Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
Eyvah! Öldüm Mü?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="miray" data-source="post: 50981" data-attributes="member: 2665"><p style="text-align: center"> <span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #745b32">hiç bir sebep bulamıyorsan bari buna üzül;</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #745b32">beni yitirerek hayatta sevemeyeceğin tek kişiyi kaybettin...</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #745b32">artık yokum, bak işte gittim, yokum!</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #745b32">rüzgar gibi geçtim, saçlarından kokunu çalıp</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #745b32">uzaklaştım ellerinden...</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #745b32">merak etme</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #745b32">bir daha esip durmam asla hayatına,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #745b32">bir daha değmem tenine... asla!</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #745b32">dinlemem biz beraberken çalan şarkıları,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #745b32">geçmem inan el ele yürüdüğümüz sokaklardan,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #745b32">basmam yanyana yürüdüğümüz kaldırım taşlarına,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #745b32">hiç olmamışsın gibi davranırım,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #745b32">zor da olsa alıştırırım kendimi bütün bunlara.</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #745b32">sahi ne sevememiştin ama, </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #745b32">ne sevememiştin beni,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #745b32">uzaklaşa uzaklaşa bitiremedin.</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #745b32">hani iki ezeli düşman gibiydik seninle</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #745b32">yıpratmak içinmiş bizi bütün bu sevgi</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #745b32">kaybetmek içinmiş seni bütün bu aşk,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #745b32">nerden bilebilirdim ki, nerden...</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #745b32">artık susa susa anlatırım seni hiç durmadan dört duvara</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #745b32">hüzünlü şiirler okuyup, üzüntülü şiirler yazarım gece yarılarında</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #745b32">çıkıp yürümem sana hiçbir sabah,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #745b32">gözlerini açabilirsin yeni aşklara.</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #745b32">nasıl bir intihar metodusun sen?</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #745b32">bir türlü öldüremedin beni şu üç günlük dünyada,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #745b32">ölmedim,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #745b32">ölemiyorum,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #745b32">yaşamaksa ağır geliyor senden uzak olunca.</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #745b32">yoksun ya,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #745b32">bir zehir gibi doluyor çiğerlerime oksijen,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #745b32">gülümseyerek bakmıyor ya gözlerin yüzüme</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #745b32">çirkin gösteriyor hayatı bütün aynalar,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #745b32">bir anlamı olmuyor her yeni günün,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #745b32">ömrümü sende bıraktım,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #745b32">her sensizliğe uyanış yepyeni bir ölüm.</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #745b32">böyle dediğime aldanma,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #745b32">sakın kanma bu sözlere, bitti nasılsa her şey</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #745b32">bundan sonra ne yapsak nafile.</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #745b32">son bir şey daha,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #745b32">ben seni unuturum,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #745b32">yeter ki sen kendini hatırlatma</span></span></span> </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="miray, post: 50981, member: 2665"] [CENTER] [FONT=Georgia][SIZE=4] [COLOR=#745b32]hiç bir sebep bulamıyorsan bari buna üzül; beni yitirerek hayatta sevemeyeceğin tek kişiyi kaybettin...[/COLOR] [COLOR=#745b32]artık yokum, bak işte gittim, yokum![/COLOR] [COLOR=#745b32]rüzgar gibi geçtim, saçlarından kokunu çalıp[/COLOR] [COLOR=#745b32]uzaklaştım ellerinden...[/COLOR] [COLOR=#745b32]merak etme[/COLOR] [COLOR=#745b32]bir daha esip durmam asla hayatına,[/COLOR] [COLOR=#745b32]bir daha değmem tenine... asla![/COLOR] [COLOR=#745b32]dinlemem biz beraberken çalan şarkıları,[/COLOR] [COLOR=#745b32]geçmem inan el ele yürüdüğümüz sokaklardan,[/COLOR] [COLOR=#745b32]basmam yanyana yürüdüğümüz kaldırım taşlarına,[/COLOR] [COLOR=#745b32]hiç olmamışsın gibi davranırım,[/COLOR] [COLOR=#745b32]zor da olsa alıştırırım kendimi bütün bunlara.[/COLOR] [COLOR=#745b32]sahi ne sevememiştin ama, [/COLOR] [COLOR=#745b32]ne sevememiştin beni,[/COLOR] [COLOR=#745b32]uzaklaşa uzaklaşa bitiremedin.[/COLOR] [COLOR=#745b32]hani iki ezeli düşman gibiydik seninle[/COLOR] [COLOR=#745b32]yıpratmak içinmiş bizi bütün bu sevgi[/COLOR] [COLOR=#745b32]kaybetmek içinmiş seni bütün bu aşk,[/COLOR] [COLOR=#745b32]nerden bilebilirdim ki, nerden...[/COLOR] [COLOR=#745b32]artık susa susa anlatırım seni hiç durmadan dört duvara[/COLOR] [COLOR=#745b32]hüzünlü şiirler okuyup, üzüntülü şiirler yazarım gece yarılarında[/COLOR] [COLOR=#745b32]çıkıp yürümem sana hiçbir sabah,[/COLOR] [COLOR=#745b32]gözlerini açabilirsin yeni aşklara.[/COLOR] [COLOR=#745b32]nasıl bir intihar metodusun sen?[/COLOR] [COLOR=#745b32]bir türlü öldüremedin beni şu üç günlük dünyada,[/COLOR] [COLOR=#745b32]ölmedim,[/COLOR] [COLOR=#745b32]ölemiyorum,[/COLOR] [COLOR=#745b32]yaşamaksa ağır geliyor senden uzak olunca.[/COLOR] [COLOR=#745b32]yoksun ya,[/COLOR] [COLOR=#745b32]bir zehir gibi doluyor çiğerlerime oksijen,[/COLOR] [COLOR=#745b32]gülümseyerek bakmıyor ya gözlerin yüzüme[/COLOR] [COLOR=#745b32]çirkin gösteriyor hayatı bütün aynalar,[/COLOR] [COLOR=#745b32]bir anlamı olmuyor her yeni günün,[/COLOR] [COLOR=#745b32]ömrümü sende bıraktım,[/COLOR] [COLOR=#745b32]her sensizliğe uyanış yepyeni bir ölüm.[/COLOR] [COLOR=#745b32]böyle dediğime aldanma,[/COLOR] [COLOR=#745b32]sakın kanma bu sözlere, bitti nasılsa her şey[/COLOR] [COLOR=#745b32]bundan sonra ne yapsak nafile.[/COLOR] [COLOR=#745b32]son bir şey daha,[/COLOR] [COLOR=#745b32]ben seni unuturum,[/COLOR] [COLOR=#745b32]yeter ki sen kendini hatırlatma[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
Eyvah! Öldüm Mü?
Alt