Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
Ey Nefsim Zaman Değişmiş, Asır Başkalaşmış Herkes Dünyaya Dalmış
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 55089" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: Black">Yorgunum kardesim...Bu dünya boş değildir..</span></p><p><span style="color: Black">Tabiki degil boş ve gereksiz olsa idi niye yaradilmis olurduk ki? </span></p><p><span style="color: Black">Kainatta bir bakarsaniz hic bir sey ama hic bir sey sebepsiz, gayesiz, gereksiz yaratilmamisken dünya boş yere yaratilmis olsun..</span></p><p><span style="color: Black">Bu dünya âhiret için yatırım yeridir.</span></p><p><span style="color: Black">İnsan bu dünyada ne ekerse, âhirette onu biçer...hic bir seyde ekmiyenler ne bicecegi malumunuzdur.. koca bir Hic!!!</span></p><p><span style="color: Black">Tabiki İLİM YAPMAK VE ÇALIŞMAK İBADETLERDENDİR...</span></p><p><span style="color: Black">insan olmak, insanligin gayesindendir..</span></p><p><span style="color: Black">insanliga hizmet etmek ardinda baska insanlarin da faydalanacagi hizmetleri birakmak,insan yetistirmek, hoca, ogretmen ve alim olanlar gibi...</span></p><p><span style="color: Black">İyilik, cömertlik, insanlara hizmet, Allahü teâlânın çok sevdiği bir ahlaktır.</span></p><p><span style="color: Black">lakin bunlardan once Allahü teâlânın rızasını kazanmak, Onun emir ve yasaklarına uymak,imanin ve islamin sartlarini bilip yerine getirmek ile yukumluyuz..</span></p><p><span style="color: Black">Kendim koruyucu anneyim bir cook genc kizim vardir..Hukuk fakultesinde okuyan kizimin namaza olan duskunlugu dikkatimi cekince nedenini sordugumda </span></p><p><span style="color: Black">"Biz, Ben Allah tan hep bir seyler isteriz..saglikli olayim, basarlli olayim , iyi bir avukat 10 sene sonrada hakim olayim,mutlu olayim, vs. vs.. peki bizler Allah-in bizden yapmamizi istedigi hangi emirleri yapiyor yasaklarindan kaciniyoruz dediginde ona cook hak verdim..</span></p><p><span style="color: Black">iste oyle kardesim..insallah zaman ile birbirimizi daha yakindan taniyip birbirimizi daha iyi anliyacagiz selam ve Dua ile...</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 55089, member: 1049"] [COLOR="Black"]Yorgunum kardesim...Bu dünya boş değildir.. Tabiki degil boş ve gereksiz olsa idi niye yaradilmis olurduk ki? Kainatta bir bakarsaniz hic bir sey ama hic bir sey sebepsiz, gayesiz, gereksiz yaratilmamisken dünya boş yere yaratilmis olsun.. Bu dünya âhiret için yatırım yeridir. İnsan bu dünyada ne ekerse, âhirette onu biçer...hic bir seyde ekmiyenler ne bicecegi malumunuzdur.. koca bir Hic!!! Tabiki İLİM YAPMAK VE ÇALIŞMAK İBADETLERDENDİR... insan olmak, insanligin gayesindendir.. insanliga hizmet etmek ardinda baska insanlarin da faydalanacagi hizmetleri birakmak,insan yetistirmek, hoca, ogretmen ve alim olanlar gibi... İyilik, cömertlik, insanlara hizmet, Allahü teâlânın çok sevdiği bir ahlaktır. lakin bunlardan once Allahü teâlânın rızasını kazanmak, Onun emir ve yasaklarına uymak,imanin ve islamin sartlarini bilip yerine getirmek ile yukumluyuz.. Kendim koruyucu anneyim bir cook genc kizim vardir..Hukuk fakultesinde okuyan kizimin namaza olan duskunlugu dikkatimi cekince nedenini sordugumda "Biz, Ben Allah tan hep bir seyler isteriz..saglikli olayim, basarlli olayim , iyi bir avukat 10 sene sonrada hakim olayim,mutlu olayim, vs. vs.. peki bizler Allah-in bizden yapmamizi istedigi hangi emirleri yapiyor yasaklarindan kaciniyoruz dediginde ona cook hak verdim.. iste oyle kardesim..insallah zaman ile birbirimizi daha yakindan taniyip birbirimizi daha iyi anliyacagiz selam ve Dua ile...[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
İSLAMİ PAYLAŞIMLAR
Genel islami paylaşımlar
Ey Nefsim Zaman Değişmiş, Asır Başkalaşmış Herkes Dünyaya Dalmış
Alt