekle girmemiş, temiz bir toprak gibidir..
Temiz toprağa hangi tohumu ekersen, onun mahsulünü alırsın. Nasıl eğitim alırsa o tarafa yönelir. Cook cook buyuk bir gafletteyiz..
gaflet uykusundayiz..Ne zaman uyanacagiz Allahim?
Mahserde mi ?O cetin hesap gununde mi?
dun 5 yasindaki oglumu burada bulunan islam..turk sadece Pazar gunleri olan kur`an kursuna gotureyim yazdirayim dedim..
Zaten oglum islami ana okulluna gidiyor birde pazar gunleri hem turkce ogrenir hemde dinini diye..
hazirlandik.. parasida onemli degil cek defterimide aldim..
universiteye giden Hamd Olsun Tesseturlu olan Kizim ve Oglum ile yolla koyulduk,,
Turk Islam merkezine vardigimizda KIZIm..."Aman anne burasi Mekke medine gibi cook kalabalik "Dedi..
cook duygulanmistim..
Allahim bunca sorumlu Anne baba elinde cocuklari ile pazar okulu Pazar mektebi gibi islam merkezindeki canlilik...
neyse iceri ofise girdik.. gorevliye oglumu kayit ettirmek istedigimi soyledigimde..
_Affedersin kardesim kayitlar bitti ve bir cook cocuk bekleme listesinde deyince uzuleyim mi sevineyim mi sasirdim..
Oglunuzu kayit edin..ve bekleme listesinde olacak.. deyince..inanin icim yandi..
ben simdi onu ne yapayim..
buradaki biir cook cocuk her Pazar kiliseye giderken..bizimki evde oturup tv bakacakti yada yuzmeye yada bir spor salonuna goturecektim..
Kizim arabaya oglum ile gidince..
gorevliyi Yanliz bulup Ona Oglum hakindaki ozeligi soyledim..
Evladligim Tam islami bir Egittim ile buyumeli idi.. cunku O bir .........lutfen.. dedim..
Ben Onu emanet alirken.. iyi bir musliman yetistirecegime Rabbime Soz vermistim.. eger ben Onu bir...........
gibi yetistireceksem niye almistim ki?
deyince.. gorevli ..olayi anladi..
ins. kardesim ilk bosalan sirada oglunuzu alacagiz deyince cook sevindim..
ve dun anladimki..
bilincli imanli.. Anneler imanli..ilim,,irfan ve adil cocuklar yetismesi icin bir cook emek.. gerekiyordu..
hic bir sey kendi yetismiyor..
Hidayet Allah tan.. ama bizlerde elimizden geleni yapmak zorundayiz..
Velhasili kelam..