Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Ey Nefsim anlasana artik
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gönül sızım" data-source="post: 48977" data-attributes="member: 1049"><p><span style="color: black">Ey nefsim, sen bir çamurdun bir Hic tin!</span></p><p><span style="color: black">Rabbim kendinden bir nebze ruh üfledi bedenine hayat verdi!</span></p><p><span style="color: black">Mevla’m seni yaratıp “eşrefi mahlukat” gibi muhteşem unvan vermiş bu unvanı bırakıp “esfeli sefiliyn” olmaya çalışmasan olmaz mı?</span></p><p><span style="color: black">Ey nefsim, saatlerce televizyon seyreder, oyun oynar, eğlenceye dalar zamanini beyhude gecirirsin!bunca nimetti veren Seni Yaradani hatirlayip kalkip kulluk gorevini 5 dakka yapsan olmaz mi?</span></p><p><span style="color: black">Zaman Geçip gidiyor geri dönmeyecek bir daha zamanın hesabını nasıl vereceğini düşünsen...</span></p><p><span style="color: black">Etrafına biraz bakip her gün birileri gidiyor dönülmez yere, biraz burdan ders alsan olmaz mı?</span></p><p><span style="color: black">Nefsine uyup boş vakit geçireceğine, kalbine kulak versen ..</span></p><p><span style="color: black">Dostlarını razı etmen yetmez, Yaradanını razı etsen olmaz mı?</span></p><p><span style="color: black">Sen bu dünyaya niye geldin,nerden gelip nereye gideceksin biraz düşünsen </span></p><p><span style="color: black">Bu dünya yalan, farkina varsan olmaz mı?</span></p><p><span style="color: black">Mevlam sana rızık vermiş, şükretmen gerektiğini..sana sağlık vermiş, hamdetmen gerektiğini anlasan olmaz mı?</span></p><p><span style="color: black">Gerçekleri bilirsin ama kaçarsın,gerceklerden kacsan da hakikat seni bir gun bulacagini sadece kendini kandırdığını anlasan olmaz mı?</span></p><p><span style="color: black">Ey nefsim, bak gelip geçiyor hayat dediğin sermaye, daha var dediğin gün geldi gelecek, hemde ansızın, hazırlıklı olsan..</span></p><p><span style="color: black">Geriye dönüp baktığında boşa geçen zamana yanıyorsun, zamanı doldurmak için çalışsan olmaz mı?</span></p><p><span style="color: black">Ve bir gün gelecek ah keşke namazımı kılsaydım, orucumu tutsaydım, zekatımı verseydim, haramdan kaçsaydım, insanlara iyilik etseydim diyeceksin,</span></p><p><span style="color: black">Ve bir gün gelecek ah keşke Allah'a iyi kul olabilseydim diyeceksin. </span></p><p><span style="color: black">Ey nefsim, evet "keşke" diyeceksin, keşke "keşke" dememek için şimdiden çaresine baksan..Keşke anlayabilsen, keşke ağlayabilsen...gunahlarin icin Rabbinden bagislanma diliyebilsen!cook geec olmadan!</span></p><p><span style="color: black">Ey nefsim, iyi düşün yolunu iyi seç en yakın dostların seni bir çukura atacak ve üstüne toprak atmak için yarışacak.</span></p><p><span style="color: black">İşte o zaman gercek Hak dostunun sözünü dinlemediğin için, için yanacak ve diyeceksin ki ahhhh keşke...diyeceksin ama fayda etmiyecegini keske bugun anliyabilseydin...</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gönül sızım, post: 48977, member: 1049"] [COLOR=black]Ey nefsim, sen bir çamurdun bir Hic tin![/COLOR] [COLOR=black]Rabbim kendinden bir nebze ruh üfledi bedenine hayat verdi![/COLOR] [COLOR=black]Mevla’m seni yaratıp “eşrefi mahlukat” gibi muhteşem unvan vermiş bu unvanı bırakıp “esfeli sefiliyn” olmaya çalışmasan olmaz mı?[/COLOR] [COLOR=black]Ey nefsim, saatlerce televizyon seyreder, oyun oynar, eğlenceye dalar zamanini beyhude gecirirsin!bunca nimetti veren Seni Yaradani hatirlayip kalkip kulluk gorevini 5 dakka yapsan olmaz mi?[/COLOR] [COLOR=black]Zaman Geçip gidiyor geri dönmeyecek bir daha zamanın hesabını nasıl vereceğini düşünsen...[/COLOR] [COLOR=black]Etrafına biraz bakip her gün birileri gidiyor dönülmez yere, biraz burdan ders alsan olmaz mı?[/COLOR] [COLOR=black]Nefsine uyup boş vakit geçireceğine, kalbine kulak versen ..[/COLOR] [COLOR=black]Dostlarını razı etmen yetmez, Yaradanını razı etsen olmaz mı?[/COLOR] [COLOR=black]Sen bu dünyaya niye geldin,nerden gelip nereye gideceksin biraz düşünsen [/COLOR] [COLOR=black]Bu dünya yalan, farkina varsan olmaz mı?[/COLOR] [COLOR=black]Mevlam sana rızık vermiş, şükretmen gerektiğini..sana sağlık vermiş, hamdetmen gerektiğini anlasan olmaz mı?[/COLOR] [COLOR=black]Gerçekleri bilirsin ama kaçarsın,gerceklerden kacsan da hakikat seni bir gun bulacagini sadece kendini kandırdığını anlasan olmaz mı?[/COLOR] [COLOR=black]Ey nefsim, bak gelip geçiyor hayat dediğin sermaye, daha var dediğin gün geldi gelecek, hemde ansızın, hazırlıklı olsan..[/COLOR] [COLOR=black]Geriye dönüp baktığında boşa geçen zamana yanıyorsun, zamanı doldurmak için çalışsan olmaz mı?[/COLOR] [COLOR=black]Ve bir gün gelecek ah keşke namazımı kılsaydım, orucumu tutsaydım, zekatımı verseydim, haramdan kaçsaydım, insanlara iyilik etseydim diyeceksin,[/COLOR] [COLOR=black]Ve bir gün gelecek ah keşke Allah'a iyi kul olabilseydim diyeceksin. [/COLOR] [COLOR=black]Ey nefsim, evet "keşke" diyeceksin, keşke "keşke" dememek için şimdiden çaresine baksan..Keşke anlayabilsen, keşke ağlayabilsen...gunahlarin icin Rabbinden bagislanma diliyebilsen!cook geec olmadan![/COLOR] [COLOR=black]Ey nefsim, iyi düşün yolunu iyi seç en yakın dostların seni bir çukura atacak ve üstüne toprak atmak için yarışacak.[/COLOR] [COLOR=black]İşte o zaman gercek Hak dostunun sözünü dinlemediğin için, için yanacak ve diyeceksin ki ahhhh keşke...diyeceksin ama fayda etmiyecegini keske bugun anliyabilseydin...[/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Günün ilk namazı hangi namazdır
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
KÜLTÜR,EDEBİYAT MİZAH
Gönül Sızım
Ey Nefsim anlasana artik
Alt