Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Ey OGUL *Sevmeye kiyamadigim..simdi Melekler Opsun..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 19853" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">her sey ya zati itibari ile yada neticesi sonucu ile guzeldir..</span></p><p><span style="color: black">Cennet cocuklarinin ACI si var ama netice itibari ile vardiklari yere her insan ozenecek kadar guzeldir...</span></p><p><span style="color: black">evlat acısı cok zor!biliyorum ama hiç isyan etmeden sessizce sabır ile ağlamaya çalıştigini biliyorum..</span></p><p><span style="color: black">ağlama günah diyorlar Sen de ama içim sızlıyo diyorsun..</span></p><p><span style="color: black">Ahh kardesim..isyan etmeden kendi evladin icin yuregindeki yangini sondurebilmek icin aglamanin neyi günah olabilir ki?</span></p><p><span style="color: black">Bir anne evladını kaybettiği zaman kalbin-den vurulmuş gibi ağlar, ızdırap duyar ve o ızdırabı gözyaşlarıyla ifâde eder. O acıyı teselli etmek için Allah göz yaşına çok şeyler vermiştir...</span></p><p><span style="color: black">Ağlarken insan teselli bulur.</span></p><p><span style="color: black">Nitekim Peygamber Efendimiz de çok sevdiği oğlu Kasım’ı kaybettiği zaman ağlamış, göz yaşı dökmüştür ..</span></p><p><span style="color: black">Rabbim emanetini eninde sonunda geri alacakti...bu şekilde olmasının mutlaka bir sebebi,hikmeti vardır.</span></p><p><span style="color: black">Allah u teala biz kullarını bu fani dünyada elbette sınamaktadır kardeşim.</span></p><p><span style="color: black">Kiminin sınavı bir hardal tanesi kadardır kimininkide Bir gemi büyüklüğündedir.. Zira sizinki arş büyüklüğündedir lakin bu dahi sınavdır.. </span></p><p><span style="color: black">Belki bir çığlık dindirir yüreğimin feryadını sandim..</span></p><p><span style="color: black">Gözümden süzülüp yastığa düşen damlaların acı tadı kalbime inince anladım...Anladım ki...</span></p><p><span style="color: black">Rabbimin,sana seslendiği o güzel ayetlerde bulabilmek..İmtihan dünyasında olduğumuzun farkına varabilmek; ve bu doğrultuda hayata...hatta sana hata yapanlara karsı bile sabrını koruyabilmek..ti..</span></p><p><span style="color: black">umutlu olabilmek...hala nefes alıyor olmanın kadrini bilmek...</span></p><p><span style="color: black">ruhun ile sadece O'na yonel!.çünkü kurtuluş yalnız O'nunla...SEn sadece O'nu iste..O sana herseyin en hayırlısını verir..yeterki "Ne gelirse senden Mevlam; razıyım etmem tek kelime....Eyvallah.. </span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black"></span></p><p><span style="color: black"><!-- /haber --></span></p><p><span style="color: black"></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 19853, member: 1049"] [COLOR=black]her sey ya zati itibari ile yada neticesi sonucu ile guzeldir.. Cennet cocuklarinin ACI si var ama netice itibari ile vardiklari yere her insan ozenecek kadar guzeldir... evlat acısı cok zor!biliyorum ama hiç isyan etmeden sessizce sabır ile ağlamaya çalıştigini biliyorum.. ağlama günah diyorlar Sen de ama içim sızlıyo diyorsun.. Ahh kardesim..isyan etmeden kendi evladin icin yuregindeki yangini sondurebilmek icin aglamanin neyi günah olabilir ki? Bir anne evladını kaybettiği zaman kalbin-den vurulmuş gibi ağlar, ızdırap duyar ve o ızdırabı gözyaşlarıyla ifâde eder. O acıyı teselli etmek için Allah göz yaşına çok şeyler vermiştir... Ağlarken insan teselli bulur. Nitekim Peygamber Efendimiz de çok sevdiği oğlu Kasım’ı kaybettiği zaman ağlamış, göz yaşı dökmüştür .. Rabbim emanetini eninde sonunda geri alacakti...bu şekilde olmasının mutlaka bir sebebi,hikmeti vardır. Allah u teala biz kullarını bu fani dünyada elbette sınamaktadır kardeşim. Kiminin sınavı bir hardal tanesi kadardır kimininkide Bir gemi büyüklüğündedir.. Zira sizinki arş büyüklüğündedir lakin bu dahi sınavdır.. Belki bir çığlık dindirir yüreğimin feryadını sandim.. Gözümden süzülüp yastığa düşen damlaların acı tadı kalbime inince anladım...Anladım ki... Rabbimin,sana seslendiği o güzel ayetlerde bulabilmek..İmtihan dünyasında olduğumuzun farkına varabilmek; ve bu doğrultuda hayata...hatta sana hata yapanlara karsı bile sabrını koruyabilmek..ti.. umutlu olabilmek...hala nefes alıyor olmanın kadrini bilmek... ruhun ile sadece O'na yonel!.çünkü kurtuluş yalnız O'nunla...SEn sadece O'nu iste..O sana herseyin en hayırlısını verir..yeterki "Ne gelirse senden Mevlam; razıyım etmem tek kelime....Eyvallah.. <!-- /haber --> [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün 3 rekat olan son namazı nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Ey OGUL *Sevmeye kiyamadigim..simdi Melekler Opsun..
Alt